Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak

miał wyrywane prawie wszystkie zęby(były w tak tragicznym stanie)....to starszy piesek i wszystko długo się goiło
dostawał douomux, w dużym stopniu przeszło na tyle że pies już zacząl sobie z tym radzić
ma jeszcze bolące dziąsła i czasami jak natrafi na twardszy kąsek akurat po tej stronie dziąsła to zapiszczy

o ile dobrze pamiętam to było po lewej stronie pyska...typowo urazowe miejsce dla niego

kasiu, grnad na pewno nie miał dobrego właściciela...
jak ogoliliśmy go z poplątanej sierści widzieliśmy na ciele stare blizny....nie były szyte....pies został pozostawione sam sobie albo to jego właściciel "bawił" się psem

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż mi się łzy w oczach zbierają jak czytam to wszytsko,
strasznie się cieszę, że Granduś, taka chyba największa bidulka tak cudownie trafił,
ja nie wiem jak Wam można dziękować, nie znajduję odpowiednich słów...

Posted

Tęsknimy za Grandusiem. Mama ciągle pyta, gdzie moja Pokraczka Kochana... Eh... Niestety nie możemy mieć drugiego... Mnie ciągle nie ma, rodzice po 74 i jeszcze Mama nam udar zafundowała nie tak dawno... Gdyby nie to...

Posted

granduś pewnie podbja serca kolejnej rodziny

wiecie jak nam ciężko było go oddać....ale dzięki temu będzie miał normalne życie i spokojnie będzie szukał domu

mogę mu wystawić allegro, kto za pierwszym razem robił mu ogłoszenia na tym portalu?
potrzebuje tamten szablon bo był świetny i chyba nie warto go zmieniać

Posted

dzisiaj wykąpałyśy Grandusia, oj bardzo płakał w wannie - dopiero czesanie sprawiło mu przyjemność :-) dostał w nagrode psie ciasteczko :-) Ciacho dostał też Lucky, który okupuje posłanie Granda ale maluch i tak woli spać na kanapie.
Apetyt mu dopisuje ale już cwaniak zaczyna wybierać mięcho z ryżu. A jak widzi kogoś z talerzem to zmienia się w mega żebraka:-) dziąsła napewno go jeszcze bolą bo dosyć często popiskuje przy jedzeniu.
Zadomowił się na tyle, że dzisiaj na dzień dobry obwarczał naszą małą sunie znajdkę. Warczy też na bordożkę ale ona nic sobie z tego nie robi :-)
Boi się gwałtowniejszych ruchów i wtedy też powarkuje np. na mojego 4-letniego synka, który nie umie 3 minuty usiedziec na tyłku. Także chyba lepszy byłby dla niego domek bez małych dzieci.

Posted

rotek_ napisał(a):
granduś pewnie podbja serca kolejnej rodziny

wiecie jak nam ciężko było go oddać....ale dzięki temu będzie miał normalne życie i spokojnie będzie szukał domu

mogę mu wystawić allegro, kto za pierwszym razem robił mu ogłoszenia na tym portalu?
potrzebuje tamten szablon bo był świetny i chyba nie warto go zmieniać

Allegro dla Grandusia robila Claudia Jazz.

Posted

Grnaduś często boi się innych psów...
z suczką Senegą dogadywał się bardzo dobrze....nigdy nie było u niego agresji ale nie każdy mógł być jego kumplem

Dzięki Ingrid

Posted

Wiwi napisał(a):
cholercia i nic nie ruszyło :(
tak samo o Arii :(:(

jakby były potrzebne jeszcze jakieś dajcie znać

To bardzo smutne ze nic sie nie dzieje. Jak dzisiaj zrobie ogloszenie do "Moj Pies " to ukaze sie w Styczniu.Mialam nadzieje ze cos sie ruszy z tych co robila Rotek.

Posted

Może teraz jak ma lepsze futerko, będzie troszkę łatwiej? Bo te łyse zdjęcia mogły trochę odstraszać? Zresztą to nigdy nie wiadomo, co ludzi wzrusza i pociąga.

Posted

Cześć Grandusiu!!! :) Ale te Twoje cioteczki uparte, trzeci x proszę żeby tytuł wątku zmieniły a one nic - nadal transportu szukają ;)

Beskidzkie cudowne powietrze jest, tylko domku stałego brak.