ketunia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Rewelacyjne wiadomości:) Gdzie dokładnie będzie mieszkał Grandzik? Kiedy jedzie do nowego domku. Pytam bo jestem z Legnicy. Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Piekne zimowe zdjecia. Grandus taki romantyczny w sniegu. Ciekawi mnie czy Grandus potrzebuje kubraczek na zime, bo on malenki i starszy a od ziemi bardzo zimno w zimie. Jak zostana jakies pieniazki z deklaracji to moze ktos mu kupi na miejscu a jak nie ,to ja moge zamowic przez internet tylko ktos musial by go zmierzyc. Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Słuchajcie, jakbyście mieli transport do Wrocka to proszę, dajcie znać. My też szukamy transportu dla Rumka z Tychów, do Zgorzelca. Jakby był transport do Wrocławia to nam dużo pomoże. No i koszty się rozłożą. Quote
rotek_ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 lara, dobrze że mi przypomniałaś mam dwa transporty jeden 15 stycznia drugi 17 stycznia oba chyba darmowe Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 rotek, super! A kto wiezie psiaki w który dzień? jeden to chyba transport nessssy? bo ten nam już nie pasuje :/ Quote
Wiwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no to pozostaje trzymać kciuki za malucha ;) Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wiwi napisał(a):no to pozostaje trzymać kciuki za malucha ;) To i ja trzymam! Powodzenia Grandziu! Quote
_ogonek_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 rotek, moze warto się dowiedzieć czy aby na 100 % darmo. Lepiej żeby nie było potem jakiegoś nieoczekiwanego zwrotu akcji ;) Quote
rotek_ Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 nie mam dobrych wieści grand znowu ma problemy z buzią, transport nam odpada gdyż w niedzielę siostra kasi musi pojawić się z gandem na kontroli dzisiaj grand znowu został poddany premedykacji i oczyszczono mu (mam nadzję że) już wszystko nie chcę dawać chorego grandusia do nowego domu, wiem że w katowicach jest osoba która przewozi psy odpłatnie będziemy musieli starać się o tę drogę fiorsteinbock przekazała wspaniałe rzeczy na bazarek, z mojej puli też coś się uzbierało będzie musiało starczyć na leczenie i tarnsport Quote
Ingrid44 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 rotek_ napisał(a):nie mam dobrych wieści grand znowu ma problemy z buzią, transport nam odpada gdyż w niedzielę siostra kasi musi pojawić się z gandem na kontroli dzisiaj grand znowu został poddany premedykacji i oczyszczono mu (mam nadzję że) już wszystko nie chcę dawać chorego grandusia do nowego domu, wiem że w katowicach jest osoba która przewozi psy odpłatnie będziemy musieli starać się o tę drogę fiorsteinbock przekazała wspaniałe rzeczy na bazarek, z mojej puli też coś się uzbierało będzie musiało starczyć na leczenie i tarnsport Faktycznie ,niedobrze. Mam nadzieje ze to juz koniec Grandusiowych problemow z zabkami.:shake: Biedny piesio:shake: Bede szukac darmowego transportu.:Help_2: Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Mamy transport ! darmowy . Moj brat obecnie mieszka w Katowicach i jezdzi dwa razy w tygodniu do Wroclawia. Zawsze w piatek po pracy i posrodku tygodnia -tez po pracy. We Wroclawiu jest okolo godziny 20. Jak tylko Grandus bedzie gotowy to szybciutko pojedzie do DS. :) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Grandus czy jestes spakowany i jak tam zabki ?? Quote
Monika z Katowic Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Granduś! Walizki pakuj! "Książeczka zdrowia psa", smycz, obróżka i... kochające serdeuszko. Quote
Wiwi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 jak wszystko pójdzie dobrze to Granduś w przyszły piątek po krótkim pobycie we Wro pojedzie do domku :) Quote
lika1771 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czy moge moja deklaracje przelac na innego psiaka potrzebujacego pomocy Quote
Recommended Posts