bela51 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Dogo okropnie chodzi, przynajmniej u mnie, kontaktuj sie ze mna na mojego maila iza_roj@poczta.fm Quote
matamata Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Korzystajac z tego że z dogo trochę lepiej podbijam Szarusię do góry. Quote
bela51 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To bazarek na emirowe bidy , między innymi na Szarusie. http://www.dogomania.pl/threads/181871-Filmy-DVD-na-Pomoc-w-Ratowaniu-bazarek-trwa-do-31-03-2010-r?p=14299735#post14299735 Quote
matamata Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Do góry Szarusiu. I zapraszamy na bazarek dla emirowych podopiecznych z Sosonowca. Quote
a.piurek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 i na pierwszą Szaruniu, niech cię wypatrzy cudowny domek Quote
BajkaB Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Szarusia wygląda śłicznie,wczoraj byłam u niej.Pooperacyjnie wygolone miejsca zarosły pięknie i Szarusia teraz pilnie wypatruje własnego ludzia.. Quote
matamata Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dzięki cudownej zuzie911 Szarusia wzbogaciła się o komplet ogłoszeń na następujących stronach 1. bono-polska.pl 2. ojej.pl 3. pineska.pl 4. animalia.pl 5. gumtree.pl 6. vetmozga.pl 7. petworld.pl 8. autogielda.pl 9. adopcjapsa.pl 10. rozglos.net 11. anonseogloszenia.pl 12. najpewniej.pl 13. mammisia.pl 14. petsy.pl 15. vendito.pl 16. e-zwierzak.pl 17. adpedia.pl 18. olx.pl 19. szybko-sprzedam.pl 20. sprzedasz.pl 21. tablica.com 22. pchlitarg.info.pl 23. neeon.pl 24. bstok.pl 25. ogloszenia.e-podlasie.pl 26. ogloszenia.jard.pl 27. bialystok.biz.pl 28. gieldabialystok.pl 29. gielda.bai.pl 30. twoje-ogloszenia.pl 31. ogloszenia.trojmiasto.pl 32. kupsprzedaj.pl 33. twoje-x.net 34. ogloszenia-szczecin.webas.pl 35. ogloszenia.tasdj.pl 36. kupiepsa.pl 37. ale.gratka.pl 38. przygarnijzwierzaka.pl 39. morusek.pl 40. kokosy.pl 41. cafeanimal.pl 42. drobne.centrumofert.pl 43. argetto.pl 44. krakusik.pl 45. owi.pl 46. dwukropek.pl 47. aleokazja.pl 48. szerlok.pl 49. anonse.com 50. i-bazar.pl 51. ojoj.pl 52. info-krakow.pl 53. adsy.pl 54. eoferty.com.pl 55. portalogloszen.pl 56. spacerek.net 57. bardzi.pl 58. top-ogloszenia.com 59. oglosili.pl 60. oglosze.pl 61. offer.pl 62. mamoferte.pl 63. wybierzmiska.pl 64. darmobranie.pl 65. fistak.pl 66. bazarek.biz 67. wa.stacja.biz 68. twojeanonse.com 69. sogl.pl 70. tlenek.pl 71. psiamania.pl 72. katowice.cwirek.pl 73. gablota.com 74. aukcjezwierzat.pl Trzymajcie kciuki, żeby to dało efekt w postaci cudownego domku dla sunieczki. Quote
matamata Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szarusiu do góry - ciotki zajrzyjcie chociaż do suni. Cicho tu jak na cmentarzu. Quote
bela51 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A rany, co za porownanie.! To prawda, że wątek stracił na popularności. Ale cieszę się, że u Szarusi wszystko w porządku. ze zdrowa. Może ogloszenia przyniosa skutek? Quote
matamata Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wszystkim opiekunom Szarusi ze szczególnym uwzględnieniem wspaniałych Pań Edyty i Ali, wszystkim, którzy do tej biednej suni wyciągnęli rękę i praktycznie uratowali jej życie, wszystkim, którzy jej w jakikolwiek sposób pomogli, którzy interesują się jej losem i zaglądają na ten wątek - najserdeczniejsze życzenia zdrowych, wesołych, spokojnych i ciepłych Świąt Wielkanocnych. Anka i psiaki Quote
BajkaB Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Dziękujemy za życzenia i przypominam,ze to przede wszystkim Pani Szarusia zawdziecza zycie. I muszę sie pochwalić,ze w tym roku Święta spędzam w towarzystwie Szaruni.(oraz 7 innych psów,2 kotów i ptaka)Właśnie lezy obok mnie najedzona i szczęśliwa..Masie rozumieć najedzona Purinką od matamaty Zatem ja i oraz 42 łapy zyczymy naszym fanom Wesołych Świąt Quote
bela51 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czy Bajeczce odrosła łapka? :evil_lol:To oczywiście żart Edytko! :lol: Zdrowych i Wesolych świat dla Was Wszystkich.:loveu: Quote
matamata Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Szarusiu do góry - przypomnij o sobie ciotkom. Ogłoszenia już chwile są a odzew na razie żaden... A Szarusia potrzebuje domku stałego. Quote
ANETTTA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 oj potrzebuje go migiem ..ja tylko odnawaim ogłoszenia ..... Edyto czy ktos chociaz o nia pyta Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jak się masz psinko? Może jakięs fotki by sie przydały ? Quote
