chicken Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A ja tego piesia pierwszy raz widze :loveu: Piekny jest... :loveu: Wcale tyle fotek nie jest duzo :mad: No i gdzie Harnas?! :mad: Quote
bellatriks Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='chicken']A ja tego piesia pierwszy raz widze :loveu: Bo jego fotki wstawiałam rok temu:roll: rzadko go widuję Piekny jest... :loveu: Wcale tyle fotek nie jest duzo :mad: No i gdzie Harnas?! :mad: Harnaś jest, jak najbardziej;) nigdzie nie zniknął, żyje i ma się świetnie. Harnasiowe fotki także wstawię, z góry jednak wytłumaczę, iż omarkowo-harnasiowe fotki nie istnieją z tego to prostego powodu, że gdyby ich razem ze sobą trzymać, to byliby uprzejmi się podryźc. Aha, i wierz mi, że u nas 5 fotek na raz to JEST dużo..... Quote
bellatriks Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Hey, a ja wczoraj byłam na grillu u znajomych :D I wobec tego pragnę pochwalić się fotkami psów, które ze sobą przywieźli: goldena CHARLIEGO... .. i mieszańca KAZANA A KAZANEK ma oczy takie podobne do oczu HALKI....:roll: :multi: :buzi: Quote
Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 O matko, ale ten golden jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja uwielbiam goldeny Quote
bellatriks Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 No i ciąg dalszy zabawy z Omarem:razz: Chwila przerwy... Poschodzimy do Bell... Wyczekanie w skupieniu... I..... HEJ! Zabawa trwa dalej! Quote
Koma Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wspóczuje ugryzionego palca :shake: wiem co to znaczy jak zamiast w patyka pies wyceluje w palec :evil_lol: świetne spojrzenie :lol: :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Koma napisał(a):Wspóczuje ugryzionego palca :shake: wiem co to znaczy jak zamiast w patyka pies wyceluje w palec :evil_lol: E, w sumie to nic się nie stało, po tygodniu nie było śladu. W momencie tego "ugryzienia" to nawet nic nie poczułam specjalnego, potem nagle patrzę - a skąd ta krew??:crazyeye: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jejku, jaki piękny Harnaś!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To ja teraz żałuję, że nie mieszkam w Łodzi ;) Omar tyż piękny :loveu: Quote
bellatriks Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jejku, jaki piękny Harnaś!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To ja teraz żałuję, że nie mieszkam w Łodzi ;) Omar tyż piękny :loveu: mieszkając w Łodzi nie za wiele byś zobaczyła z tej galerii...:evil_lol: Gdybyś mieszkala pod Sieradzem w 'miejscu zapomnianym przez Boga' to zapewne codziennie razo zostałabyś obszczekana zza płotu przez niedżwiedzia polarnego....:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bellatriks; napisał(a):mieszkając w Łodzi nie za wiele byś zobaczyła z tej galerii...:evil_lol: Gdybyś mieszkala pod Sieradzem w 'miejscu zapomnianym przez Boga' to zapewne codziennie razo zostałabyś obszczekana zza płotu przez niedżwiedzia polarnego....:evil_lol: Ups, wpadka...:oops: Przpraszam ale twoja galeria jest strasznie obszerna, więc tylko skakałam po stronach... postaram się kiedyś w przyszłości przejrzeć całą :p Quote
bellatriks Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ups, wpadka...:oops: Przpraszam ale twoja galeria jest strasznie obszerna, więc tylko skakałam po stronach... postaram się kiedyś w przyszłości przejrzeć całą :p łe tam obszerna... zaledwie osiemdziesiąt parę stron w czasie prawie półtora roku istnienia...:shake: chociaż to też inaczej jest jak się ma psa na własność a inaczej jak się modela widuje raz na X miesięcy...:shake: Quote
Ola&Kora Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bellatriks; napisał(a):łe tam obszerna... zaledwie osiemdziesiąt parę stron w czasie prawie półtora roku istnienia...:shake: chociaż to też inaczej jest jak się ma psa na własność a inaczej jak się modela widuje raz na X miesięcy...:shake: Dobre i to :p Harnaś jest przecudowny :loveu: :loveu: :loveu: A czemu nie możesz mieć własnego psiaka? Quote
