Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie-co to za narzekanie??????? :o ..psiska piekne :P ..moi znajomi maja podchalana -juz nie odwiedzamy siebie nawzajem-bo nie przywioze 3 leonow do Zboja(ma na imie Zboj :lol: )....Ale zawsze robil na mnie kolosalne wrazenie ten piechol :P :P :P

Posted

bellatriks napisał(a):
A teraz powspominajmy wakacyjne spacerki..

od lewej: ja, kolega brata,braciszek, tata, na dole: Halka i Harnaś

Ej, Kokietka , śliczne te twoje białasy 8) A ten twój tata - to tak jak trochę starszy wasz braciszek :o :D

Posted

bellatriks napisał(a):
mówisz o tej czerwonej??? nowiutka. To był chyba pierwszy soacer z nowymi smyczkami... :lol:

no czerwona czerwona :D tylko ze logana jest juz "troche" zniszczona;) Halka ma czerwoną czy Harnas?

Posted

śłuchajcie, w związku z tym, iż posiadam dużo fotek, ogłaszam KONQRS na najfajniejszą ramkę z moimi psami. Ramki czy inne bajery tworzycie przy pomocy zdjęć z galerii. Dla najlepszych nagrody! UWaga: nie oceniam pracy pod względem posiadanych programów-ramka zrobiona w paintcie może być 100 razy lepsza od tej z GIMPa. Czekam na zgłoszenia.

Posted

bellatriks napisał(a):
wylniala??
chodzi o len??? Halka nie jest z lnu! :evilbat: :P :P :P

:lol: :lol: no wylniala, wylniala...czyli stracila sierc tak piszac po polskiemu :lol: :lol: a co ma len z nia wspolnego? nic :lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
no to nie wylniała, tylko wyliniała!!! Pies linieje, a nie lnieje, nieprawdaż???

PS. Zdolności cwale nie są potrzebne-wystarczy wyobraźnia. W każdym tego słowa znaczeniu..
a ja wcale nie umię robić ramek :oops: :lol:

Posted

:o az musialam sprawdzic w slowniku 8) zgadza sie, wyliniala 8) Ale jestem uspawiedliwiona bo po moim psie nie widac ze traci siersc i nigdy nie musialam uzywac tego slowa 8) :lol: :lol: :lol: :lol: