Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż trudno uwierzyć, że to jest ta sama sunia - kiedyś zaniedbana, wychudzona, teraz jest piekna. Faktycznie ma się u pani Edyty jak pączek w maśle. Piękna jest - aż trudno uwierzyć, że ciągle nikt o nią nawet nie pyta.

Posted

Niniejszym podajemy do wiadomości, że w związku ze stwierdzonymi nieprawidłowościami dot. w pracy Oddziału Fundacji EMIR w Sosnowcu , a w szczególności dotyczącymi rzetelności rozliczeń finansowych oraz wpłat darczyńców przekazywanych na ratowanie psów – z dniem 1.06.2010 szef Oddziału w Sosnowcu zostaje zawieszony w swoich czynnościach tj. pozbawiony prawa do zbierania pieniędzy w imieniu Fundacji EMIR , podejmowania decyzji oraz reprezentowania fundacji .
W związku z powyższym Zarząd Fundacji EMIR zwraca się do wszystkich Darczyńców, którzy wspomagali finansowo Oddział Fundacji EMIR w Sosnowcu z prośbą o pilny kontakt pod nr tel .785 077 077
– Zarząd Fundacji „Emir”

Posted

z tego co ja sie dowiedziałam podobno szarusia ma zastac w domu tymczasowym ...

nie wiem czy to ma byc jej dom stały

czy dom ten zapewni jej fundusze na leczenie nie wiem

byc może Bajkab napisze co dalej z szarusią ???

Posted

Anettta dziekuję za wiadomość - napisalam do pani Edyty, mam nadzieję, że mi odpisze bo czekam jak na szpilkach na jakąkolwiek wieść o dalszym losie Szarusi.

• 2 weeks later...
Posted

ANETTTA napisał(a):
z tego co ja sie dowiedziałam podobno szarusia ma zastac w domu tymczasowym ...

nie wiem czy to ma byc jej dom stały

czy dom ten zapewni jej fundusze na leczenie nie wiem

byc może Bajkab napisze co dalej z szarusią ???

Edyto proszę cię potwierdz te inf ..???

czy szarusia ma dom ???stały ??
czy domek ma finanse na jej leczenie ??/

jaki jest stan zdrowia suni ???

Posted

Szarusia zostałą adoptowana przez Dt czyli Alicje.
Na pewno nie zabraknie jej niczego.
Szarusia ma przyjaciół,którzy beda zawsze o niej pamiętac i zawsze pomoga jeśłi bedzie taka potrzeba

• 3 weeks later...
Posted

W związku z teoriami spiskowymi dotyczącymi Szarusi,które pojawiły sie na jednej ze stron raz jeszcze dokłądnie wyjaśniam:

Szarusia pozostaje w DT u Ali.Zostałą przez nia adoptowana a dokumentem jest umowa adopcyjna podpisana przez P.Ale osobiście 15 czerwca.Dla tych którzy maja watpliwosci co do podpisu z racji czasowego przebywania Ali za granica podaje:istnieje taka instytucja jak POCZTA Za pośrednictwem tej właśnie instytucji umowa adopcyjna dotarła do moich rąk.
Oczywiscie posiadam nie tylko koperte,ale i korespondencje mailowa dotycząca adopcji Szarusi.I ja i Ala jesteśmy za stare i za bardzo sie szanujemy aby fałszowac podpisy i poświadczać nieprawde.

Szarusia mimo nieobecnosci Ali ma sie znakomicie,zwłąszcza,ze przez wiekszosc miesiaca jest pod moja opieka.Oczywiscie reszta psów takze.Po urlopie Ali ,az do czasu jej stałego powrotu bede na stałe w jej domu i mam nadzieje,ze zadnemu psu nie stanie sie z tego powodu krzywda.

• 5 weeks later...
Posted

Szarusia ma dom !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
co za wiadomość :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Zasłużyła dziewczynka :multi: