Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samturia napisał(a):
no Harnaś.. sto lat...
piękny pies..
ale owczarek podhalański kojaży mi sie z cierpieniem-na kolonii był taki jeden owczarek podchalański, strasznie zaniedbany :cry:

bida:-(

No, ale mam nadzieję, że dzięki harnasiowi podhalany będą Ci się milej kojarzyć, bo to naprawdę cudowne psy:loveu:

Posted

[quote name='Ala-i-Chrupek']No właśnie :mad: :mad: :mad: Dawaj foty :mad: :mad: :mad:

Masz ślicznego pieska ale Więcej fot!

Pozdrawiam Ala i Chrupek
:Dog_run:

ehhh bellartriks jest uparta jak osioł i mogę nawet przed nią pomnik budować a i tak fotek nie będzie...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

wiq napisał(a):
wpadasz tak bez fotek?:evil_lol:
pewnie masz tak jakis zapomnian folder...?:cool3:

No niestety, nic takiego już nie posiadam, mam jeszcze kilka fotek Omara (z wrzesnia:P), ale zachowam je jeszcze....

No, chyba że liczyć folder z LOST:cool3:

Posted

Cerber napisał(a):
Witam jaśnie szanowną panią bellatriks...

oooo mam nadzieję, ze wreszcie się galeriea trochę ruszy, bo ledwo przekroczyliśmy 100...

trochę ruszy? Kochana, ona zwalnia z powodu malej ilości fot w zapasie...:shake: No, niby zawsze się tam coś wymyśli, bo mozna by ufocić okolicę etc. ale... ech, ja potem nie mam serca ani do obróbki ani do uploadowania takich zdjęć...:shake:

Posted

bellatriks napisał(a):
trochę ruszy? Kochana, ona zwalnia z powodu malej ilości fot w zapasie...:shake: No, niby zawsze się tam coś wymyśli, bo mozna by ufocić okolicę etc. ale... ech, ja potem nie mam serca ani do obróbki ani do uploadowania takich zdjęć...:shake:

to porón Harnasiowi Fotki... :)

Posted

[quote name='Cerber']to porón Harnasiowi Fotki... :)
w pierwszej chwili myślałam, że napisalaś "poroń"

Ale niby kiedy?:shake: Ja nie mam czasu niego jechać... z Sylwestra Wam może coś potem przywiozę:cool3:

Posted

[quote name='bellatriks'] w pierwszej chwili myślałam, że napisalaś "poroń"

Ale niby kiedy?:shake: Ja nie mam czasu niego jechać... z Sylwestra Wam może coś potem przywiozę:cool3:

ja jak zatwierdzilłam ten post i przeczytałam to też tak zrozumiałam :D:D:D:D:D:D:D

jak to jechać????? jestem chyba do tyłu z czymś... On nie mieszka z Tobą???????:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Cerber napisał(a):
jajak to jechać????? jestem chyba do tyłu z czymś... On nie mieszka z Tobą???????:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ano nie. To jest pies dziadka :D a dziadek mieszka pod Sieradzem.. samochodem godzinka drogi,a wycieczka jak już to na cały dzień. Niestety, ostatnio nie za bardzo na coś takiego mamy czas.:shake:

Posted

bellatriks napisał(a):
ano nie. To jest pies dziadka :D a dziadek mieszka pod Sieradzem.. samochodem godzinka drogi,a wycieczka jak już to na cały dzień. Niestety, ostatnio nie za bardzo na coś takiego mamy czas.:shake:

buuuuu szkoda... ze to nie Twój piesek, ale widzę, ze go kochasz... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bellatriks napisał(a):
no szkoda, szkoda....

ale, ba, czy można go nie kochać?

no oczywiście, ze nie mozna go nie kochać... to byłby nawet grzech :)

gratuluję 3 ognia... :)