Zielsko Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 W przyszlym roku European Open jest w Czechach, w Libercu. Jesli ktos chcialby pomoc na miejscu w organizacji (szczegolnie mile widziane sa osoby, ktore mowia po angielsku lub niemiecku) prosze o kontakt. Organizatorzy zapewniaja nocleg, wyzywienie oraz pamiatkowa koszulke. Jesli zbierze sie odpowiednio duza grupa pomocnikow dostaniemy nasz POLSKI ring :) Quote
PATIszon Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A kiedy sa zawody. Jest juz jakis link? Quote
CHI Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Możecie mnie dopisać:loveu: do Liberca mam blisko, więc na pewno i tak pojadę... Zestaw komp. mogę zabrać... Myślę, że "wspólnym wysiłkiem" możemy zorganizować ekipę od wp do pw:razz: wp = wpuszczanie psów na ring pw = powieszenie wyników z ringu na tablicy wyników (po przekazaniu gotowych list do głównego sekretariatu) - no bo z tego co wiem to program do obsługi zawodów mają podobny do naszego:razz:, nawet wklejki mają podobne:razz: Pozdrawiam CHI & BBB w tym Blondyn w LA2:multi: z języków najbardziej rosyjski, ale za to dobrze tłumaczę z migowego ;-) Quote
Recommended Posts