Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):
heh Ola to zbyt łahodny manifest. Mi się wydaje, ze chyba pojedziemy do bellatriks i ukradniemy jej Harnaśka i same będziemy mu robiły fotki. Bo jeśli nie tak, to wcale nie będziemy go widziały...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehe to bylby dobry plan mozge wam pomoc:evil_lol: :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiecie, najpierw to byście musiały znaleźć nie lada zadupie, w którym mieszka Harnaś :D a trafić tam ciężko, oj ciężko:eviltong:

Olu: pogruszki to jedne z moich ulubionych owocow:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe to bylby dobry plan mozge wam pomoc:evil_lol: :evil_lol:

hehehehe no do jadymy... heh Bellatriks strzeż się nas, bo przyjedziemy i Ci porwiemy psiora... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli jednak chcesz uniknąć zagłady to dawaj fotki :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Cerber napisał(a):
hehehehe no do jadymy... heh Bellatriks strzeż się nas, bo przyjedziemy i Ci porwiemy psiora... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli jednak chcesz uniknąć zagłady to dawaj fotki :diabloti: :diabloti: :diabloti:

tia... uhm.
porywajcie go, porywajcie. To Wam domeczki utoną w białej sierści, a nie podwóreczko mojego dziadka;) :evil_lol:

Posted

No widzę, że tu się spisek tworzy i plan porwania Harnasia :eviltong: No to ja się przyłączam. Ale najpierw trzeba do bellatriks jechać i ją troszkę potorturować, żeby powiedziała gdzie jest Harnaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

P.S. Ja też lubię gruszeczki :eviltong:

Posted

Cześć

bellatriks napisał(a):
tia... uhm.
porywajcie go, porywajcie. To Wam domeczki utoną w białej sierści, a nie podwóreczko mojego dziadka;) :evil_lol:

heh damy jakoś radę :roll: :roll: a jak nie to jeszcze cos innego wymyślę...

Posted

bellatriks napisał(a):
eno, dziewczyny, widzę, że zdesperowane jesteście :D
Wytwale i cierpliwie dążycie do celu, a to godne pochwały albo nawet i nagrody......:cool3:

hehehehe naprawdę, nagroda... moze foteczki... :razz: :razz:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Ale słodki :loveu: :loveu: :loveu:

:oops: Sorki, że ja taka w temacie nie zorientowana - czyj jest Omar?
A takiej znajomej mojego dziadka, ktora teraz jest tez moja znajoma:cool3:

A ja tylko przypomne, iż Omar jest mieszańcem owczraka niemieckiego i belgijskiego, ale jest wyższy od obudwu ras;)

Posted

wiq napisał(a):
on + malinka?
kto to robi takie mieszanki..? strasznie mnie wkurza takie cos..
nie zmienia to faktu, ze urodziwy z niego pan;)

chyba wlasnie jakiegos dlugowlosego belga... nie wiem.

tez nie lubie mieszanek, ale coz zrobic... teraz mozna sie tylko pocieszac tym, ze ma dobry dom,a nie mieszka w schronisku albo gdzies na lancuchu

Posted

no nareszcie wywalczyłam foteczki... :)

Mimo tego, ze są to foteczki prześlicznego psiaka to nadal nie widze Harnasia, więc mogę powiedzieć, ze sukces mam w połowie... to jeszce za mało... :shake: :shake: :shake:

Posted

Cerber napisał(a):
no nareszcie wywalczyłam foteczki... :)

Mimo tego, ze są to foteczki prześlicznego psiaka to nadal nie widze Harnasia, więc mogę powiedzieć, ze sukces mam w połowie... to jeszce za mało... :shake: :shake: :shake:

Harnasiek też będzie, tylko nie w tej chwili:p

Posted

bellatriks napisał(a):
Harnasiek też będzie, tylko nie w tej chwili:p

heh ale ja Ciebie muszę ciągnąć za język, żebyć coś wstawiła... :mad: :mad: :mad: heh niedługo będziesz miała metrowy jęzor... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
heh ale ja Ciebie muszę ciągnąć za język, żebyć coś wstawiła... :mad: :mad: :mad: heh niedługo będziesz miała metrowy jęzor... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

za język jak za język, ale za myszkę... hoho!:evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
Heloooo widzę, że ktoś zapuszcza tą galerię, niedługo pojawią sie tu pajęczyny i szczury... dawaj fotki Harnasia obiecane...

ale Ty jestes niecierpliwa:shake:

fotki beda w swoim czasie

a pajeczyny juz sa:evil_lol: o prosze:

szczur tez sie czasem znajdzie:D