magda z. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Niom, pogoda do bani. Paulina a może Ty wiesz do kiedy trzeba haracz za psa opłacić. Bo nie mogę znaleźć, a mój zarejestrowany - w razie "w" musi być w lokalnej bazie Quote
paulina2904 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Własnie sama nie wiem. Musze wkońcu wybrać sie do straży i go przeczipować ; p bo juz sporo czasu minelo odkąd go mam:oops: jak znajde czas to go tam zabiore i zarejestruje bo teraz wychodzi na to ze jest na czarno ; p Quote
magda z. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 heheh, Bings na lewo został mieszkańcem miasta;) Quote
WeronikaM Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://images47.fotosik.pl/278/0dd1cacb26cc4797med.jpg korzysta z spaceru w 100% :loveu: coś mało tych zdjęć :roll: :D Quote
paulina2904 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Jak to mało ?;p Oj niedługo jeszcze coś wrzuce ; ) wiem wiem nie mozesz sie napatrzeć na mojego szoguna :P Quote
paulina2904 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Zapomniałabym dodać zdjęcie na którym według pewnej osoby wygląda jak ''Latający Holender'' ; ) Quote
bea_m Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Magda po obejrzeniu zdjęć stwierdzam że trzeba zrobić tam wizytę poadopcyjną jak nic. To musi być fotomontarz. To nie możliwe żeby ten pies tak się zachowywał i w dodatku Pańcia pieje z zachwytu nad nim. To pies po przejściach!!! Nawet hodowla go olała całkiem. Quote
paulina2904 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 hahaha widzicie potrafie zdziałać cuda ; )) Jeszcze do osiągnięcia ideału popracuje nad tą nieszczęsną agresją a raczej strachem wobec innych czworonogów i będzie pięknie ; D Quote
magda z. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='bea_m']Magda po obejrzeniu zdjęć stwierdzam że trzeba zrobić tam wizytę poadopcyjną jak nic. To musi być fotomontarz. To nie możliwe żeby ten pies tak się zachowywał i w dodatku Pańcia pieje z zachwytu nad nim. To pies po przejściach!!! Nawet hodowla go olała całkiem.[/QUOTE] hehheeh, ja myślę podobnie;) Paulina naprawdę dużo zrobiłaś z tym kropkiem szalonym:) Foto ostatnie superowe - oddaje jego energię i szaleństwa wodne Quote
paulina2904 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Już skończcie te zachwyty nad moją ''pracą'' nad nim ,bo się zburaczę ; D A tak na serio to pracą bym tego nie nazwała bo robiłam z nim co z normalnym psem czasem trzeba było krzyknąć jak świrował ale też często dawać nagrody za dobre zachowanie i tak Bings jakoś wyszedł na ''ludzi'' ; ) Dzisiaj zobaczę chyba pójdę z nim na żwirownie poszaleć troszkę i jakieś zdjęcia pstryknę jak będą warunki ; p Quote
paulina2904 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 A więc byłam na tej żwirowni i kiedy się dokładnie (choć to widoczne na pierwszy rzut oka jest) przyjrzałam to oniemialam na widok tego miejsca... Bynajmniej nie z powodu urodziwości a raczej ze skrajnej jego brzydoty ; / Wszędzie były śmieci, gruz i porozbijane telewizory oraz inne szklane przedmioty :roll: Innymi słowy -jeden wielki SYF! ehh to na wstępie było takie małe uskarżenie sie nad (delikatnie mówiąc) kretynizmem innych ludzi ; / a wracając do tematu to dzisiaj była taka pogoda nawet nawet ; ) i jako ze nie za bardzo miałam gdzie puścic psiura to sesja jest leśno-wodna; p Ale za dużo tez nie pobiegaliśmy bo ktoś nie miał kondycji (nie mowie o sobie;p) ; ) i skończyło sie na spacerowaniu po lasku i wpatrywaniem sie w lustro wody przez szoguniste;p Zeszło nam ponad trzy godziny na tym i teraz psisko leży padnięte w swoim kojcu ;) a teraz to na co niektórzy czekali ;] kto wypina tego wina ; p Wrrrruć!! c.d.n ;p Quote
Patisa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Piękny Kroppek :cool3: http://images49.fotosik.pl/278/65d674e8b1f1a0ffmed.jpg a jaki mokry :evil_lol: http://images37.fotosik.pl/273/4f974528efcd22eemed.jpg Pozdrawiamy ;) Quote
paulina2904 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 c.d coś tu za mocno poświeciło ;p na kangura! ; d no i na koniec jak juz skończyły się harce(i dobry humor?; p) Księcia; p nie wiem kiedy następne foty sie pojawią ; ) Pozdrawiam ; D Quote
kajkoowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 http://images45.fotosik.pl/279/ed6f4b18927c15b5med.jpg jaki cudny:loveu: http://images49.fotosik.pl/279/2dfe861a965a7510med.jpg jakie tereny rozległe :) http://images40.fotosik.pl/274/ada590c9e35d8d3amed.jpg kręcimy! Quote
paulina2904 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Był tak udany ,że dzisiaj też idziemy poszaleć tylko teraz w inne miejsce ;) Quote
paulina2904 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Wróciłam właśnie z kolejnego spaceru i niestety z moim szczęściem nie trafiłam dobrze z pogodą bo było cały czas buro ale jak wracałam to wyszło słońce i teraz sie utrzymuje piękna pogoda ehh jak gdyby nie mogło chociaż o godzinkę wcześniej :eviltong: no ,ale wracając do tematu żywej duszy nie spotkałam na miejscu poza watahą pięciu (bezpańskich?) psów które chciały pogryźć Bingsa.. Jakoś udało mi sie wyjść z tego bez zgrzytów opanowując psisko aby nie ''pyskowało'' do nich. Na koniec spotkałam mojego sąsiada ,który jak zobaczył mnie z Bingsem to powiedział '' Już nie szaleje tak z tego co widze.'' -''a no nie szaleje'' -'' widać po nim ze to mądry pies, z jego wzroku mozna zobaczyć ze to taki uuuhhh mocny pies ( :lol: )'' -''czy ja wiem pewnie tak, do widzenia'' ;D Ten pan to mnie za każdym razem bawi tym co mówi odnośnie mojego psa; ) A to porcja kolejnych zdjęć niestety w dość ponurym nastroju ,ale to juz nie było zależne odemnie:eviltong: Gdzieś tam z łabędziami.. To na tyle i żeby nie było ,że za mało zdjęć daje jak to ktoś powiedział (nie będę pokazywać kto:eviltong:) Quote
kamilka91 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mieszkasz w raju? :eviltong: Śliczny Bings w ślicznym miejscu :multi: :loveu: Quote
paulina2904 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 heh w raju? No cóż musze przyznać ,że póki co to miejsce nie wygląda na raj ,ale jeszcze parę tygodni i będzie piękniej ;) Następnym razem pyknę jakąś fotkę nad Bobrem ; p Quote
magda z. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Fajne foty, tylko kochana jak Cię mod dorwie - max 5 na post:P Quote
Recommended Posts