Jola_K Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Middle dzieki za opieke na kicia :) kotka jest juz u kociej mamy gdy ja zostawialam jeszcze nie byla zainteresowana cycem jest tak slodka, ze az slow brakuje :loveu: w drodze do bielska nianczyla ja moja siostra a ja w miare mozliwosci pstrykalam zdjecia jak tylko nakarmie i posprzatam kociarnie to wam wkleje Quote
Poświata Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Trzymam kciuki za maleństwo :loveu: Quote
Jola_K Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 trzymaj i nie puszczaj mam nadzieje ze mama przejmie na nas obowiazek jego odchowania one jutro beda obserwowane, czy aby na pewno najada sie jak nalezy mama w kazdym badz razie go przyjela, wylizala, przygarnela.. to raczej kicia nie chciala sie karmic w jej mleczarni wiec, na wszelki wypadek nie odwoluje apelu o pomoc, w poszukiwaniu zastepczej mamy chociaz zywie ogromna nadzieje ze zostanie tak jak jest Quote
Jola_K Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 obiecane zdjecia z podrozy kilka wstrzasnietych :oops: ale prowadzilam i warunki byly slabe do focenia to male, sodkie kociatko, z wielkim usmiechem :iloveyou: traktorkuje i ugniata osiolka - bo osilek to jest hit! darla sie przez pierwsze 15 minut podrozy, uspokoila sie dopiero jak dalysmy jej osiolka tzn jeszcze chwilke sie poskarzyla i zasnela przez ostatnie dni to do niego sie przytulala - zamiast do rodzenstwa i mamy biedna mala sierotka :( ale teraz to juz tylko dobrze musi byc podroz spedzila na kolanach mojej siostry, przytulona do osiolka, w namiociku z flanelki na termoforze (Agnieszka zniosla dzielnie upal na swoich kolanach) cdn Quote
Jola_K Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 i jeszcze kilka ;) mala kochana mordeczka :iloveyou: moze Princessa ja nazwiemy? 8) Quote
Isabel Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jest przesłodka:loveu: Mała Księżniczka:loveu: Quote
psiama Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 O raju, jaka słodziutka :loveu: Jolu, załapała cycusia od mamki ? :roll: Quote
Jola_K Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 zalapala :) rano zastano ja jak lezy u cyca mamy, a reszta maluchow w tym czasie bawila sie obok w najlepsze widac ze mala nadrabia zaleglosci Quote
korek221 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 BOŻE...JAKIE SŁODZIUTKIE MALEŃSTWO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:NIECH SIĘ DOBRZE CHOWA:loveu: Quote
Middle'Dream Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :loveu:Tak niedługo u mnie była a już zdążyła skraść wszystkie serca :) Dziś wstałam o 5 poszłam do kuchni postawiłam wodę i dopiero po chwili przypomniałam sobie że malutka pojechała z Jolą...Ale to było najlepsze wyjście dla niej.Kociej mamy bym nie zastąpiła (chociaż starałam się jak mogłam ;)) Najgorsze było szukanie kogoś kto nakarmiłby ją podczas mojej nieobecności...nie mogłam znaleźć nikogo komu ze spokojem i pewnością zostawiłabym kruszynę.Jeszcze raz dziękuję Ci Jolu za pomoc w znalezieniu miejsca dla Niej (chociaż wiem ile masz na głowie).Jej spojrzenie , te jej dwie iskierki kochana kruszyna .Mam nadzieję że znajdzie miejsce gdzie będzie szczęśliwa :loveu: Nie wiem jak ktoś mógł ją zostawić i odejść...:shake: Quote
psiama Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ufffff .... teraz MUSI być tylko lepiej :multi:. Dziewczyny, dzięuję za wasze serducha. Middle ... też zawsze zastanawiam się dlaczego takie rzeczy się dzieja, na razie nie udało mi się znaleźc odpowiedzi ... :roll: Quote
Jola_K Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Kto chce zobaczyc nasza ksiezniczke ??? nowe zdjecia Princessy w tym watku na miau Miau.PL • Zobacz temat - Okaleczona kotka i jej dzieci. Pilnie potrzebne ds!! Help! zapraszam Quote
psiama Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O raju, takiego mruczacego szczęścia w kupie to ja jeszcze nie widziałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Isabel Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wszystkie kociaki prześliczne :loveu:I takie podobne do siebie, niemal nie do odróżnienia :loveu: Quote
Jola_K Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 mam prosbe potrzebujemy karme dla malenkich kociat, Royala babycat, sucha i mokra moze ktos da rade pomoc nam to sfinansowac? mozna zrobic zakupy w sklepie intrnetowym i poslac na nasz adres mamy kociatka w lecznicy - dzieci kotki bez ogonka, ktora wychowuje Princesse z tego watku ja mam srebrna Chanel, ktora z braku laku je namoczona karme adult a w zywcu na dt sa 3 malenkie kotki, zabrane zanim trafily do schronu sporo tego, dlatego prosze o pomoc z gory dziekujemy Quote
Jola_K Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 mam zla wiadomosc, bardzo zla :( Mala Princessa odeszla od nas dzisiaj :placz: Nagle odmowila jedzenia, nie pomoglo sztucznie dokarmianie. Jest mi ogromnie przykro, ogromnie. Po raz kolejny peklo mi serce. Wierzylam ze bedzie dobrze, ze jest juz bezpieczna. Do zobaczenia kruszynko ['] Quote
Isabel Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No nie!!!:placz: Księżniczko [*] [*] [*] Quote
psiama Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Śpij słonko w spokoju, juz nic nie boli ... [*] :-(:-(:-( Quote
Middle'Dream Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Długo nie wiedziałam co napisać tak naprawdę dalej nie wiem....Byłam pewna że wszystko już będzie dobrze miało być:roll:Najgorsze pierwsze dni były już za nią,radziła sobie a tu nagle ta wiadomość :placz::placz::placz:Trzymaj się kruszynko...['] Byłaś wspaniałym dzielnym maleństwem,wielkim duchem w mini opakowanku... Quote
psiama Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Tak bywa ... trzeba dalej trwać choć zadajesz sobie pytania po co to wszystko, dlaczego musza cierpieć .... :shake: Quote
Recommended Posts