ewa36 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bardzo kochana sunieczka :loveu: Przylepa i kluseczka jak moja Ledzia :loveu: Quote
matamata Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Aż trudno uwierzyć, że to jest ta sama sunia - kiedyś zaniedbana, wychudzona, teraz jest piekna. Faktycznie ma się u pani Edyty jak pączek w maśle. Piękna jest - aż trudno uwierzyć, że ciągle nikt o nią nawet nie pyta. Quote
bela51 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186214-Pi%C4%99kne-sp%C3%B3dnice-i-kosmetyki-na-bardzo-chorego-Supe%C5%82ka-niby-ONka-do-ko%C5%84ca-maja-br. A ja zapraszam na bazarek dla Supelka biednego chorego ONeczka, któru jest u Bajki Quote
gagata Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Niniejszym podajemy do wiadomości, że w związku ze stwierdzonymi nieprawidłowościami dot. w pracy Oddziału Fundacji EMIR w Sosnowcu , a w szczególności dotyczącymi rzetelności rozliczeń finansowych oraz wpłat darczyńców przekazywanych na ratowanie psów – z dniem 1.06.2010 szef Oddziału w Sosnowcu zostaje zawieszony w swoich czynnościach tj. pozbawiony prawa do zbierania pieniędzy w imieniu Fundacji EMIR , podejmowania decyzji oraz reprezentowania fundacji . W związku z powyższym Zarząd Fundacji EMIR zwraca się do wszystkich Darczyńców, którzy wspomagali finansowo Oddział Fundacji EMIR w Sosnowcu z prośbą o pilny kontakt pod nr tel .785 077 077 – Zarząd Fundacji „Emir” Quote
matamata Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pieniądze pieniędzmi - ale pytanie, które mnie dręczy najbardziej brzmi co teraz będzie z Szarusią? Quote
ANETTTA Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 z tego co ja sie dowiedziałam podobno szarusia ma zastac w domu tymczasowym ... nie wiem czy to ma byc jej dom stały czy dom ten zapewni jej fundusze na leczenie nie wiem byc może Bajkab napisze co dalej z szarusią ??? Quote
matamata Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Anettta dziekuję za wiadomość - napisalam do pani Edyty, mam nadzieję, że mi odpisze bo czekam jak na szpilkach na jakąkolwiek wieść o dalszym losie Szarusi. Quote
ANETTTA Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ANETTTA napisał(a):z tego co ja sie dowiedziałam podobno szarusia ma zastac w domu tymczasowym ... nie wiem czy to ma byc jej dom stały czy dom ten zapewni jej fundusze na leczenie nie wiem byc może Bajkab napisze co dalej z szarusią ??? Edyto proszę cię potwierdz te inf ..??? czy szarusia ma dom ???stały ?? czy domek ma finanse na jej leczenie ??/ jaki jest stan zdrowia suni ??? Quote
BajkaB Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Szarusia zostałą adoptowana przez Dt czyli Alicje. Na pewno nie zabraknie jej niczego. Szarusia ma przyjaciół,którzy beda zawsze o niej pamiętac i zawsze pomoga jeśłi bedzie taka potrzeba Quote
BajkaB Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 W związku z teoriami spiskowymi dotyczącymi Szarusi,które pojawiły sie na jednej ze stron raz jeszcze dokłądnie wyjaśniam: Szarusia pozostaje w DT u Ali.Zostałą przez nia adoptowana a dokumentem jest umowa adopcyjna podpisana przez P.Ale osobiście 15 czerwca.Dla tych którzy maja watpliwosci co do podpisu z racji czasowego przebywania Ali za granica podaje:istnieje taka instytucja jak POCZTA Za pośrednictwem tej właśnie instytucji umowa adopcyjna dotarła do moich rąk. Oczywiscie posiadam nie tylko koperte,ale i korespondencje mailowa dotycząca adopcji Szarusi.I ja i Ala jesteśmy za stare i za bardzo sie szanujemy aby fałszowac podpisy i poświadczać nieprawde. Szarusia mimo nieobecnosci Ali ma sie znakomicie,zwłąszcza,ze przez wiekszosc miesiaca jest pod moja opieka.Oczywiscie reszta psów takze.Po urlopie Ali ,az do czasu jej stałego powrotu bede na stałe w jej domu i mam nadzieje,ze zadnemu psu nie stanie sie z tego powodu krzywda. Quote
ewa36 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Szarusia ma dom !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: co za wiadomość :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Zasłużyła dziewczynka :multi: Quote
ewa36 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Szarusia :loveu: Kochana suniusia :lol: Wszystkiego najlepszego dla Domku twojego :multi: Quote
Recommended Posts