Cerber Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześć, dasz new fotki?????? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Ola&Kora napisał(a):A czemu nie możesz mieć własnego psiaka? oj, jest kilka powodów, ale głównym jest plan dnia. Przez cały dzień nikogo w domu nie ma - mama w pracy, tata pracuje w W-wie, ja i brat do szkoły.... gdzie tu miejsce na psa?:shake: Cześć, dasz new fotki?????? :cool3: :cool3: :cool3: Tak, jutro :D Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bellatriks napisał(a):oj, jest kilka powodów, ale głównym jest plan dnia. Przez cały dzień nikogo w domu nie ma - mama w pracy, tata pracuje w W-wie, ja i brat do szkoły.... gdzie tu miejsce na psa?:shake: No to faktycznie psiak sam by się męczył. Ale cieszę się, że jesteś odpowiedzialna i myślisz o dobru psa, a nie tylko o własnych zachciankach ;) I czekam na foteczki Rumcajsa...ups, Harnasia znaczy się :eviltong: Quote
chicken Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nie mart wsie Kesi tez mnie nie raz uchlalam w palec zamiast w zabawke czy patyk :mad: A ostatni raz tez bym krwawy ale przyznam ze krew lala siw jak z kranu :cool1: i palec mnei bolal... A dzis mam na palcu 2 male ranki i tyle... ;) Quote
Cerber Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bellatriks napisał(a):oj, jest kilka powodów, ale głównym jest plan dnia. Przez cały dzień nikogo w domu nie ma - mama w pracy, tata pracuje w W-wie, ja i brat do szkoły.... gdzie tu miejsce na psa?:shake: Tak, jutro :D ja mimo tego, ze psa mam już 4 rok to też nie mam za lekko, ale nigdy w życiu go nie oddam. Mi w sumie plan dnia też nie za bardzo pozwala na trzymanie ps, ale przecież go nie oddam. Ja wychodzę do szkoły i Cerber pół dnia siedzi sam, a kiedy wracam to wychodzę z nim na dwór, potem jemu i sobie jedzenie no w między zcasie trochę na necie (rozrywka), a potem lekcje, czy to z książek cy też posługuję się netem przez co nie mam czasu dla Cerberka. Często kiedy lekcje odrabiam, Cerber do mnie przychodzi i mnie prosi o zabawę, lub zainteresowanie się nim, jednak ja go tylko pomiziam po łepku, powiem, że teraz nie mam czasu i odchodzi. On jednak mi to wybacza i cierpliwie czeka, aż załatwię swoje sprawy i będę miała czas dla niego. Najbardziej widoczne jest to w weekedy, kedy poświęcam mu najwięcej czasu. Suuuuuper, czekam na fotki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bellatriks Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Cerber napisał(a):ja mimo tego, ze psa mam już 4 rok to też nie mam za lekko, ale nigdy w życiu go nie oddam. Mi w sumie plan dnia też nie za bardzo pozwala na trzymanie ps, ale przecież go nie oddam. Ja wychodzę do szkoły i Cerber pół dnia siedzi sam, a kiedy wracam to wychodzę z nim na dwór, potem jemu i sobie jedzenie no w między zcasie trochę na necie (rozrywka), a potem lekcje, czy to z książek cy też posługuję się netem przez co nie mam czasu dla Cerberka. Często kiedy lekcje odrabiam, Cerber do mnie przychodzi i mnie prosi o zabawę, lub zainteresowanie się nim, jednak ja go tylko pomiziam po łepku, powiem, że teraz nie mam czasu i odchodzi. On jednak mi to wybacza i cierpliwie czeka, aż załatwię swoje sprawy i będę miała czas dla niego. Najbardziej widoczne jest to w weekedy, kedy poświęcam mu najwięcej czasu. Suuuuuper, czekam na fotki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ech, no ale Ty już go masz, a wiadomo, że psa nie wyrzucisz na śmietnik. A foteczki zaraz beda Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bellatriks; napisał(a): Oj, mój ty misiaczku polarny kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jakiś ty piękny, puchaty i wielki :loveu: :loveu: :loveu: A jak słodko wyszliście razem ;) Quote
Cerber Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bellatriks napisał(a): Ale on jest świetny, jak nieździwedź polarny :D:D:D:D Moja mama kiedyś miała też podhalana, ale musiała go odsdać, bo mieszkała w małej kamienicy i nikt nie miał na niego siły, żeby go utrzymać. Mimo wszystko mieli takiego pieska, a one są słodkie :) Quote
chicken Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Brak mi słów :loveu: Liczymy na fotki z jutrzejszego wypadu z Szafirem :p Quote
haska_12 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: To stworzenie jest za cudne, żeby to opisać ;) :loveu: Quote
Recommended Posts