Ingrid44 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='rotek_']zapraszam na bazarek dla Granda coś do poczytania dla koneserów http://www.dogomania.pl/threads/176827-MEGA-ARCHWALNE-numery-PRZYJACIELA-PSA-na-Granda-W-opcji-KUP-TERAZ CIoteczki i Wujaszkowie prosimy zajrzec na Bazarek dla Grandusia. :) Quote
_ogonek_ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 O jak cudnie! :) Rotek, ja będę coś miała na bazarek :) Edyta powiedziała że też coś podrzuci :) Quote
rotek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 zaczynają się telefony z MP oby coś się udało Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 rotek_ napisał(a):zaczynają się telefony z MP oby coś się udało MOcno trzymam kciuki za kochajacy domek :) Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wyglada na to ze Grandus bedzie mial domek u starszej pani kolo Legnicy. Czekamy na wiecej wiadomosci od Rotka. Quote
rotek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 to chyba to na co czekałysmy starsza pani, dom bez kotów dzisiaj jeszczze potwierdziła mi chęć adopcji psa więc szukamy transportu przynajmniej do wrocławia, a dalej będziemy kombinować Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 HUUUUUURRRRA, Grandus bedzie mial domek:multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 rotek, a pani nie może się dołożyć do transportu? Quote
Aga-33-76 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No po prostu wiadomość marzenie :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
rotek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 głupio mi prosić bo pani jest na emeryturze w plsce akurat to świadczenie jest bardzo niskie Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 rotek_ napisał(a):głupio mi prosić bo pani jest na emeryturze w plsce akurat to świadczenie jest bardzo niskie To prawda..... Quote
Wiwi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Łał, ale cudnie!!! normalnie byłoby cudownie! transport z Bielska do Wrocławia, tak? A z Wro to ja mogę pomóc do Legnicy, hm jeszcze tam nie byłam nigdy ;) Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wiwi napisał(a):Łał, ale cudnie!!! normalnie byłoby cudownie! transport z Bielska do Wrocławia, tak? A z Wro to ja mogę pomóc do Legnicy, hm jeszcze tam nie byłam nigdy ;) Cioteczki, macie może ten transport? bo my szukamy dla psiaka do Zgorzelca, zawsze by można połączyć i wyjdzie taniej. Quote
Ingrid44 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wiwi napisał(a):Łał, ale cudnie!!! normalnie byłoby cudownie! transport z Bielska do Wrocławia, tak? A z Wro to ja mogę pomóc do Legnicy, hm jeszcze tam nie byłam nigdy ;) Wiwi,jestes WSPANIALA (jak zawsze) :) tak sie ciesze ze Grandus bedzie mial domek :) Quote
Aga-33-76 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A ten domek to już tak na 100% ? Napewno ? Quote
rotek_ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 szukamy transportu do wrocławia granuś jest na czysto u kasi ma opłacony DT do 29 stycznia i została jeszcze niewielka kwota zapasu jutro dokładnie wkleję rozliczenia i obliczenia Quote
Bjuta Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Gdyby się udało jakoś zgrać z Kako to ja się mogę karnąc po Granda do Bielska i wziąć go do Katowic np. w następny weekend (w ten weekend dopiero wracam do Polski i ciągle jest u mnie Zośka na tymczasie, ale ma lada dzień pojechać do hotelu. Quote
Wiwi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ok. to ja mogę go przejąć we Wro, tylko proszę dać znać wcześniej tylko super by było gdyby ktoś bardziej "adopcyjnie doświadczony" ze mną pojechał ;) bo ja nie do końca wiem, na co zwracać uwagę... nr tel. macie :) Quote
rotek_ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 coś szykuje się na 17 stycznia wiwi będziemy myśleć rozmawiałamz kasią, ona też potwierdziła że domek u starszej osoby byłby idealny Quote
kasiainat Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='rotek_']coś szykuje się na 17 stycznia rozmawiałamz kasią, ona też potwierdziła że domek u starszej osoby byłby idealny Bardzo się cieszymy, że Grandzior będzia miał swój domek :-) skan za ostatnią wizytę u weta - 35 zł. Myślę, że to już była ostatnia bo psiaczek zupełnie inaczej się zachowuje, nie popiskuje przy ziewaniu :-) Quote
Recommended Posts