Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rotek_, coś nie są za dobre te wiadomości :shake:. troche mnie to martwi. Może Grandzik jednak odnajdzie się między tymi psami, z resztą co ja gadam ... jak się mozna tam w ogóle odnaleźć.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziołszki, dajcie mi czas do jutra z tym allegro, co?? dziecię mi się dość poważnie rozchorowało, to młodsze.. Muszę czuwać w nocu, bo wpada w bezdech.... okropne zapalenie krtani....

Posted

[quote name='Asior'][B]dziołszki, dajcie mi czas do jutra z tym allegro, co?? [/B]dziecię mi się dość poważnie rozchorowało, to młodsze.. Muszę czuwać w nocu, bo wpada w bezdech.... okropne zapalenie krtani....[/QUOTE]

Asiorek, [B]jutro[/B] już minęło :cool1:

Posted

Asiorek nie da rady zrobić nam tego allegro bo jej maluch wylądował w szpitalu :-(. poprosiłam Larę o zrobienie allegro i kochana cioteczka się zgodziła :p:p. zaraz podeślę jej link do Granda :lol:

Posted

[U][B]Zrobione:[/B][/U]

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=753022570]Piękny, mały Grand szuka na nowo miłości, pies (753022570) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

koszt: 12,60zł.

:p

Posted

[quote name='__Lara'][U][B]Zrobione:[/B][/U]
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=753022570]Piękny, mały Grand szuka na nowo miłości, pies (753022570) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
koszt: 12,60zł.
:p[/QUOTE]
Lara , na prawdę piękne superzaste allegro, jeszcze raz dziekuje :Rose:, zaraz robię przelew :p:p:p

Posted

justyna, chwilę zawsze muszę wygospodarować...jednak coraz rzadziej zdarza mi się wpadać na dogo

Granduś został zabrany z boksów ogólnych
głównym powodem był pogorszający się stan skóry
trudno powiedzieć co to właściwie jest:niewiem:
wet dawał mu jakieś szmpony lecznicze...nic nie pomaga
a niedługo ze wzgledu na stan pogody będziemy musieli zaprzestać kąpieli grandusia
grand wygląda tak jakby na plecach i głównie przy ogonie miał straszny łupież...tylko płaty skóry które mu odchodzą są około centymetrowej długości

pilnie potrzebuje domu...jeśli zrobi się przepełnienie na kwarantannach będziemy musieli mu znowu znaleźć jakieś miejsce na boksach ogólnych...a ten w którym był, był boksem najłagodniejszych psów:-(