Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz juz bedzie tylko lepiej. Ja na razie nie moge wiecej wpłacić, przeslalam Szarusi kaske, która byla przeznaczona na zakup dla niej karmy w tym miesiącu, ale razem z Belą51 wystawimy dla niej bazarki. Będze dobrze - strasznie się cieszę, że sunia czuje się już lepiej. Pani Edyto - bez pani pomocy ta sunia pewnie już by nie żyła.

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA ORAZ
W CIĄGU LUTEGO - WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O
NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW
PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!

Słoma, wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia
(najlepiej z dodatkiem oleju)

PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZADBALI O SWOJE PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT, DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

Posted

Byłam wczoraj razem z BajkaB w odwiedzinach u Panienki Szarusi.
Z dziewczynką lepiej , rany się goją, apetyt dopisuje.
To naprawdę fajny piesek taki spokojny , niekłopotliwy, niezaczepny. Toleruje inne piski i kota... co prawda na początku ponoć chciała go schrupać , ale teraz akceptuje go bez problemu. Na żywo dziewczynak jest 1000 % piękniejsza. Tylko domku na widoku brak...

Posted

Byłam dzisiaj u Szarusi.Ma sie dobrze,nic jej nie dolega,a sierść na pooperacyjnych miejscach ładnie odrasta..Tylko domku nie widać..Szarusia teraz będzie bardzo niepocieszona,bo bardzo kocha Alę,a niestety Ala juz w sobotę wyjeżdza na kilka miesięcy..Będe oczywiscie stale zaglądała i pomagała Panu Piotrowi w opiece nad psami,ale naprawde bardzo by sie przydał kochajacy domek dla Szarusi..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='ANETTTA']cichutko tutaj

a ja zapraszam na bazrek dla naszych milusińskiech

[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/181453-3-strony-bazaku-rA-A-noA-ci-na-Pomoc-w-ratowaniu-koniec-20-marca/page3[/FONT]

cichutko, to prawda. Podbije chociaż wątek Szarusiowy, może ktoś nowy zajrzy. Według moich informacji Szarusia ma się bardzo dobrze w domu tymczasowym, ale jest tam juz tak długo, że sprawą bardzo pilną jest znalezienie jej domu stałego. Czy ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach?? Bardzo proszę bo ja ostatnio robię bokami i nawet nie mam czasu włączać zbyt często komputera. A to psisko jest tak kochane, że zasługuje na najlepszy dom na świecie. Pomożecie cioteczki???

Posted

[quote name='bela51']Może zafundujemy Szarusi pakiet ogloszen za 10 zł - 74 strony !
Potrzebne są tylko zdjecia i jakis fajny tekst.
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03
Matamata, pomyśl nad tekstem, damy sunieczce po 5 zł i będzie miała ogloszenia.

Super- to jest mysl. Tekst zrobię, ale zdjęcia nowe trzeba ściągnąc od BajkiB. Ostatnio pisała, że ma kilka nowych, których nie ma na forum jeszcze.

Posted

[quote name='bela51']Może zafundujemy Szarusi pakiet ogloszen za 10 zł - 74 strony !
Potrzebne są tylko zdjecia i jakis fajny tekst.
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03
Matamata, pomyśl nad tekstem, damy sunieczce po 5 zł i będzie miała ogloszenia.

Super- to jest mysl. Tekst zrobię, ale zdjęcia nowe trzeba ściągnąc od BajkiB. Ostatnio pisała, że ma kilka nowych, których nie ma na forum jeszcze.