Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki :buzi: kochane jesteście wszystkie

----------

Wczoraj jak przyjechaliśmy, to nawet do bramy nie pobiegla z Harnasiem, tylko stala przed wejściem do kojca. Jak poszliśmy na spacer po terenie, to co przebiegła pare metrów to się kladla, w ogóle nie miała sily. Dzisiaj juz było nieco lepiej, żwawsza i żywsza trochę była, ciutkę biegala, ale nie pokładala sie już tak. Więc mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bell przecież wy nie jesteście u dziadka codziennie. To dlaczego trzeba wydać kota. Tata niech bierze tabletki i finał. Justyna też jest uczulona a ma w domu Tysia, 2 koty i coś tam jeszcze. Jak słysze, że alergia ma być powodem pozbycia się zwierzaka to mnie az skręca:angryy:
Mizianka dla całego zwierzyńca dziadka i mam nadzieję, że Halka szybko wyzdrowieje:lol:
A jakieś zdjęcia nowe masz?????????

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bell przecież wy nie jesteście u dziadka codziennie. To dlaczego trzeba wydać kota. Tata niech bierze tabletki i finał. Justyna też jest uczulona a ma w domu Tysia, 2 koty i coś tam jeszcze. Jak słysze, że alergia ma być powodem pozbycia się zwierzaka to mnie az skręca:angryy:
Mizianka dla całego zwierzyńca dziadka i mam nadzieję, że Halka szybko wyzdrowieje:lol:
A jakieś zdjęcia nowe masz?????????

oczywiście, że nie jesteśmy codziennie, ale tata był na potrojnej dawce przeciwalergicznego czegoś, a w nocy aż się dusił:shake:

A co do kotka - nie martw się, nie pójdzie na bruk, znajoma dziadka go najprawdopodobniej zabierze;)

Fotki jak najbardziej mam, wlasnie je zmniejszam:evil_lol:

Basko: diagnoza raczej jest trafiona, wet pobierał Halce krew i badania potwierdziły boreliozę, ale tak jak mowiłam, pierwszego dnia Halka po przebiegnięciu pary metrow kładła się i ciężko dyszała, a następnego dnia było już troszke lepiej, żwawsza byla i ogólnie chyba trochę lepiej się czuła, więc wszystko na pewno będzie dobrze

Posted

Imbir1 napisał(a):
To ja widze że kocio tacie nieźle dokopał.... A wcześniej też tak na niego reagował????????
Czekam na zdjęcia:lol:

wcześniej nie, bo wcześniej nie nocowaliśmy u dziadka jak byliśmy. W dzień było dobrze.. w nocy się zaczęło... podobno nawet rodzice rozważali pomysł, żeby wracać w nocy, ale nie chcieli nas (mnie i brata) budzić.

A fotki zaraz zaraz bedą, muszę tylko je wszystkie ponazywać, bo narazie mam tylko "PIC00039"....

Posted

[quote name='bellatriks']...
A fotki zaraz zaraz bedą, muszę tylko je wszystkie ponazywać, bo narazie mam tylko "PIC00039"....

:multi: :multi: :multi: :multi:

Bardzo słusznie :p łatwiej jest po nazwach plików rozróżnić,
który z miśków jest który :evil_lol:
Czekam na fotki, może jakieś całe postacie MIŚKÓW się trafią :roll: ;)

Pozdrawiam.

Posted

To może na poczetek jakaś fotka Haleczki:cool3:

dbsst: dziękujemy:multi:

Basko: no bo ja sobie życie ułatwiam. Całe postacie miśków jeszcze czekają na dysku na swoją kolej, choć przyznam, że starałam się trochę je fotografować z całej okazałości:evil_lol: Bo nigdy przecież nie wiadomo kiedy lekarz będzoe potrzebny... A nuż Parówa za dużo zje i brzuch go rozboli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']...Całe postacie miśków jeszcze czekają na dysku na swoją kolej, choć przyznam, że starałam się trochę je fotografować z całej okazałości:evil_lol: Bo nigdy przecież nie wiadomo kiedy lekarz będzoe potrzebny... A nuż Parówa za dużo zje i brzuch go rozboli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ciekawe skąd wiesz, że Parówek będzie potrzebował pomocy medyków serialowych... :roll:
Jedno jest pewne, MIŚKI w serialu pojawią się już niebawem,
a wtedy się okaże, czy sam Parówek... [SIZE="1"](czy nie sam...) ;)
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak']Ciekawe skąd wiesz, że Parówek będzie potrzebował pomocy medyków serialowych... :roll:
Jedno jest pewne, MIŚKI w serialu pojawią się już niebawem,
a wtedy się okaże, czy sam Parówek... (czy nie sam...) ;)
Pozdrawiam.

no ba, poszłam do wróżki Kiki i mi to wywróżyła:evil_lol:

Koma: dzięki za buziaczki, więcej foteczek (całych miśków^^) już niebawem;)

Posted

ey no co jest:mad:

Jak nie wrzucam fot, to się zlatujecie i upominacie o nie, a jak wrzucam, to cisza......................................

To już nie pierwszy taki dogomaniacki wybryk:mad:

Jak tak bedziecie robić, to się zbuntuje i nie będę wrzucać fot, po prostu:diabloti:

PZDR :buzi:

Posted

[quote name='bellatriks']Basko oto cos dla Ciebie::evil_lol:

Halka w całej okazałości:loveu:

Śliczna Halka-pielęgniarka ;) w całej krasie :multi:
[SIZE="1"]MIŚKI pojawią się już w najbliższym odcinku serialu... ale psssssst :cool1: ;)

Pozdrawiam.