BajkaB Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Szarusia nabiera ciałka i zaufania do ludzi.jest spokojna,kochana,przylepna.Zaczyna bawić sie z psami,nawet juz potrafi,,załatwić,, sobie co lepsze miejsce do lezenia. Tylko domku stałego nie widac.. Quote
matamata Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Moja biedna, kochana Szarusia... Świetne te fotki, wygląda na nich na szczęśliwą. I towarzystwo ma takie... uśmiechnięte:) Chciałabym jej jeszcze jakoś pomóc, chociażby przez ogłoszenia. BajkaB - mogę w razie potrzeby wykorzystać zdjęcia? Quote
BajkaB Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Oczywiście mozna fotki wykorzystać. Po niedzieli zabieramy Szarusie do weta,bo zrobiła jej sie chyba kolejna brodawka na karku.Pękła i wyglada fatalnie.Myśłe,ze konieczny bedzie zabieg operacyjny i wyciecie obu brodawek. Nadal potrzebne finansowe wsparcie bo przed Szarusia jeszcze dalsze leczenie i zabiegi. Na razie Szarusia zadomowiła sie na tyle,ze zaczyna ,,interesować,,sie kotem:evil_lol:Biedny Spajder juz nie wie gdzie sie schowac:evil_lol: Quote
matamata Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Co słychac u Szarusi? Jak przebiegła wizyta u weta? Quote
a.piurek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Szarusiu spokojnej nocy, mizianko za uszkiem Quote
matamata Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nikt nie zgląda już do biednej, szarej suczki...? Quote
Isadora7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Szarusiu odkopałam wreszcie twój wątek. Quote
bela51 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Zaglądam do sunieczki i mocno jej kibicuję. Czy Szarusia ma allegro? Quote
a.piurek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 bela51 napisał(a):Zaglądam do sunieczki i mocno jej kibicuję. Czy Szarusia ma allegro? Z wiedzy mi dostępnej nie ma:placz: Quote
a.piurek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Allegro cegiełkowe między innymi na Szarusię Chore,okaleczone,porzucone... (789593836) - Aukcje internetowe Allegro Quote
a.piurek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szaruniu cioteczki i wujkowie przestali do Ciebie zaglądać:placz::placz::placz: A i allegro leży..... Quote
bela51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Zaglądają, ciagle te same. Zdecydowanie brakuje nowych dogomaniaków. Quote
_Mona Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 postaram się też pomóc Szarusi i chociaż zrobię i rozwieszę ogłoszenia u siebie w sklepach zolog, w gab weta, i gdzie się da.... Quote
a.piurek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dzień dobry Szarusiu. Prostuj łapki i na górę po domek Quote
_Mona Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 BajkoB wiem ,że Szarusia jest w Emirze już zrobiłam jej ogłoszenia i zaczynam wieszać gdzie się da... przynajmniej tak mogę pomóc... Quote
BajkaB Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dziękuje serdecznie za ogłoszenia. Szarusia byłą dziś u weterynarza.Miałą badanie cytologiczne guskó i na szczęście są to kaszaki.Miała tez robione usg jamy brzusznej i wszystko jest w porządku.Zostałą zaszczepiona przeciwko wściekliźnie.Za dwa tygodnie szczepienie przeciwko chorobom zakaźnym,a potem sterylka i usuniecie guzków. Sunia wazy 24 kg,wygląda świetnie,sierśc ma jak jedwab,błyszcząca i miekka.Jest bardzo towarzyska i grzeczna.W lecznicy kokietowała wszystkie psiaki. Prosimy o wsparcie dla Szarusi,bo niestety na razie nie mamy na jej zabiegi ani złotówki. Quote
a.piurek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='BajkaB']Dziękuje serdecznie za ogłoszenia. Szarusia byłą dziś u weterynarza.Miałą badanie cytologiczne guskó i na szczęście są to kaszaki.Miała tez robione usg jamy brzusznej i wszystko jest w porządku.Zostałą zaszczepiona przeciwko wściekliźnie.Za dwa tygodnie szczepienie przeciwko chorobom zakaźnym,a potem sterylka i usuniecie guzków. Sunia wazy 24 kg,wygląda świetnie,sierśc ma jak jedwab,błyszcząca i miekka.Jest bardzo towarzyska i grzeczna.W lecznicy kokietowała wszystkie psiaki. Prosimy o wsparcie dla Szarusi,bo niestety na razie nie mamy na jej zabiegi ani złotówki.[/QUOTE] Chociaż tu dobre wieści. Mizianko dla szarusi Quote
matamata Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Podbijam bo dawno nikt do Szarusi nie zaglądał. Quote
a.piurek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja ze smutkiem zaglądam codziennie, ze smutkiem, bo coraz mniej osób odwiedza i wspiera Szarusię Quote
Leyla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przepraszam,ale nie czytałam całego wątku...tak sobie myślę ,że może by pojechała do Megii1 , tam jest Pati i ma się dobrze?? Quote
a.piurek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Leylo przeczytaj cały wątek. Szarusia ma DT i to najlepszy jaki znam (zresztą osobiście). Jednak P. Ala, która ma ją na DT a oprócz niej inne psiaki, jest osobą niekoniecznie zamożną, choć niewątpliwie z ogromnym pro psim sercem. Dlatego prosimy o wspieranie Szarusi. Quote
BajkaB Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Szarusia wypiękniała,przytyła i jest przekochanym psem.Ostatnio została zaszczepiona.Teraz zbieramy na sterylke i usunięcie guzków.Kto pomoże Szarusi?Prosimy,dajcie choć po 1 złotóweczce.Jeśłi 300 osób wpłaci dla suni po 1zł,to szybciutko uda nam sie przeprowadzić zabieg Popatrzcie jaka z niej piękna sunia: Quote
Recommended Posts