kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 kurcze rosną po nim dzieci, ktore sie urodzily w polsce - po gemballi, a nic o nich nie slychac. moze jest tu jakis wlasciciel pieska z bull position tylko sie ukrywa? :fadein:[/quote] :wink: Szczeniaczki po Audisi są urocze ale na moje nieszczęście jeszcze trochę za małe na pokazywanie na wystawach.....możliwe, że pojawią się w klasie szczeniąt we Wrocławiu :) Ja tylko trzymam mocno kciuki żeby dorosły jak trzeba. :fadein: Quote
tufi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 kaczayiomka napisał(a): :wink: Szczeniaczki po Audisi są urocze ale na moje nieszczęście jeszcze trochę za małe na pokazywanie na wystawach.....możliwe, że pojawią się w klasie szczeniąt we Wrocławiu :) Ja tylko trzymam mocno kciuki żeby dorosły jak trzeba. :fadein: Czy to oznacza, ze jestes wlascicielka/wlascicielem dziecka Audi? :niedowia: Quote
MSMIMI Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 moze jest tu jakis wlasciciel pieska z bull position tylko sie ukrywa? no i jest jak sie okazalo 8) a moze nawet hodowca :question: wystarczylo tylko wywolac wilka z lasu :wink: :lol: :lol: Quote
kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no i jest jak sie okazalo 8) a moze nawet hodowca :question: wystarczylo tylko wywolac wilka z lasu :wink: :lol: :lol:[/quote] Nie jestem hodowcą, ale córką hodowczyni z Bull Position, :wink: Mam nadzieję, że wkrótce zacznę jeździć z rodzicami po wystawach....tylko niech zdam maturę...A mam na imię Aśka....i może będę w przyszłości wystawiała córkę Audisi i Buddiego - Alisę. Pozdrawiam :) Quote
MSMIMI Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 hej, juz sie kiedys poznalysmy, chyba w czestochowie :fadein: fajnie ze bedziesz wystawiac. powodzenia :) masz moze jakies zdjecia z kieleckiej wystawy??? Quote
kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 MSMIMI napisał(a): masz moze jakies zdjecia z kieleckiej wystawy??? Mam zdjęcia, tylko jako amator mam jeszcze kłopoty z załączaniem... Quote
MSMIMI Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 hm mozesz przeslac tufi do galerii albo komukolwiek to je tu wstawi. pozdrawiam. Quote
kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 To jest moja pierwsza próba wstawienia zdjęcia... Quote
kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 BIG BIG BIG Wybór Best In Group BIS Psy, Klasa Championów, Bullkings Mountain Might Psy, Klasa Championów Spragniona... JEJ PORTRET Pullera JEJ PORTRET Pullera, suki, Klasa młodzieży JEJ PORTRET Pullera, suki, Klasa młodzieży - Zw. Mł. SAM BROWN LAKONGA Opalplast, suki, Klasa młodzieży YPSILON Dynastia Bulli, odpoczynek po wystawianiu Quote
kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Auli na wystawie w Kielcach, uczymy się obycia wystawowego :) :D :D :D Quote
tufi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 kaczayiomka - witamy zatem :) Ze tak prywatnie zapytam - przepisy na ciastka watrobkowe dotarly do mamy? :oops: Dzieki za fotki - sliczne! A mala... hmmm... paskudztwo ohydne, co by nie zapeszyc :wink: 8) :lol: Quote
kaczayiomka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='"tufi"'] Ze tak prywatnie zapytam - przepisy na ciastka watrobkowe dotarly do mamy? quote] Nie mam pojęcia, ale zapytam przy najbliższej okazji... 8) :D Quote
coco Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Nooooo !!! Witamy :D !!! Witamy :D !!! A nie mówiłem, że Auli to przecudna dziewczyna ? Ona jest boska !!! Pozdrawiam ! Quote
coco Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Co więcej - one wszystkie są przecudne ! No ale po takich rodzicach........ :D Quote
kia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Moja ulubienica byla od samego poczatku Auli ;-) jak tylko dostalem pierwsze zdjecia mowilem Elwirze ze jest najladniejsza, pomimo tego ze byla najmniejsza ;-) pozdrawiam Krzysiek webmaster http://www.bullposition.republika.pl Quote
coco Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Aaa !!! Witamy ! No - ale Alicja też przecież jest super ! Natruliśmy troszkę na wystawie w Radomiu, co :D ? Quote
coco Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 A szczeniaczki w Bull Position są naprawdę cudne. Nikt tutaj nie cukrzy. Są rewelka. Mam cichą nadzieję obserwować je regularnie na wystawach. Oczywiście te, które pozostały w kraju. Resztę również regularnie w necie. Quote
kia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 hej Coco! a tak gdzie nie pojade z Ala a oblegaja i ja tula pieszcza , ale po wystawie w Radomiu wiem jedno musze uwazac na ludzi z balonami bo Ala potem nic tylko balony wypatruje ;-) albo bede wystawial ja z balonem w reku albo przyczepionym np do spodni ;-) haha pozdrawiam a szczeniaczki sliczne. Bardzo ladne szczeniaczki miala w podobnyym czasie pani Halina z hodowli Tricadna spod Warszawy. tez najbardziej podobala mi sie czarno biala sunka, ktora tez byla najmniejsza. mam nadzieje ze bede widzial te pieski na wystawach. bo zal gdyby sie nie pokazywaly na wystawach. pozdrawiam Krzysiek Quote
coco Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 No tak, ale trudno nie wielbić i nie tulić takiego cudeńka :D !!! A jeśli chodzi o baloniki to Alicję po prostu one hipnotyzują ! I mów co chcesz, ja mam dowody, że tak jest, bo ją uwielbiam i pstrykałem w takich chwilach fotki ! :D :P :D Quote
Recommended Posts