Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie sama nie wiem. Musze wkońcu wybrać sie do straży i go przeczipować ; p bo juz sporo czasu minelo odkąd go mam:oops: jak znajde czas to go tam zabiore i zarejestruje bo teraz wychodzi na to ze jest na czarno ; p

Posted

Magda po obejrzeniu zdjęć stwierdzam że trzeba zrobić tam wizytę poadopcyjną jak nic. To musi być fotomontarz. To nie możliwe żeby ten pies tak się zachowywał i w dodatku Pańcia pieje z zachwytu nad nim. To pies po przejściach!!! Nawet hodowla go olała całkiem.

Posted

hahaha widzicie potrafie zdziałać cuda ; )) Jeszcze do osiągnięcia ideału popracuje nad tą nieszczęsną agresją a raczej strachem wobec innych czworonogów i będzie pięknie ; D

Posted

[quote name='bea_m']Magda po obejrzeniu zdjęć stwierdzam że trzeba zrobić tam wizytę poadopcyjną jak nic. To musi być fotomontarz. To nie możliwe żeby ten pies tak się zachowywał i w dodatku Pańcia pieje z zachwytu nad nim. To pies po przejściach!!! Nawet hodowla go olała całkiem.[/QUOTE]
hehheeh, ja myślę podobnie;)

Paulina naprawdę dużo zrobiłaś z tym kropkiem szalonym:)
Foto ostatnie superowe - oddaje jego energię i szaleństwa wodne

Posted

Już skończcie te zachwyty nad moją ''pracą'' nad nim ,bo się zburaczę ; D A tak na serio to pracą bym tego nie nazwała bo robiłam z nim co z normalnym psem czasem trzeba było krzyknąć jak świrował ale też często dawać nagrody za dobre zachowanie i tak Bings jakoś wyszedł na ''ludzi'' ; ) Dzisiaj zobaczę chyba pójdę z nim na żwirownie poszaleć troszkę i jakieś zdjęcia pstryknę jak będą warunki ; p

Posted

A więc byłam na tej żwirowni i kiedy się dokładnie (choć to widoczne na pierwszy rzut oka jest) przyjrzałam to oniemialam na widok tego miejsca... Bynajmniej nie z powodu urodziwości a raczej ze skrajnej jego brzydoty ; / Wszędzie były śmieci, gruz i porozbijane telewizory oraz inne szklane przedmioty :roll: Innymi słowy -jeden wielki SYF! ehh to na wstępie było takie małe uskarżenie sie nad (delikatnie mówiąc) kretynizmem innych ludzi ; / a wracając do tematu to dzisiaj była taka pogoda nawet nawet ; ) i jako ze nie za bardzo miałam gdzie puścic psiura to sesja jest leśno-wodna; p Ale za dużo tez nie pobiegaliśmy bo ktoś nie miał kondycji (nie mowie o sobie;p) ; ) i skończyło sie na spacerowaniu po lasku i wpatrywaniem sie w lustro wody przez szoguniste;p Zeszło nam ponad trzy godziny na tym i teraz psisko leży padnięte w swoim kojcu ;) a teraz to na co niektórzy czekali ;]

kto wypina tego wina ; p

Wrrrruć!!

c.d.n ;p

Posted

c.d

coś tu za mocno poświeciło ;p

na kangura! ; d

no i na koniec jak juz skończyły się harce(i dobry humor?; p) Księcia; p

nie wiem kiedy następne foty sie pojawią ; )
Pozdrawiam ; D

Posted

Wróciłam właśnie z kolejnego spaceru i niestety z moim szczęściem nie trafiłam dobrze z pogodą bo było cały czas buro ale jak wracałam to wyszło słońce i teraz sie utrzymuje piękna pogoda ehh jak gdyby nie mogło chociaż o godzinkę wcześniej :eviltong: no ,ale wracając do tematu żywej duszy nie spotkałam na miejscu poza watahą pięciu (bezpańskich?) psów które chciały pogryźć Bingsa.. Jakoś udało mi sie wyjść z tego bez zgrzytów opanowując psisko aby nie ''pyskowało'' do nich. Na koniec spotkałam mojego sąsiada ,który jak zobaczył mnie z Bingsem to powiedział '' Już nie szaleje tak z tego co widze.'' -''a no nie szaleje'' -'' widać po nim ze to mądry pies, z jego wzroku mozna zobaczyć ze to taki uuuhhh mocny pies ( :lol: )'' -''czy ja wiem pewnie tak, do widzenia'' ;D Ten pan to mnie za każdym razem bawi tym co mówi odnośnie mojego psa; ) A to porcja kolejnych zdjęć niestety w dość ponurym nastroju ,ale to juz nie było zależne odemnie:eviltong:

Gdzieś tam z łabędziami..

To na tyle i żeby nie było ,że za mało zdjęć daje jak to ktoś powiedział (nie będę pokazywać kto:eviltong:)

Posted

heh w raju? No cóż musze przyznać ,że póki co to miejsce nie wygląda na raj ,ale jeszcze parę tygodni i będzie piękniej ;)
Następnym razem pyknę jakąś fotkę nad Bobrem ; p