Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Boże jaki Harnaś cudny :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Długo mnie dogo nie było.... Halka odeszła ????????????????????? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Boże jak to możliwe.... tak strasznie mi przykro...... ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
bellatriks Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Lucy: tak, Haleczka odeszła, miala boreliozę. Jak chcesz to zajrzyj na Jej topik w TM. Tymczasem moja morda: Quote
bellatriks Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Co to za maniery, zdjęcia niekomentowane stoją?! :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Lucy* Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='bellatriks']Co to za maniery, zdjęcia niekomentowane stoją?! :mad: :mad: :mad: :mad: Już przybiegam się poprawić :eviltong: PIĘKNY MISIO... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale czemu tak niewygodnie musi pić... ciężkie warunki Misia :shake: :shake: ;) Quote
Cerber Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='bellatriks']Hmm.. Powiekszenie mojego avka.. Ojej jakie śliczne duże stworki :D ja myślałam, że ta focia na avatarku to przedstawia golden retrievera, ale widać się pomyliłam, psiaki są super. Ucałuj je ode mnie :* Quote
bellatriks Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Lucy*']Już przybiegam się poprawić :eviltong: PIĘKNY MISIO... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale czemu tak niewygodnie musi pić... ciężkie warunki Misia :shake: :shake: ;) wlaśnie nie:eviltong: On po prostu tak dziwacznie stanął, jakoś bokiem. A miska jest po prostu na podeście, żeby król podwórza nie musiał się za bardzo schylać:lol: Cerber: to jest jeden pies:razz: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaka uśmiechnięta mordzia;) kapitalne zdjęcie ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Harnaś wyłazi z budy... .. i podąża za mną:cool3: Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 No i znowu nikt nas nie odwiedza:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja odwiedzam:evil_lol: Harnaś jak zwyle sliczny:loveu: a jemu nie zimno w budzie z takimi 'dziurami' w ścianach? Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 wiesz, ja to nazywam budą, bo krocej, ale tak na serio to to jest taka "stołówka", bo on tam ma (a przynajmniej kiedyś miał) michę i tam jadał. Normalna buda też jest;) Ufocona gdzieś przy okazji zdjęć z ferii, razemz z byłą lokatorką Haleczką:loveu: Quote
Imbirka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja też zaglądam, ale ostatnio powiedziałaś, że tylko ja sie staram, no to daję szansę innym:evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Imbir1']Ja też zaglądam, ale ostatnio powiedziałaś, że tylko ja sie staram, no to daję szansę innym:evil_lol: No widzisz, inni tez się postarali, więc proszę: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ale białasek śliczniasty i gdzie on tam idzie Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Ale jestem wielki miś "No dobra, starczy tych fot!" Quote
Koma Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ale słodkie pyszczycho :loveu: :loveu: :loveu: taka rozmarzona minka ;) Quote
kalina. Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 to nie jest słodki miś to nie jest duży miś to nie jest wielki miś tylko to jest gigamisior:-?:evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ale super fotki,taki słodki baiły misiek z tego Harnasia. Quote
Cerber Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 O matko jakie białe miśki, boskie:loveu: O ile się nie mylę to chyba owczarek podhalański???? nie wiem nie orientuję się w tych białych rasach. Jeśli to podhalańczyk to moja mama kiedyś też takiego miała, te psiaki są boskie i takie miłe w dotyku :) Quote
Recommended Posts