olekg89 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Czy to jest ta twoja poprzednia boksia???? :D śliczne białe znaczenie na pyszczku :D P.S. zamknij starego w kiblu i wejdz na gg ,bo musze ci co powiedziec <Lol2> Quote
Cimi Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 olekg18 napisał(a):Czy to jest ta twoja poprzednia boksia???? :D śliczne białe znaczenie na pyszczku :D Nom olekg18 napisał(a):P.S. zamknij starego w kiblu i wejdz na gg ,bo musze ci co powiedziec <Lol2> Coś zwaliłam z GG i nie chce ono się otwierać od niedzieli :-? Quote
PiotrekJ Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Cimi napisał(a):Big Smutas ;) Biedna Fionka, Pani nie chciała się pobawić i sunia smutna siedzi ... Cimi, a ta druga to skąd się wzięła? :) Quote
Cimi Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 PiotrekJ napisał(a):Biedna Fionka, Pani nie chciała się pobawić i sunia smutna siedzi ... Ta, bo miała siedzieć do zdjęcia ;) PiotrekJ napisał(a):Cimi, a ta druga to skąd się wzięła? :) A tej drugiej to już nie ma 1,5 roku :( :cry: Quote
PiotrekJ Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi, a ta druga to skąd się wzięła? :) A tej drugiej to już nie ma 1,5 roku :( :cry: Szkoda :( ... Śliczniasta była ... Quote
Cimi Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 PiotrekJ napisał(a):Szkoda :( ... Śliczniasta była ... Szkoda, szkoda, bo miała tylko 6 lat. Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ale śliczna Ziutka , szkoda :( ,że jej już nie ma Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 szkoda, że Ziutki już nie ma była piękna :angel: ale od Fionki to ja nie umiem oczu oderwać, a w tym ubranku wygląda super :loveu: Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Cimi napisał(a):A tu takie dodatki ;) No prosze prosze, Cimi zaczyna Nam tu zdjęcia artystyczne zapodawać :lol: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 olekg18 napisał(a):brzydkie 8) sam jesteś brzydki :lol: :P ;) Wczoraj mi się trochę nudziło,porobiłam kilka fotek Fionce w domu. Fionka prosi o pozwolenie na wejście do łóżka :lol: Mój nosek kochany ;) Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a): Wczoraj mi się trochę nudziło,porobiłam kilka fotek Fionce w domu. Fionka prosi o pozwolenie na wejście do łóżka :lol: Boksi żebrak :lol: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Boksi żebrak :lol: ... A ona czasem takie oczka robi, ale Pańcia nie ugięta :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Boksi żebrak :lol: ... A ona czasem takie oczka robi, ale Pańcia nie ugięta :lol: Loco też czasem takie oczka robi, a Pan ... pod tym względem ustąpi :lol: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Boksi żebrak :lol: ... A ona czasem takie oczka robi, ale Pańcia nie ugięta :lol: Loco też czasem takie oczka robi, a Pan ... pod tym względem ustąpi :lol: ... No to słaby jesteś :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Boksi żebrak :lol: ... A ona czasem takie oczka robi, ale Pańcia nie ugięta :lol: Loco też czasem takie oczka robi, a Pan ... pod tym względem ustąpi :lol: ... No to słaby jesteś :lol: Eeee tam słazy zaraz, poprostu nie ma to jak przytulić się do fafluniastego psiaka :) ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Boksi żebrak :lol: ... A ona czasem takie oczka robi, ale Pańcia nie ugięta :lol: Loco też czasem takie oczka robi, a Pan ... pod tym względem ustąpi :lol: ... No to słaby jesteś :lol: Eeee tam słazy zaraz, poprostu nie ma to jak przytulić się do fafluniastego psiaka :) ... Wiesz kiedyś też tak robiłam, ale już nie :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zapewne Agatka znalazła sobie teraz nowy obiekt do przytulania :P ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Zapewne Agatka znalazła sobie teraz nowy obiekt do przytulania :P ... Nie :lol:, Fiona zaczęła wchodzić bez pozwolenia ;). A tak się bawić nie będziemy :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Zapewne Agatka znalazła sobie teraz nowy obiekt do przytulania :P ... Nie :lol:, Fiona zaczęła wchodzić bez pozwolenia ;). A tak się bawić nie będziemy :lol: Loco to by miał z Tobą przewalone :lol: ... My tu agdu gadu, a gdzie dzisiejsze fotki Fionki? :niedowia: Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Loco to by miał z Tobą przewalone :lol: ... A tam od razu przewalone, ma poprostu jasno postawione reguły :P PiotrekJ napisał(a):My tu agdu gadu, a gdzie dzisiejsze fotki Fionki? :niedowia: Nie ma ;) Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a): PiotrekJ napisał(a):My tu agdu gadu, a gdzie dzisiejsze fotki Fionki? :niedowia: Nie ma ;) LEŃ :P ... Quote
Recommended Posts