Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Jest tylko pytanie, rotek, zmieniłaś tytuł, ale jest gdzieś miejsce?? No bo nie ma sensu zebrać deklaracji jeżeli dt i tak nie będzie...

Miejsce sie znajdzie. Malemu pieskowi latwiek znalesc DT. Najpierw potrzebny jest nr konta gdzie wplacac pieniazki i kto sie tym zajmie. Ja popytam o DT.

Dziekuje za banerek-pobralam.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Zaglądamy i sprawdzamy jak Gradowi idzie.

Dziekujemy za zainteresowanie. Narazie idzie powoli. Szukamy DT w domku zeby Grandus mial cieplo. Jesli ktos wie o takim Dt prosimy o info.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Jutro Funka jedzie do Niemiec do domku więc będzie miejsce na banerek Granda.

Funia szczesciara :multi: Cudownie ze sie jej udalo. Miejmy nadzieje ze Grandus tez znajdzie swojego ludzia.

Posted

DT kosztuje 300zł
mamy :
rotek_-20zł
foirsteinbock-20zł
ingrid-100zł
------------
razem 140zł

jesli będziemy mieli 100% deklaracji wysyłamy granda wczesniej nie ma sensu przelewać pieniądze na żadne konto

Posted

Banerki wymieniłem. Aby trochę ułatwić zbieranie deklaracji mogę zadeklarować 20 co miesiąc. Nadal będę jednak sprawdzał jak idzie i trzymał rękę na pulsie.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Banerki wymieniłem. Aby trochę ułatwić zbieranie deklaracji mogę zadeklarować 20 co miesiąc. Nadal będę jednak sprawdzał jak idzie i trzymał rękę na pulsie.

Jestesmy BARDZO Wdzieczni. Dziekujemy. Narazie idzie powoli, ale mamy nadzieje ze po wekendzie troszke sie ruszy. Mamy juz "zaklepne " DT:multi: