Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Harnasiowi tez jak widze gorąco...pociesz go ze przynajmniej nie jest czarny jak Dagon;)

Pociesz Dagona, że przynajmniej nie ma takiego futra jak Harnaś:diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
A Harnaś miał jakiś kontakt z większą wodą? Podhalany lubią wodę, jak to jest?

w sumie to raz podczas spaceru z miśkiem przechodziliśmy koło takie czegoś, ale to było b. płytkie, a jego prowadzimy tylko na smyczy ( "kogoś" nie dało się przekonać, że pies mogłby umieć chociaż reagować na swoje imię:diabloti: ). Więc zanurzył sie tylko do łokci.

Chciałabym go trochę ucywilizować, zabrać czasem do miasta (na początek do jakieś malego typu Sieradz -> bliziutko), no a może z czasem i do Łodzi, tylko jak ja skubańca raz na parę miechów widuję, to dużo by to nie dało.

Ale tak to chyba nie miałby problemow z zanurzeniem się, choć do wody nie ciągnie wariat:razz:

Posted

a to Harnaś jest taki mały dzikusek:lol: Na działce u rodziców też jest sunia, która nigdy nie była w mieście ale ona to nawet na smyczy nie potrafi chodzić. Działka ma 1,3ha i dookoła pola i lasy. z tym, że Sabina jest posłuszna:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
a to Harnaś jest taki mały dzikusek:lol: Na działce u rodziców też jest sunia, która nigdy nie była w mieście ale ona to nawet na smyczy nie potrafi chodzić. Działka ma 1,3ha i dookoła pola i lasy. z tym, że Sabina jest posłuszna:lol:

och, ja tam bym wolała, żeby mój dzik:evil_lol: był posłuszny i żeby nie trzeba go było prowadzić tylko na tej krótkiej smyczy... w którą i tak sie ciągle zaplątuje:angryy: :diabloti: coprawda teraz to ma dwie smycze (jego i Halki) złączone w jedną, więc ma dłuższą, ale przez to bardziej się plącze:angryy:

Posted

[quote name='Imbir1']bell, to trzeba misia nauczyć chodzenia na smyczy i już:lol:
Niby kto i kiedy? Poza tym chodzić, to ładnie chodzi, nawet specjalnie nie ciągnie:razz: tylko ta smycza:angryy: ciągle mu się pod łapami okręca. Tzn. zamiast obok łap, to mu włazi pod brzuch:shake: i nie wiem co na to poradzić. Bo to przez to, że mu sie obrożycho przesuwa na szyi:diabloti: obciążone smyczką i zsywa się pod krtań, a stąd już tylko krok do poplątania smyczy:mad:

Ale coś mi się wydaje, że coś już za długo widzów bez fot przetrzymuję:diabloti:

tak więc teraz cosie robione z fleszem.

beznadziejnie z tą lampą błyskową, nie sądzicie?:shake:

Posted

ale ufo :-o ;)

bellatriks napisał(a):
teraz to ma dwie smycze (jego i Halki) złączone w jedną, więc ma dłuższą, ale przez to bardziej się plącze:angryy:

haha to tak samo jak ja :lol: 2 smycze złączone robią na osiedlu furorę- "ouw, ale fajna długa smycz" :cool3: ale prawda, też mam ten problem bo suczy co chwilę się plącze o łapy, najgorzej jak się z psem bawi :shake:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
bo ciągle czekamy na nowe foty

może jutro....?

Klaudia:-) napisał(a):
oczywiście w dużej ilości.

Opuszczasz naszą galerię na zawsze?? :(

:evil_lol: