Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz lecę do banku i robię przelew za książeczkę na Szarusiowym bazarku ......
Widzę że dziewczyny ostro bazarkują - czy mogę się i ja wobec tego dołączyć z fantami ?
Ale ja bym po prostu wysłała do którejś z Was karton z rzeczami bo ja nie robię zdjęć .....
I będę o Szarusi pamiętać ......
Poradzimy - sursum corda

Posted

Ja chetnie wystawie bazarek, ale nie mam aparatu fotograficznego , a zdjęcia robione komórką, pozostawiaja wiele do zyczenia. Dlatego, mnie możecie przesyłac same zdjęcia. Moze matamata lub Bajka, rozprawia sie z rzeczami w naturze.:lol:

Posted

Dziękuję Belu :)
No ja jestem w takiej samej sytuacji - kto powalczy z rzeczami w naturze ?
Kosmetyki, ciuszki, w drugim rzucie również parę książek .....
Kurczę czas mnie bardzo goni ale znajdę go na tyle aby posklejać i nadać karton .......

Posted

Czy doszły już paczusie z fancikami ?

W przyszłym tygodniu pakuję następną słyszysz Bartek ?
do tego czasu jeszcze głębiej szafy przetrzepię :cool3:

Posted

W każdym razie Ciocia Bela i ja będziemy regularnie kwestować i bazarkować na rzecz sosnowieckiej grupki pod opieką Edytki :)
Mam nadzieję że mnie Ciocia Bela nie pogoni za to oświadczenie prasowe :cool3:

Posted

bela51 napisał(a):
Oczywiście bazarki będziemy wystawiać, zeby tylko Cioteczki chciały kupować:lol:. Czekam na zdjecia z niecierpliwościa.:lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa36 napisał(a):
W każdym razie Ciocia Bela i ja będziemy regularnie kwestować i bazarkować na rzecz sosnowieckiej grupki pod opieką Edytki :)
Mam nadzieję że mnie Ciocia Bela nie pogoni za to oświadczenie prasowe :cool3:

Hmmm, a ja? Ja też się pisze na kwestowanie i bazarkowanie, bo mi też sosnowieckie psiaki ze szczegolnym wskazaniem na jedną sunię okrutnie leżą na sercu. Ewo, przepraszam za opóźnienie - troche mi powódź i przeziebienie pokrzyżowały plany, ale książka ze specjalną dedykacją pójdzie do Ciebie niebawem:) Pozdrawiam.

Posted

matamata napisał(a):
Hmmm, a ja? Ja też się pisze na kwestowanie i bazarkowanie, bo mi też sosnowieckie psiaki ze szczegolnym wskazaniem na jedną sunię okrutnie leżą na sercu. Ewo, przepraszam za opóźnienie - troche mi powódź i przeziebienie pokrzyżowały plany, ale książka ze specjalną dedykacją pójdzie do Ciebie niebawem:) Pozdrawiam.

Ależ kochana Cioteczko - za co tu przepraszać :)
My z Ciocią Belą będziemy bazarkować a Ty będziesz dyrektorem artystycznym przedsięwzięcia :)

Posted

Dzisiaj obfocone zostały wszystkie prezenty od Cioteczki Ewy,fotki jutro dotra z informacjami do Cioci Beli i mozna bazarki robic..
A co do szarusi to..jakby to powiedziec..co nieco ja utuczyłam przez ostatnie 3 tygodnie i chyba musze przystopowac z karmieniem bo sie panna zrobiła pączus niesamowity..Choć z drugiej strony mój znajomy mówi,ze skoro Szarusia miała pierwsze 7 lat chudych,to teraz będzie miała kolejne 7 lat tłustych..Zwazywszy,ze Szarka ma około 7 lat juz do końca zycia będzie zyła w dobrobycie..należy sie dziewuszce.
Dzisiaj Szarusie odwiedził jej wielki fan czyli nasz wet..Przyjechał do Supełka i przy okazji Szarusia sie załapała na manicure-pedicure..Coś nie byłą zachwycona..Widac kształt paznokci jej nie odpowiada..:evil_lol:

Poza tym to przekochana sunia..teraz dosłownie katusze przezywa bo codziennie sa burze,a ona wprost panicznie sie burzy boi.Cała sie trzęsie bidula i nie wie gdzie sie schowac..

Posted

Szarusia naprawdę jest śliczna! Ona na żywo dopiero pokazuje jak jest wspaniała. Grzeczna, kochana, niekonfliktowa... całuśna i przytulaśna.

Dla takiego cuda tylko najlepszy domek wchodzi w grę!