matamata Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 bela51 napisał(a):Jak się masz psinko? Może jakięs fotki by sie przydały ? Bela51 pozwoliłam sobie wysłać kilka nowych fotek Szarusi na twoją pocztę. Ja jestem kiepska w te klocki i niestety sama nie umiem ich wrzucić na wątek. A naprawde warto - Szarusia przeszła bardzo długą drogę i teraz jest pieknym, zdrowym psem. Quote
BajkaB Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Izo dziękuje za wstawienie fotek.Martwi mnie,ze Szarusia nie wzbudza zainteresowania adopcyjnego,to taka kochana sunia.Jest łagodna,przymilna,wierna..Nie da sobie jednak w kasze dmuchac.Potrafi ,,dać po łbie,, lub warknąc na kumpla,który jej wchodzi w droge.Niestety,najczęściej ,,po łbie,, dostaje mój Brajl..Chłopak z racji swojej przypadłosci nie widzi i nader często zdarza mu sie nadepnąc dziewczynke..Szarusia traktuje go na równi z innymi i niestety nie ma litości dla jego kalectwa..Oj zarobił juz chłopak od niej pare ładnych kuksańców!Poza tym to wesoła,przymilna sunia.Rozszczekała sie dośc mocno i pokazuje,ze za darmo michy nie dostaje.Coraz cześciej rozkłąda sie ,,kołami do góry,, i pokazuje brzuszek do miziania.No i przede wszystkim cieszy nas,ze Szarusia świetnie sobie radzi z chodzeniem,a nawet całkiem raźnie biega.Jej stawy sa w takim stanie,ze właściwie nie powinna chodzic,a ona wbrew diagnozom lekarzy pokazuje,ze jak sie chce to daje sie rade. Dostaliśmy od Szefowej troche preparatów z glukozamina i chondroityna i Szarusia dostaje je juz dosc długo.Pewnie z tego powodu jest taka poprawa.Niestety,laki sie pomwoli kończa,a jak na razie nie mamy pieniedzy na zakup nowych. Sytuacja finansowa naszego oddziału to po prostu dramat.Spedza mi to sen z powiek,bo chciałabym zapewnic naszych podopiecznym wszystko co sie da.Niestety,wpłat prawie nie ma i nie starcza nawet na wyzywienie.Prawda jest taka,ze wszystko pokrywamy z własnej kieszeni głównie ja i Julia,a środki mamy bardzo skromne. Cały czas myśłe nad tym jak te sytuacje poprawic.Paradoksalnie mamy nawet miejsca aby psiakami sie zaopiekowac,tylko nie mamy za co ich zywic i leczyc. Bardzo,bardzo jestem wdzieczna za karme oraz za wszelka pomoc.Jak tak dalej pójdzie to cała nasza działalnosc weźmie w łeb Quote
bela51 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Edytko, zmien tytuł wątku. Nie pisze, że szuka domu. Może przydałoby sie suni allegro, ale trzeba by sponsora znaleźć. Quote
BajkaB Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Juz zmieniam tytuł..Allegro chyba Szarusia miała niejednokrotnie,a co do sponsorów to cały czas szukamy. Wiesz,mamy zezwolenia na zbiórki publiczne,mozemy je robic,ale znowu następny problem:nie ma ludzi chętnych do pomocy.I tu sie powtórze:znowu tylko ja i Julia.. Naprawde momentami mam ochote to wszystko rzucic..Tylko szkoda mi psiaków Quote
matamata Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Pani Edyto, tylko prosze się nie załamywać. Trzeba zorganizowac jakąś burzę mózgów - tyle tu na forum osób, ktore maja doświadczenie w zbieraniu kasy na psiaki. Watek jakoś mało żywotny bo mało ludzi tu zagląda - może trzeba powysyłac zaproszenia? Ja mam malo doswiadczenia na dogo, ale często dostaje na skrzynke takie zaproszenia więc pewnie tak sie robi. Izo pomozesz mi zrobic kolejny bazarek? Mam jeszcze pare książek na zbyciu, moze sie ktoś skusi. Quote
bela51 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 matamata napisał(a):Pani Edyto, tylko prosze się nie załamywać. Trzeba zorganizowac jakąś burzę mózgów - tyle tu na forum osób, ktore maja doświadczenie w zbieraniu kasy na psiaki. Watek jakoś mało żywotny bo mało ludzi tu zagląda - może trzeba powysyłac zaproszenia? Ja mam malo doswiadczenia na dogo, ale często dostaje na skrzynke takie zaproszenia więc pewnie tak sie robi. Izo pomozesz mi zrobic kolejny bazarek? Mam jeszcze pare książek na zbyciu, moze sie ktoś skusi. Oczywiście, proszę, ślij zdjecia. Quote
bela51 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184312-Chmielewska-Montgomery-R.Cook-i-inni-dla-Szarusi-do-7-maja Zapraszam na bazarek dla Szarusi, na który wszystkie ksiązki ofiarowala matamata.! Quote
BajkaB Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Prosimy,kupcie choc ksiazeczke!Mamy 14 podopiecznych,wszystkie wymagaja pomocy weterynaryjnej,a do tego nie mamy ich czym nakarmic! Quote
Recommended Posts