kalina. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ale misiorrrr:crazyeye: biały do tego biały:cool1: Quote
Imbirka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='bellatriks']Czy coś się stało??? No i po co mnie budzisz????????:lol: Quote
Koma Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Imbir1 napisał(a):No i po co mnie budzisz????????:lol: Pańci się fot zachciało :shake: ;) śliczny :loveu: Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 No a co mam robić jak mój najukochańszy palantunio:loveu: zasypia podczas sesji?:diabloti: Quote
BooBC Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ja mam rade kubek wody na głowę.......:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 palma napisał(a):Ja mam rade kubek wody na głowę.......:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: moją czy psa?:cool3: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 uśmiechnięty pychol Pic się chciało W cieniu chłodniej eeech..... Quote
aśka-od-dagona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Harnasiowi tez jak widze gorąco...pociesz go ze przynajmniej nie jest czarny jak Dagon;) Quote
bellatriks Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Harnasiowi tez jak widze gorąco...pociesz go ze przynajmniej nie jest czarny jak Dagon;) Pociesz Dagona, że przynajmniej nie ma takiego futra jak Harnaś:diabloti: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='bellatriks'] Pic się chciało nie dziwię się .... w taki upał :wink: Quote
Imbirka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A Harnaś miał jakiś kontakt z większą wodą? Podhalany lubią wodę, jak to jest? Quote
bellatriks Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Imbir1 napisał(a):A Harnaś miał jakiś kontakt z większą wodą? Podhalany lubią wodę, jak to jest? w sumie to raz podczas spaceru z miśkiem przechodziliśmy koło takie czegoś, ale to było b. płytkie, a jego prowadzimy tylko na smyczy ( "kogoś" nie dało się przekonać, że pies mogłby umieć chociaż reagować na swoje imię:diabloti: ). Więc zanurzył sie tylko do łokci. Chciałabym go trochę ucywilizować, zabrać czasem do miasta (na początek do jakieś malego typu Sieradz -> bliziutko), no a może z czasem i do Łodzi, tylko jak ja skubańca raz na parę miechów widuję, to dużo by to nie dało. Ale tak to chyba nie miałby problemow z zanurzeniem się, choć do wody nie ciągnie wariat:razz: Quote
Imbirka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 a to Harnaś jest taki mały dzikusek:lol: Na działce u rodziców też jest sunia, która nigdy nie była w mieście ale ona to nawet na smyczy nie potrafi chodzić. Działka ma 1,3ha i dookoła pola i lasy. z tym, że Sabina jest posłuszna:lol: Quote
bellatriks Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Imbir1 napisał(a):a to Harnaś jest taki mały dzikusek:lol: Na działce u rodziców też jest sunia, która nigdy nie była w mieście ale ona to nawet na smyczy nie potrafi chodzić. Działka ma 1,3ha i dookoła pola i lasy. z tym, że Sabina jest posłuszna:lol: och, ja tam bym wolała, żeby mój dzik:evil_lol: był posłuszny i żeby nie trzeba go było prowadzić tylko na tej krótkiej smyczy... w którą i tak sie ciągle zaplątuje:angryy: :diabloti: coprawda teraz to ma dwie smycze (jego i Halki) złączone w jedną, więc ma dłuższą, ale przez to bardziej się plącze:angryy: Quote
Imbirka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 bell, to trzeba misia nauczyć chodzenia na smyczy i już:lol: Quote
bellatriks Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Imbir1']bell, to trzeba misia nauczyć chodzenia na smyczy i już:lol: Niby kto i kiedy? Poza tym chodzić, to ładnie chodzi, nawet specjalnie nie ciągnie:razz: tylko ta smycza:angryy: ciągle mu się pod łapami okręca. Tzn. zamiast obok łap, to mu włazi pod brzuch:shake: i nie wiem co na to poradzić. Bo to przez to, że mu sie obrożycho przesuwa na szyi:diabloti: obciążone smyczką i zsywa się pod krtań, a stąd już tylko krok do poplątania smyczy:mad: Ale coś mi się wydaje, że coś już za długo widzów bez fot przetrzymuję:diabloti: tak więc teraz cosie robione z fleszem. beznadziejnie z tą lampą błyskową, nie sądzicie?:shake: Quote
Koma Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ale ufo :-o ;) bellatriks napisał(a):teraz to ma dwie smycze (jego i Halki) złączone w jedną, więc ma dłuższą, ale przez to bardziej się plącze:angryy: haha to tak samo jak ja :lol: 2 smycze złączone robią na osiedlu furorę- "ouw, ale fajna długa smycz" :cool3: ale prawda, też mam ten problem bo suczy co chwilę się plącze o łapy, najgorzej jak się z psem bawi :shake: Quote
Klaudia:-) Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 bo ciągle czekamy na nowe foty oczywiście w dużej ilości. Quote
bellatriks Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Klaudia:-) napisał(a):bo ciągle czekamy na nowe foty może jutro....? Klaudia:-) napisał(a):oczywiście w dużej ilości. Opuszczasz naszą galerię na zawsze?? :( :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Mój misiek A tu wepchnęła się jeszcze doopka Fifi - mix yorka;) Biegnę..! Trzeba skubnąć trawki:evil_lol: Quote
Recommended Posts