Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oszustwo :mad: Ale fotki piekne :loveu:

Ja ostatnio mam fazę na "My December", "No Roads Left" i "Qwerty":loveu:
"Qwerty" ubóstwiam :loveu: Szczególnie TO wejście, TĘ muzyke i do tego TEN głos Mike'a... odpywam gdy to słysze :loveu: A oprócz tego jeszcze "A place for my head", "Don't stay", "From the inside", "Lying from you", "Nobody's listening", "Points of authority"... oni w ogóle sa niesamowici, potrafią złapać taki kontakt z publiką, że achhhh.. :loveu: I kocham ich nawet jeśli miałam ich ochote zabić za ostatnią płytę :mad:

Jako strone startową mam ustawione te linki :evil_lol:
http://pl.youtube.com/watch?v=dkj5xZZEf10 [jak słysze ten szept Chestera to włos mi sie jeży na karku :loveu:]
http://pl.youtube.com/watch?v=Mtth6MpXpdE&feature=related [te stopniowo budowane napięcie... mrrrrau :loveu:]
http://pl.youtube.com/watch?v=X948w60vdFU&feature=related
[10-sekundowy ryk na początku mnie powala na kolana za każdym razem:loveu:]
http://pl.youtube.com/watch?v=AtEnJ7hr-ow&feature=related [a to... czy to właściwie było na jakiejś ich płycie? :hmmmm:]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ogóle wszystkie piosenki mają zarąbiste:loveu:

Najlepiej jak Chester złamał tą rękę w Melbourne - relacja z tego była super.
Zwłaszcza, jak Mike opowiadał, że ktoś z publiczności wrzasnął potem: "That's f***ing rock'n'roll!" :evil_lol:

Ale i tak najśmieszniejszy jest jego blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( www.myspace.com/fotminor )

Podsumowanie NZ/Australia Tour też jest ekstra:eviltong: Jak Mike gada do kangurka, albo jak się potyka o ten żółty guzik i prawie wylewa kawę xD

Posted

Justys95 napisał(a):
Śliczne psiaki! Nie wiedziałam, że założyłaś im galerię :cool3: Często bywasz u dziadka? :)

Bardzo rzadko.
I tak na dobrą sprawę to wystawy lub te rzadkie wizyty to m.oj jedyny kontakt z psami... =(

Posted

[quote name='bellatriks']W ogóle wszystkie piosenki mają zarąbiste:loveu:

Najlepiej jak Chester złamał tą rękę w Melbourne - relacja z tego była super.
Zwłaszcza, jak Mike opowiadał, że ktoś z publiczności wrzasnął potem: "That's f***ing rock'n'roll!" :evil_lol:

Ale i tak najśmieszniejszy jest jego blog:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( www.myspace.com/fotminor )

Podsumowanie NZ/Australia Tour też jest ekstra:eviltong: Jak Mike gada do kangurka, albo jak się potyka o ten żółty guzik i prawie wylewa kawę xDLP to jedyny zespół do którego moja miłośc nie zmienia się już od 2 lat. Byc może jestem jeszcze raczkującą fanką, ale wiem że LP będzie zawsze na 1 miejscu. Inne zespoły/piosenki przychodzą i odchodza, a w LP jak już się zakocha raz... to koniec :evil_lol:
Ja jakoś się w tym temacie nie obracam ale... czy wiesz czy planują może kolejną płytkę? :oops:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
LP to jedyny zespół do którego moja miłośc nie zmienia się już od 2 lat. Byc może jestem jeszcze raczkującą fanką, ale wiem że LP będzie zawsze na 1 miejscu. Inne zespoły/piosenki przychodzą i odchodza, a w LP jak już się zakocha raz... to koniec :evil_lol:
Ja jakoś się w tym temacie nie obracam ale... czy wiesz czy planują może kolejną płytkę? :oops:

Oj, tak... po prostu wymiatają! xD

No nieźle, dopiero co wydali MTM i jeszcze są w trasie, a Ty już myślisz o kolejnej! :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Wiadomo... apetyt rośnie w miarę jedzenia :eviltong:
MTM jest... mogło być lepiej :eviltong:

A mnie się MTM baardzo podoba - zwłaszcza LOATR i NMS:loveu:
Ale ogólnie całej płytki bardzo przyjemnie się słucha:cool3:

Posted

Nie narzekaj :D

No dobra, no to teraz jeszcze Was pomęczę jakimiś fotkami:diabloti:

Proszę.

Harnaś

I Amorek

(do 15) -> to tylko moja mała notka -> żebym nie zapomniała, na którym zdjęciu skończyłam:evil_lol:

• 6 months later...
Posted

Ogłaszam oficjalną reaktywację galerii!!!:-)

Harnaś & Amorozo zapraszają!
Wciąż wiodą spokojne, bezstresowe życie wiejskich burków. Amorek jest u dziadka już od ponad roku. Wygląda jak zupełnie inny pies! To już nie ten zaniedbany, brudny kundel. Teraz ma lśniącą sierść i jest szczęśliwy!

• 2 weeks later...
  • 1 year later...