Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ingrid44 napisał(a):Juz dopisuje,ale nie wiem czy to stala czy jednorazowa. Ale sie usmialam z tego pw. Cioteczki rozrywkowe:evil_lol: jak widze. A ja o tym pisałem tylko cytowanie mi nie szło. Teraz już dobrze. Konto było od dwóch dni na skrzynce. Sprawdzałem z telefonu, ale nie zapisywałem bo wieczorem miałem i już nici potem z tego. Dwa trzy dni jak linki ruszą i będzie dobrze z dogo. Nie pierwsza i nie ostatnia zmiana. Ale co za dużo to niezdrowo. Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cajus JB napisał(a):A ja o tym pisałem tylko cytowanie mi nie szło. Teraz już dobrze. Konto było od dwóch dni na skrzynce. Sprawdzałem z telefonu, ale nie zapisywałem bo wieczorem miałem i już nici potem z tego. Dwa trzy dni jak linki ruszą i będzie dobrze z dogo. Nie pierwsza i nie ostatnia zmiana. Ale co za dużo to niezdrowo. Miejmy nadzieje,bo mnie juz glowa rozbolala od tych zmian. Teraz Dogo to jak dla Emerytow (nie obrazajac nikogo).Wszystko takie duze i wyrazne. Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mnie glownie chodzi o to, ze nie mozna odrazu przejsc do ostatniej storny watku, tylko trzeba klikac i klikac, no i emotek niet. No co rusz jakies zmiany, to trzeba sie stale dopatrywac co i gdzie i jak, nie mowiac o tym, ze pewnie nie wszyscy sie moga od razu polapac. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Ingrid44']Miejmy nadzieje,bo mnie juz glowa rozbolala od tych zmian. Teraz Dogo to jak dla Emerytow (nie obrazajac nikogo).Wszystko takie duze i wyrazne. Fakt grafika chyba lepsza, ale tylko ona. [quote name='Szarotka']Mnie glownie chodzi o to, ze nie mozna odrazu przejsc do ostatniej storny watku, tylko trzeba klikac i klikac, no i emotek niet. No co rusz jakies zmiany, to trzeba sie stale dopatrywac co i gdzie i jak, nie mowiac o tym, ze pewnie nie wszyscy sie moga od razu polapac. Można przejść na ostatnią stronę klikając na godzinę dodania ostatniego postu w tym wątku. Czyli po prawej stronie subskrypcji danego wątku. Edycja postu to dwukrotne kliknięcie lewym myszki na opcję Edytuj Post. Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Szarotka, jak chcesz miec emotki to nacisnij Opcje zaawansowane. Narazie to do tego doszlam.:mad: Reszta to koszmar . Wszystko takie ogromne :angryy: Oczy mi wylaza z orbit. jesli chodzi o Grandzia to szukamy transportu. Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mam nadzieje, ze zadziala :loveu::loveu::eviltong::eviltong: Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Cajus JB']Fakt grafika chyba lepsza, ale tylko ona. Można przejść na ostatnią stronę klikając na godzinę dodania ostatniego postu w tym wątku. Czyli po prawej stronie subskrypcji danego wątku. Edycja postu to dwukrotne kliknięcie lewym myszki na opcję Edytuj Post. Jaki madry :):) a ja myslalam, ze tez jestem :):) Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze zadziala :loveu::loveu::eviltong::eviltong: Dziala,dziala. Ide juz spac. Dobranoc . jak pisze z cytatem to emotek niet. Moze jutro dojde do tego. Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Ingrid44']Dziala,dziala. Ide juz spac. Dobranoc . jak pisze z cytatem to emotek niet. Moze jutro dojde do tego. A mi działa Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Cajus JB']A mi działa Jeden kilik wiecej :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Szarotka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 I tez juz ide spac :lol!::bye::sleep2: Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Szarotka']I tez juz ide spac :lol!::bye::sleep2: Ja chwilę posiedzę w papierach i uciekam do pracy. A pozostałym życzę cierpliwości. Wybacz Grandziku, ale trochę się dziś uczymy. Quote
rotek_ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 no więc podsumowując jak z ogłoszeniami Granda? ma coś aktualnego? Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Na pewno jest w dwóch profilach na nk. Quote
Monika z Katowic Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Śliczny Staruszek dostanie ode mnie grosik na weterynarza, ale na dopiero początku grudnia. Niespodziewany wydatek... Quote
Ingrid44 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Śliczny Staruszek dostanie ode mnie grosik na weterynarza, ale na dopiero początku grudnia. Niespodziewany wydatek... Bardzo Dziekujemy,kazdy grosik sie przyda. Quote
rotek_ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 kakao jedzie na trasie katowice wrocław chyba często kursuje na tej trasie od bjuty dostałam propozycję pomocy ze może podrzucić granda pociągiem do bielska nie mogę tylko z nikim się skontaktować już przestały diałać mi PM Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Śliczny Staruszek dostanie ode mnie grosik na weterynarza, ale na dopiero początku grudnia. Niespodziewany wydatek... dzięki :loveu: dawno mnie tu nie było. Quote
Slomka22 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 w koncu dostalam sie na dogo znaleazc sie nie moge ale przelew dzis pojdzie :) Quote
Bjuta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jeśli Granduś do mnie trafi do Katowic to w niedzielę wieczorem (wtedy wraca Kako80) ja będę wtedy w ... Bielsku. Więc Granda odbiorą moi rodzice no i potem jest kłopot, bo ja mogę się w tygodniu nie wyrwać do Bielska wiec w najgorszym wypadku Granduś miałby tygodniowy postój u mnie... To nie byłoby chyba dla niego dobre, bo właśnie zacznie się przyzwyczajać jak nadejdzie weekend i pojedzie ze mną do Bielska, mam więc nadzieję, że uda mi się go zawieźć wcześniej. W każdym razie czekam na decyzję i w razie czego - na Grandzia. Quote
Bjuta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie, po prostu mam cierpliwych rodziców... ;) Quote
anawa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bjuta napisał(a):Nie, po prostu mam cierpliwych rodziców... ;) I OGROMNE serce :)) Quote
Recommended Posts