Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wieści z domku Szaruni - przyzwyczaiła się do Garfielda (czyli już nie usiłuje go upolować) i kot może spać w kuchni na piecu, a nie marznąć na strychu, czy w innym mało miłym pomieszczeniu.

Posted

Z Szarusia mam kontakt przynajmniej raz w tygodniu.Naprawde jest super dziewczyna.Wczoraj bardzo zainteresował ja mały glutek,bo zabrałam go ze sobą.Bardziej jednak zainteresowały ja kosteczki cielęce i worek z karmą:evil_lol:
Mój Bartek miał wczoraj urodziny,wiec całej ferajnie,,postawił,,kurze rapki i cielęce kostki..Ależ była uczta!

Posted

Dzisiaj matamata przekazała dla Szarki(tak ja nazywa Pan Piotr,lokator Ali) 160zł z bazarku.Gorąco dziękujemy.Juz mozemy robic sterylke,tylko musimy czekac,bo Pani wet,która jest anastezjologiem złamała ręke.Jak tylko wróci do pracy,sunia idzie na zabieg.Póki co wszystkie zabiegi sa wstrzymane,bo biedny Doktor nie jest w stanie sam przeprowadzac większych zabiegów

Posted

Jest jeszcze mój bazarek dla suni, ale kuleje, niestety...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175144-Zestaw-Sylwestrowy-bazarek-na-operacje-Szarusi-do-13-12-2009-r[/url]

Posted

Dzisiaj wpłynely pieniązki 40 zł z mojego bazarku dla Szarusi. Zakupy zrobiły a.piurek i shirrapeira.:loveu:
Zaraz robie przelew na konto sunieczki. Mizianko Szaruniu od ciotki.:lol:

Posted

BajkaB napisał(a):
Oj trzeba,trzeba..Szarusia to w tej chwili ma najdłuższy staz u nas jako tymczasowiczka..Ale pocieszam sie,ze Szymon czekał ponad pół roku

Ja ciągle mocno wierzę w to, że Szarusia znajdzie cudowny dom, swoje miejsce na ziemi, które wynagrodzi jej dotychczasowe smutne życie. Bardzo chciałabym pomóc w szukaniu domu, ale nie wiem jak - wszyscy odpowiedzialni znajomi zapsieni po uszy a przypadkowemu człowiekowi takiego psa po przejściach nie mozna powierzyć. Patrząc na pogodę za oknem - śnieg i prawie 20-stopniowy mróz cieszę się jedynie, że Szarusia grzeje doopkę w domu tymczasowym a nie tuła się gdzieś po polach i lasach.

Posted

To prawda,że Szarusia grzeje doopke przy ciepłym piecu..I to jaką doopkę!Przez duże D:evil_lol:

Przyznać trzeba,ze Szarusia jest nieprawdopodobnie sprytna w organizowaniu żarełka.Ostatnio jak wróciłyśmy od weta z Amiśkiem zastałyśmy w kuchni orbaz przedstawiajacy Sodomę i Gomorę..Szarusia wypatroszyła dwa kosze na śmieci,a reszta psów rozwlokłą to po całej kuchniWidok był powalający:evil_lol:Całe szczęście,ze Alicja to Anioł i zamiast pomstowania zabrała sie do sprzątania i jeszcze dodała,ze to jej wina,bo powinna kosza wynieśc z kuchni.Oczywiście ja tez pomagałam sprzątac I mimo wszystko nie mogłyśmy powstrzymać ataku śmiechu.

Posted

Szarusia powoli szykuje sie do zabiegu.Wyznaczony został na 4 stycznia.Prosimy pamiętać o dziewczynce i wspomóc grosikiem na opercjeOprócz sterylki Szarusia będzie miała usuwane guzy,których ma kilka.

Posted

Cały czas kibicuję Szarusi w tym jej nowym życiu, ale w takiej sytuacji 4 stycznia będę trzymać kciuki jeszcze mocniej. Jaki jest koszt całej operacji - sterylizacji z usuwaniem guzów?

Posted

matamata napisał(a):
Cały czas kibicuję Szarusi w tym jej nowym życiu, ale w takiej sytuacji 4 stycznia będę trzymać kciuki jeszcze mocniej. Jaki jest koszt całej operacji - sterylizacji z usuwaniem guzów?

Nie wiem dokłądnie,ale chyba około 300zł.

Ciociu,dziękujemy za paczkę świąteczną!Wszystkie psiaki skorzystały przy Szarusi,nawet nasz szczoszek Amiś