Cimi Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Vectra napisał(a):100 lat Cimi , spóźnione trochę , znaczy u mnie ci życzyłam wcześniej :evil_lol: Foty dawaj :mad: Dzięki :lol: Nie mam swojego komputera :evil_lol:. Nie wiem kiedy będzie :lol:. Tato go naprawia, bo nie wiadomo co mu jest u rodziców działał u mnie już nie :shake:. Szkoda, bo wolałam w swoim zakątku siedzieć :cool3: Quote
anetta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ooo balety mni eominęły :evil_lol: Wszystkiego najlepszego! A jakie szele? takie specjalne? :cool3: Quote
Cimi Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 anetta napisał(a):Ooo balety mni eominęły :evil_lol: Wszystkiego najlepszego! A jakie szele? takie specjalne? :cool3: Dziex :lol:. A szelki sledy, chyba przyszły drugie ale nie chce mi się iść do sąsiadów odebrac :lol: Quote
Cimi Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Fiona na seminarium :) http://forum.owczarkibelgijskie.pl/files/6_516.jpg Fot. Andrzej Quote
anetta Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :evil_lol: Seminarium z jednym rzutem? :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 anetta napisał(a)::evil_lol: Seminarium z jednym rzutem? :evil_lol: Czekam na reszte zdjęc, ale doczekac sie nie moge :-( Quote
Cimi Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='anetta']Łącze się w bólu. No niestety. [quote name='Selket']Dzien dobry ;) Śliczne psiunki :loveu: Cześć :). Dzięki :lol: Quote
Cimi Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Selket napisał(a):CZeść :loveu: Śliczne mam oczęta ;) Dzięki :). Sezon rowerowy rozpoczęty :lol: ! Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Mhm...jak rozumiem psiowe rowerki już wyciągnięte ;) Quote
Cimi Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Vectra napisał(a):A zdjęcia to gdzie ? :mad: :diabloti: Nie mam :cool1::eviltong:. Nie mam narazie programu do szybkiego zmniejszania zdjęć czyli IrfanView ;). Stawiany system miałam i czekam, aż ktoś mi to zrobi :lol: Selket napisał(a):Mhm...jak rozumiem psiowe rowerki już wyciągnięte ;) No mój rowerek już wyciągnięty :loveu:, piesy swoich się jeszcze nie doczekały :lol:. Quote
Selket Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hmmm..jak się nie doczekały..to so?? łapciami mają przebierać???? Cześć :multi: Quote
Rybka_39 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cześć Cimka:cool1:...ja chcem fotki:multi:..mam nadzieje, ze ruszysz dupsko i wstawisz niedługo:cool3: Pooglądałam sobie starsze fotki.sunki jak zawsze sliczne:loveu: Quote
Cimi Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Selket napisał(a):Hmmm..jak się nie doczekały..to so?? łapciami mają przebierać???? Cześć :multi: cześć :loveu: No a jak bo sport to zdrowie :evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Cześć Cimka:cool1:...ja chcem fotki:multi:..mam nadzieje, ze ruszysz dupsko i wstawisz niedługo:cool3: Pooglądałam sobie starsze fotki.sunki jak zawsze sliczne:loveu: cześć ryboszon :eviltong: Nie wstawie bo czekam aż ktoś mi w domu zrobi pstryk i pojawi się program do zmniejszania zdjęc :lol: Quote
Selket Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 od kiedy sport to zdrowie??? Skąd takie bzudrki wiesz??? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Selket napisał(a):od kiedy sport to zdrowie??? Od zazwsze :lol!: Quote
Vectra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://www.irfanview.com/ żądam , ściągnięcia programu i zainstalowania :diabloti: Quote
Selket Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Biedne te psiunki..Pańcia takie herezje wyznaje....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Vectra, dzięki :multi:. Już sciągnęłam i zainstalowałam :lol!: Ale jak na razie jedna fotka Quote
Recommended Posts