sonikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Grandzik jest gdzieś wpisany w kolejkę? Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Grandziu, ale ruch u Ciebie! Do gory Maluchu! Quote
_ogonek_ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jest tylko pytanie, rotek, zmieniłaś tytuł, ale jest gdzieś miejsce?? No bo nie ma sensu zebrać deklaracji jeżeli dt i tak nie będzie... Quote
rotek_ Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 czekam tylko na odpowiedź jak tylko się potwierdzi dam znać Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ode mnie 20zl/miesiecznie dla Grandziola Quote
Ingrid44 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 _ogonek_ napisał(a):Jest tylko pytanie, rotek, zmieniłaś tytuł, ale jest gdzieś miejsce?? No bo nie ma sensu zebrać deklaracji jeżeli dt i tak nie będzie... Miejsce sie znajdzie. Malemu pieskowi latwiek znalesc DT. Najpierw potrzebny jest nr konta gdzie wplacac pieniazki i kto sie tym zajmie. Ja popytam o DT. Dziekuje za banerek-pobralam. Quote
Ingrid44 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Ode mnie 20zl/miesiecznie dla Grandziola Bardzo dziekujemy, narazie organizujemy kto ma zbierac. Prosimy zagladac do Grandusia:loveu: Quote
Cajus JB Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zaglądamy i sprawdzamy jak Gradowi idzie. Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cajus JB napisał(a):Zaglądamy i sprawdzamy jak Gradowi idzie. Dziekujemy za zainteresowanie. Narazie idzie powoli. Szukamy DT w domku zeby Grandus mial cieplo. Jesli ktos wie o takim Dt prosimy o info. Quote
Cajus JB Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jutro Funka jedzie do Niemiec do domku więc będzie miejsce na banerek Granda. Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cajus JB napisał(a):Jutro Funka jedzie do Niemiec do domku więc będzie miejsce na banerek Granda. Funia szczesciara :multi: Cudownie ze sie jej udalo. Miejmy nadzieje ze Grandus tez znajdzie swojego ludzia. Quote
Cajus JB Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Na pewno znajdzie i oby to było jak najszybciej. Quote
terra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Grand w wątku: mam sprawdzony domek dla małego biało-rudego psiaka - Strona 2 - Dogomania Forum Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 fiorsteinbock , Ingrid, terra, Cajus JB, xmartix, wielkie dzięki :loveu: Quote
rotek_ Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 DT kosztuje 300zł mamy : rotek_-20zł foirsteinbock-20zł ingrid-100zł ------------ razem 140zł jesli będziemy mieli 100% deklaracji wysyłamy granda wczesniej nie ma sensu przelewać pieniądze na żadne konto Quote
rotek_ Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 uaktualniłam pierwszy post wyjeżdzam na dwa dni, proszę ogłszajcie wątek grandusie gdzie tylko to możliwe Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 rotek_ napisał(a):uaktualniłam pierwszy post wyjeżdzam na dwa dni, proszę ogłszajcie wątek grandusie gdzie tylko to możliwe Robie co w mojej mocy :user: Quote
Cajus JB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Banerki wymieniłem. Aby trochę ułatwić zbieranie deklaracji mogę zadeklarować 20 co miesiąc. Nadal będę jednak sprawdzał jak idzie i trzymał rękę na pulsie. Quote
Ingrid44 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cajus JB napisał(a):Banerki wymieniłem. Aby trochę ułatwić zbieranie deklaracji mogę zadeklarować 20 co miesiąc. Nadal będę jednak sprawdzał jak idzie i trzymał rękę na pulsie. Jestesmy BARDZO Wdzieczni. Dziekujemy. Narazie idzie powoli, ale mamy nadzieje ze po wekendzie troszke sie ruszy. Mamy juz "zaklepne " DT:multi: Quote
Recommended Posts