Cimi Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 bernulka napisał(a):jutro się widzimy :angel: paździoszki Plany się zmieniły :( :P. I mnie, Fiony i Olka z Kają nie będzie.. Quote
Guest bernulka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Cimi napisał(a):bernulka napisał(a):jutro się widzimy :angel: paździoszki Plany się zmieniły :( :P. I mnie, Fiony i Olka z Kają nie będzie.. :cry: :cry: :cry: :cry: Wieeelkaaa SZKODDDAAA!!! :cry: :cry: :cry: :cry: paździoszki Quote
KaRa_ Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ile zdjęć Fionki :D Chyba lubi się bawić większymi od siebie psami :D Quote
Cimi Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ile zdjęć Fionki :D I już więcej nie będzie :lol: KaRa_TC napisał(a):Chyba lubi się bawić większymi od siebie psami :D Ona lubi prawie wszystkie psy 8) ;) Quote
Cimi Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 A tu kilka jeszcze: Już zimowo :) Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Agatko, no co Ty? Gdzie zdjęcia Fionki? :hmmmm: Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Agatko, no co Ty? Gdzie zdjęcia Fionki? :hmmmm: Ni ma taka bida :lol:. Ni ma Agatka czasu :P Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 ja nie moge jakie ona ma spojrzenie i jaka minke :D :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 świetne fotki, Bokserki są supper :D Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 dbsst napisał(a):jakie ona ma spojrzenie i jaka minke :D :angel: Marzycielka 8)? Nie no.. jakieś ptaszysko latało nad nami, a że ona ma jakieś popędy polujące :lol: Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Cimi napisał(a):dbsst napisał(a):jakie ona ma spojrzenie i jaka minke :D :angel: Marzycielka 8)? Nie no.. jakieś ptaszysko latało nad nami, a że ona ma jakieś popędy polujące :lol: heheheh wiecej takich ptasich fot ;) to sie rozplyne rozpuszcze i mnie nie bedzie ;) Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 No to jeszcze sztuk kilka ;): Ale te już bez pomocy ptaka :lol: A tu mało widać, ale mi się podoba ;) Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 ptaka moze nie ma ale minka coagle ptasia ;) :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Cimi napisał(a):No to jeszcze sztuk kilka ;): Ale te już bez pomocy ptaka :lol: A tu mało widać, ale mi się podoba ;) Gdybym się nie przypomniał to nowych zdjęć by nie było ;) ... :hmmmm: ... Napewno tam więcej ptakow nie było? Wzrok wszędzie ten sam :lol: ... Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Gdybym się nie przypomniał to nowych zdjęć by nie było ;) ... Tere fere :lol: PiotrekJ napisał(a)::hmmmm: ... Napewno tam więcej ptakow nie było? Wzrok wszędzie ten sam :lol: ... Nie, bo jak chcę, zeby ładnie stała to mówię: 'patrz' :lol: Quote
marlena924 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Te zdjęcie bardzo mi się spodobało! Fionka jest przepiękna! Wpadnij na naszą galeryjkę (w podpisie) Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Cimi napisał(a): PiotrekJ napisał(a)::hmmmm: ... Napewno tam więcej ptakow nie było? Wzrok wszędzie ten sam :lol: ... Nie, bo jak chcę, zeby ładnie stała to mówię: 'patrz' :lol: Nieładnie tak pieska oszukiwać :) ... No chyba że zdjęcia nowe będą :lol: ... Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a): PiotrekJ napisał(a)::hmmmm: ... Napewno tam więcej ptakow nie było? Wzrok wszędzie ten sam :lol: ... Nie, bo jak chcę, zeby ładnie stała to mówię: 'patrz' :lol: Nieładnie tak pieska oszukiwać :) ... No chyba że zdjęcia nowe będą :lol: ... Dobra my mykamy na spacer. I może zrobię zdjęcia w jej wdzianq :lol:. Ale kiedy je wkleję :roll:. Ah ten ojciec, zawsze ma do mnie wąty o oceny :roll: :-? .i podobno mam zakaz :lol:. Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Cimi napisał(a): No prosze prosze :lol: ... Zamawiam podobne ubranko dla Loca :lol: ... Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Fiuuuuu Fionka w ubranku 8) , świetne :wink: Quote
Cimi Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 PiotrekJ napisał(a):Zamawiam podobne ubranko dla Loca :lol: ... Chciałbyś, chciałbyś :lol:. ale ja nie krawcowa i zamówień nie ma ;) :P Quote
PiotrekJ Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Jak nie to nie :lol: ... Nowe zdjęcia Fiony też bym chciał i wciąz nie widzę :-? ... Quote
Recommended Posts