Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak pokazuję mu szelki to się cieszy ,skacze itd. ,ale jak widzi kaganiec to nagle ogon opada i po założeniu wygląda tak jakby dostał lanie ,a to tylko kaganiec:lol: na dworze często świruje i o wszystko pociera łbem ,ale tego też muszę pilnowac bo jak ma się nauczyć w tym chodzic jak będzie cały czas pajacował:lol:

Bingas wytargany od ciotki madzi:diabloti:

Posted

[quote name='kamilka91']http://images49.fotosik.pl/227/59568bc0d0dedf59med.jpg - jaki obrażony :evil_lol:
Tak trochę mu współczuję, ale wieeem, że to dla jego dobra... :)

Ciocia kamilka także przesyła mizianka Bingasikowi :loveu:
A Ciebie serdecznie pozdrawiam ;)
Dziękuję i również pozdrawiam razem z Bingasem,;) Kurcze jak tak będę go miziać od każdego to wyłysieje i będzie cały czas miał taką minę jak na wspomnianym zdjęciu:evil_lol:
Z jego uszkiem już lepiej i niedługo wybiore się do veta na kontrolkę:mad:

Posted

Nie wiem:oops: Ja najpierw muszę go ''udomowić'' i nauczyć czegoś ,a potem się zobaczy ,ale ja się na tym nie znam i wątpię czy coś wygramy ,bo na takie wystawy chodzą starzy wyjadacze:oops:

Posted

Dalmaty na ogół szybko (i chętnie!) się uczą ;)
Ja też się na tym nie znam, bo Mika w typie jest, a na wystawach bywam tylko jako 'okrutny człowiek, który zdziera z innych ludzi ostatnie grosze' (jednym słowem: wolontariusz) :eviltong: Ale wiem, że zazwyczaj pojawiają się tam 'starzy wyjadacze', no ale 'nowi' też ;) Poza tym - można też trafić tak, że żadnego innego kropka nie będzie :cool3:
Chciałabym Bingola na ringu zobaczyć :razz:

Posted

Ja też :loveu: ,ale jeszcze młody ma dużo czasu to zdążę prawko zrobić żebvy go wozić i niedługo idziemy na szkolenie:mad: jak wszystko u niego się ułozy to może niedługo będzie fota z ringu???:loveu::cool3:

Posted

Bings na ringu-czekamy z niecierpliwością, a byliście już w Jeleniej po rodowód? Ciekawe ile to czasu trwa. Fajnie będzie Was pooglądać, wiem, ze toffina jest z bogatyni i też wystawia swoją niunię.

Posted

paulina2904 napisał(a):
Chyba przed świętami się wybiorę do jeleniej ,ale nie wiem gdzie mma iść:oops:

napisz do agas..., tej która się odezwała na b-kim wątku dzisiaj, ona ma doświadczenie i wszystko Ci powie dokładnie:p tak abys miała jak najmniej problemów

Posted

kamilka91 napisał(a):
Ale sunia toffiny to już weteranka chyba ;)

ehhmm...:cool1: kobietom się wieku nie wypomina:eviltong:

To jakoś po świętach się wybiorę do tej góry i jeszcze mam pytanko-Ile się czeka na rodowód i ile to kosztuje? :???:

Posted

Skuszony opisem Twojego psa w jednym z niezbyt lubianych przeze mnie tematów:D, wpadłem tutaj i jestem urzeczony urodą tego rozkosznego ciapka. Naprawdę jest śliczny;-):cool3:

Posted

No właśnie:placz: Mój eunuszek nadaje się na wystawę:p Kto wymysla te zasady? :???: A jeśli nie może to trudno i tak dla mnie jest the best!!!;) A przy okazji wojtito byłam na twoim blogu:razz: