a.piurek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Szaruniu zaproś na swój bazarek http://www.dogomania.pl/threads/1746...7#post13593297 Quote
a.piurek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Szaruniu, przytulam Cię do serca w niedzielny wieczór Quote
bela51 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Chciałam zaprosić wszystkich fanów Szarusi na bazarek, z którego dochód bedzie przeznaczony w całości na operacje sunieczki http://www.dogomania.pl/threads/175144-Zestaw-Sylwestrowy-bazarek-na-operacje-Szarusi-do-13-12-2009-r?p=13647043#post13647043 Quote
a.piurek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mam wieści z domku Szaruni - przyzwyczaiła się do Garfielda (czyli już nie usiłuje go upolować) i kot może spać w kuchni na piecu, a nie marznąć na strychu, czy w innym mało miłym pomieszczeniu. Quote
a.piurek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Cioteczki i wujkowie proszę o pomoc dla Szaruni Quote
matamata Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Szarusiu do góry - pokaż się domkom. a.piurek dziękuję za dobre wieści z Szarusiowego tymczasu:) Quote
BajkaB Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Z Szarusia mam kontakt przynajmniej raz w tygodniu.Naprawde jest super dziewczyna.Wczoraj bardzo zainteresował ja mały glutek,bo zabrałam go ze sobą.Bardziej jednak zainteresowały ja kosteczki cielęce i worek z karmą:evil_lol: Mój Bartek miał wczoraj urodziny,wiec całej ferajnie,,postawił,,kurze rapki i cielęce kostki..Ależ była uczta! Quote
BajkaB Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Dzisiaj matamata przekazała dla Szarki(tak ja nazywa Pan Piotr,lokator Ali) 160zł z bazarku.Gorąco dziękujemy.Juz mozemy robic sterylke,tylko musimy czekac,bo Pani wet,która jest anastezjologiem złamała ręke.Jak tylko wróci do pracy,sunia idzie na zabieg.Póki co wszystkie zabiegi sa wstrzymane,bo biedny Doktor nie jest w stanie sam przeprowadzac większych zabiegów Quote
bela51 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jest jeszcze mój bazarek dla suni, ale kuleje, niestety... [url]http://www.dogomania.pl/threads/175144-Zestaw-Sylwestrowy-bazarek-na-operacje-Szarusi-do-13-12-2009-r[/url] Quote
a.piurek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzień dobry szaruniu w niedzielne południe zaproszę na Twój bazarek http://www.dogomania.pl/threads/1751...o-13-12-2009-r Quote
bela51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dzisiaj wpłynely pieniązki 40 zł z mojego bazarku dla Szarusi. Zakupy zrobiły a.piurek i shirrapeira.:loveu: Zaraz robie przelew na konto sunieczki. Mizianko Szaruniu od ciotki.:lol: Quote
matamata Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Szarusiu mało ciotek do Ciebie zagląda,a przecież domku stałego trzeba szukać.... Quote
BajkaB Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Oj trzeba,trzeba..Szarusia to w tej chwili ma najdłuższy staz u nas jako tymczasowiczka..Ale pocieszam sie,ze Szymon czekał ponad pół roku Quote
Isadora7 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja zagladam, jak się israel pojawi to poprosże dane do plakatu. Quote
matamata Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 BajkaB napisał(a):Oj trzeba,trzeba..Szarusia to w tej chwili ma najdłuższy staz u nas jako tymczasowiczka..Ale pocieszam sie,ze Szymon czekał ponad pół roku Ja ciągle mocno wierzę w to, że Szarusia znajdzie cudowny dom, swoje miejsce na ziemi, które wynagrodzi jej dotychczasowe smutne życie. Bardzo chciałabym pomóc w szukaniu domu, ale nie wiem jak - wszyscy odpowiedzialni znajomi zapsieni po uszy a przypadkowemu człowiekowi takiego psa po przejściach nie mozna powierzyć. Patrząc na pogodę za oknem - śnieg i prawie 20-stopniowy mróz cieszę się jedynie, że Szarusia grzeje doopkę w domu tymczasowym a nie tuła się gdzieś po polach i lasach. Quote
BajkaB Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 To prawda,że Szarusia grzeje doopke przy ciepłym piecu..I to jaką doopkę!Przez duże D:evil_lol: Przyznać trzeba,ze Szarusia jest nieprawdopodobnie sprytna w organizowaniu żarełka.Ostatnio jak wróciłyśmy od weta z Amiśkiem zastałyśmy w kuchni orbaz przedstawiajacy Sodomę i Gomorę..Szarusia wypatroszyła dwa kosze na śmieci,a reszta psów rozwlokłą to po całej kuchniWidok był powalający:evil_lol:Całe szczęście,ze Alicja to Anioł i zamiast pomstowania zabrała sie do sprzątania i jeszcze dodała,ze to jej wina,bo powinna kosza wynieśc z kuchni.Oczywiście ja tez pomagałam sprzątac I mimo wszystko nie mogłyśmy powstrzymać ataku śmiechu. Quote
a.piurek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jednak chyba wszystkie psiaki z oddziału Sosnowieckiego mają nabyte ADHD, chyba taki ich urok... Quote
BajkaB Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Szarusia powoli szykuje sie do zabiegu.Wyznaczony został na 4 stycznia.Prosimy pamiętać o dziewczynce i wspomóc grosikiem na opercjeOprócz sterylki Szarusia będzie miała usuwane guzy,których ma kilka. Quote
matamata Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cały czas kibicuję Szarusi w tym jej nowym życiu, ale w takiej sytuacji 4 stycznia będę trzymać kciuki jeszcze mocniej. Jaki jest koszt całej operacji - sterylizacji z usuwaniem guzów? Quote
BajkaB Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 matamata napisał(a):Cały czas kibicuję Szarusi w tym jej nowym życiu, ale w takiej sytuacji 4 stycznia będę trzymać kciuki jeszcze mocniej. Jaki jest koszt całej operacji - sterylizacji z usuwaniem guzów? Nie wiem dokłądnie,ale chyba około 300zł. Ciociu,dziękujemy za paczkę świąteczną!Wszystkie psiaki skorzystały przy Szarusi,nawet nasz szczoszek Amiś Quote
Recommended Posts