Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże jaki Harnaś cudny :loveu: :loveu: :loveu:

P.S. Długo mnie dogo nie było.... Halka odeszła ????????????????????? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Boże jak to możliwe.... tak strasznie mi przykro......
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

Posted

[quote name='bellatriks']Co to za maniery, zdjęcia niekomentowane stoją?! :mad: :mad: :mad: :mad:

Już przybiegam się poprawić :eviltong:

PIĘKNY MISIO... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ale czemu tak niewygodnie musi pić... ciężkie warunki Misia :shake: :shake: ;)

Posted

[quote name='bellatriks']Hmm..

Powiekszenie mojego avka..

Ojej jakie śliczne duże stworki :D ja myślałam, że ta focia na avatarku to przedstawia golden retrievera, ale widać się pomyliłam, psiaki są super. Ucałuj je ode mnie :*

Posted

[quote name='Lucy*']Już przybiegam się poprawić :eviltong:

PIĘKNY MISIO... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ale czemu tak niewygodnie musi pić... ciężkie warunki Misia :shake: :shake: ;)
wlaśnie nie:eviltong:

On po prostu tak dziwacznie stanął, jakoś bokiem. A miska jest po prostu na podeście, żeby król podwórza nie musiał się za bardzo schylać:lol:

Cerber: to jest jeden pies:razz: :evil_lol:

Posted

wiesz, ja to nazywam budą, bo krocej, ale tak na serio to to jest taka "stołówka", bo on tam ma (a przynajmniej kiedyś miał) michę i tam jadał.

Normalna buda też jest;) Ufocona gdzieś przy okazji zdjęć z ferii, razemz z byłą lokatorką Haleczką:loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']Ja też zaglądam, ale ostatnio powiedziałaś, że tylko ja sie staram, no to daję szansę innym:evil_lol:
No widzisz, inni tez się postarali, więc proszę:

Posted

O matko jakie białe miśki, boskie:loveu: O ile się nie mylę to chyba owczarek podhalański???? nie wiem nie orientuję się w tych białych rasach. Jeśli to podhalańczyk to moja mama kiedyś też takiego miała, te psiaki są boskie i takie miłe w dotyku :)