Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne zimowe zdjecia. Grandus taki romantyczny w sniegu.

Ciekawi mnie czy Grandus potrzebuje kubraczek na zime, bo on malenki i starszy a od ziemi bardzo zimno w zimie.
Jak zostana jakies pieniazki z deklaracji to moze ktos mu kupi na miejscu a jak nie ,to ja moge zamowic przez internet tylko ktos musial by go zmierzyc.

Posted

Słuchajcie, jakbyście mieli transport do Wrocka to proszę, dajcie znać. My też szukamy transportu dla Rumka z Tychów, do Zgorzelca. Jakby był transport do Wrocławia to nam dużo pomoże. No i koszty się rozłożą.

Posted

nie mam dobrych wieści

grand znowu ma problemy z buzią, transport nam odpada gdyż w niedzielę siostra kasi musi pojawić się z gandem na kontroli

dzisiaj grand znowu został poddany premedykacji i oczyszczono mu (mam nadzję że) już wszystko

nie chcę dawać chorego grandusia do nowego domu,
wiem że w katowicach jest osoba która przewozi psy odpłatnie
będziemy musieli starać się o tę drogę

fiorsteinbock przekazała wspaniałe rzeczy na bazarek, z mojej puli też coś się uzbierało
będzie musiało starczyć na leczenie i tarnsport

Posted

rotek_ napisał(a):
nie mam dobrych wieści

grand znowu ma problemy z buzią, transport nam odpada gdyż w niedzielę siostra kasi musi pojawić się z gandem na kontroli

dzisiaj grand znowu został poddany premedykacji i oczyszczono mu (mam nadzję że) już wszystko

nie chcę dawać chorego grandusia do nowego domu,
wiem że w katowicach jest osoba która przewozi psy odpłatnie
będziemy musieli starać się o tę drogę

fiorsteinbock przekazała wspaniałe rzeczy na bazarek, z mojej puli też coś się uzbierało
będzie musiało starczyć na leczenie i tarnsport

Faktycznie ,niedobrze. Mam nadzieje ze to juz koniec Grandusiowych problemow z zabkami.:shake:
Biedny piesio:shake:
Bede szukac darmowego transportu.:Help_2:

Posted

Mamy transport ! darmowy . Moj brat obecnie mieszka w Katowicach i jezdzi dwa razy w tygodniu do Wroclawia.
Zawsze w piatek po pracy i posrodku tygodnia -tez po pracy. We Wroclawiu jest okolo godziny 20.
Jak tylko Grandus bedzie gotowy to szybciutko pojedzie do DS. :)