Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dorinia napisał(a):
Bellatriks,napisałam ci na wątku o Tęczowym moście pewną opowieść,może cię pocieszy.

dorinia: dziekuję :buzi: ta opowieść jest naprawdę przecudna:multi:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli jutro bedzie ladna pogoda i nie będzie padalo, to chyba wybiorę sie z tatą do Harnasia. Właśnie rozmawiałam z dziadkiem, Harnaś coraz mniej już przeżywa rozstanie z Halką i w pełni przyjął na siebie obowiązki stróża.

Na początku była koncepcja, ze dziadek weźmie jakąś sunię, ale chyba z tego zrezygnował.

PZDR

Posted

[quote name='Imbir1']Misio polarny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Byliście u Harnasia?
ano byliśmy:evil_lol: fotek nie chce mi się zmniejszać, więc wrzucę Wam filmiki..

na początek:

Ja i Harnaś biegniemy^^

A tu Harnas do mnie przybiega^^

Posted

Imbir1 napisał(a):
A to czarne, co widać kawałkiem, to co?

A to czarne to suczka znajomej dziadka - Lusia;) staruszka i bida, ma kompletnie zniszczona wątrobę i trzustkę, bo prawdopodobnie połknęła trutkę na szczury:shake:

PS. To "ta" znajoma dziadka - od kotka:evil_lol: a kotek na razie jeszcze zostaje, bo ta własnie znajoma w czerwcu wyjezdża, więc zeby kotu nie mieszać, zostanie u dziadka dopóki ona nie wroci;)

Posted

[quote name='*luthien*']no cho słoneczko moje:loveu: :razz: :razz: :razz:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale to tylko taki trik... wiesz ile ja się musiałam namęczyć, żeby on w końcu raczył wolnym kroczkiem do mnie podejść?:shake: Tak to tylko skubaniec by się lenił....:mad: :lol: