bellatriks Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 dorinia napisał(a):Bellatriks,napisałam ci na wątku o Tęczowym moście pewną opowieść,może cię pocieszy. dorinia: dziekuję :buzi: ta opowieść jest naprawdę przecudna:multi: Quote
quo-vadis Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Jejku, ja w to nie wierzę:-( :-( :-( ['][']['] Bellatriks, trzymaj się - Halka pewnie już szczęśliwa, za Tęczowym Mostem... Pozdrawiam i trzymaj się... Quote
bellatriks Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Harnasiek.. a za nim jeszcze grzbiet Halki.... A tu kawałek Halkowego pyska A tu moja kochana Harnasiowa morda:loveu: Quote
Imbirka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Misia polarnego trzeba wyprać w vanish-u :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Jeśli jutro bedzie ladna pogoda i nie będzie padalo, to chyba wybiorę sie z tatą do Harnasia. Właśnie rozmawiałam z dziadkiem, Harnaś coraz mniej już przeżywa rozstanie z Halką i w pełni przyjął na siebie obowiązki stróża. Na początku była koncepcja, ze dziadek weźmie jakąś sunię, ale chyba z tego zrezygnował. PZDR Quote
bellatriks Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Leżę sobie i myslę o niebieskich migdalach I drapanko Ale mam irokeza! piekniusi Quote
Imbirka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Misio polarny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Byliście u Harnasia? Quote
bellatriks Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Imbir1']Misio polarny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Byliście u Harnasia? ano byliśmy:evil_lol: fotek nie chce mi się zmniejszać, więc wrzucę Wam filmiki.. na początek: Ja i Harnaś biegniemy^^ A tu Harnas do mnie przybiega^^ Quote
bellatriks Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 właśnie zabieram się za zmniejszanie zdjęć:razz: Quote
bellatriks Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Imbir1 napisał(a):A to czarne, co widać kawałkiem, to co? A to czarne to suczka znajomej dziadka - Lusia;) staruszka i bida, ma kompletnie zniszczona wątrobę i trzustkę, bo prawdopodobnie połknęła trutkę na szczury:shake: PS. To "ta" znajoma dziadka - od kotka:evil_lol: a kotek na razie jeszcze zostaje, bo ta własnie znajoma w czerwcu wyjezdża, więc zeby kotu nie mieszać, zostanie u dziadka dopóki ona nie wroci;) Quote
bellatriks Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 To własnie Harnaś z Lusią (niestety to ich jedyna wspólna fotka) Quote
bellatriks Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 roszkę się rozmazałem w biegu... Leżę sobie :P Mordka Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 http://img108.imageshack.us/img108/6792/harna56jpg6nf.jpg :-o:turn-l::turn-l: Ladnie razem wygladacie :D Czemu wszyscy wrzucaja filmy na zippyvideos?! :diabloti::mad: Quote
bellatriks Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Nie wiem.. tak jakoś... ja nie znam innego serwera na filmy, więc wrzucam tam. Znam ten, bo ktoś inny tam wrzucał filmy.;) I tak to się kręci Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='bellatriks'] no choć słoneczko moje:loveu: :razz: :razz: :razz: Quote
bellatriks Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='*luthien*']no chodź słoneczko moje:loveu: :razz: :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to tylko taki trik... wiesz ile ja się musiałam namęczyć, żeby on w końcu raczył wolnym kroczkiem do mnie podejść?:shake: Tak to tylko skubaniec by się lenił....:mad: :lol: Quote
Recommended Posts