bellatriks Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dzięki :buzi: kochane jesteście wszystkie ---------- Wczoraj jak przyjechaliśmy, to nawet do bramy nie pobiegla z Harnasiem, tylko stala przed wejściem do kojca. Jak poszliśmy na spacer po terenie, to co przebiegła pare metrów to się kladla, w ogóle nie miała sily. Dzisiaj juz było nieco lepiej, żwawsza i żywsza trochę była, ciutkę biegala, ale nie pokładala sie już tak. Więc mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze;) Quote
Imbirka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Bell przecież wy nie jesteście u dziadka codziennie. To dlaczego trzeba wydać kota. Tata niech bierze tabletki i finał. Justyna też jest uczulona a ma w domu Tysia, 2 koty i coś tam jeszcze. Jak słysze, że alergia ma być powodem pozbycia się zwierzaka to mnie az skręca:angryy: Mizianka dla całego zwierzyńca dziadka i mam nadzieję, że Halka szybko wyzdrowieje:lol: A jakieś zdjęcia nowe masz????????? Quote
anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ouuuu :placz: Trzymam kciuki za wyzdrowienie!!! Quote
baskomaniak Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Bellatriks, to mnie zmartwiłaś nowymi wieściami o Haleczce :( Trzymam kciuki w nadziei, że diagnoza okaże się nietrafiona i Haleczka wróci do formy. Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Imbir1 napisał(a):Bell przecież wy nie jesteście u dziadka codziennie. To dlaczego trzeba wydać kota. Tata niech bierze tabletki i finał. Justyna też jest uczulona a ma w domu Tysia, 2 koty i coś tam jeszcze. Jak słysze, że alergia ma być powodem pozbycia się zwierzaka to mnie az skręca:angryy: Mizianka dla całego zwierzyńca dziadka i mam nadzieję, że Halka szybko wyzdrowieje:lol: A jakieś zdjęcia nowe masz????????? oczywiście, że nie jesteśmy codziennie, ale tata był na potrojnej dawce przeciwalergicznego czegoś, a w nocy aż się dusił:shake: A co do kotka - nie martw się, nie pójdzie na bruk, znajoma dziadka go najprawdopodobniej zabierze;) Fotki jak najbardziej mam, wlasnie je zmniejszam:evil_lol: Basko: diagnoza raczej jest trafiona, wet pobierał Halce krew i badania potwierdziły boreliozę, ale tak jak mowiłam, pierwszego dnia Halka po przebiegnięciu pary metrow kładła się i ciężko dyszała, a następnego dnia było już troszke lepiej, żwawsza byla i ogólnie chyba trochę lepiej się czuła, więc wszystko na pewno będzie dobrze Quote
Imbirka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 To ja widze że kocio tacie nieźle dokopał.... A wcześniej też tak na niego reagował???????? Czekam na zdjęcia:lol: Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Imbir1 napisał(a):To ja widze że kocio tacie nieźle dokopał.... A wcześniej też tak na niego reagował???????? Czekam na zdjęcia:lol: wcześniej nie, bo wcześniej nie nocowaliśmy u dziadka jak byliśmy. W dzień było dobrze.. w nocy się zaczęło... podobno nawet rodzice rozważali pomysł, żeby wracać w nocy, ale nie chcieli nas (mnie i brata) budzić. A fotki zaraz zaraz bedą, muszę tylko je wszystkie ponazywać, bo narazie mam tylko "PIC00039".... Quote
baskomaniak Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='bellatriks']... A fotki zaraz zaraz bedą, muszę tylko je wszystkie ponazywać, bo narazie mam tylko "PIC00039".... :multi: :multi: :multi: :multi: Bardzo słusznie :p łatwiej jest po nazwach plików rozróżnić, który z miśków jest który :evil_lol: Czekam na fotki, może jakieś całe postacie MIŚKÓW się trafią :roll: ;) Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 To może na poczetek jakaś fotka Haleczki:cool3: dbsst: dziękujemy:multi: Basko: no bo ja sobie życie ułatwiam. Całe postacie miśków jeszcze czekają na dysku na swoją kolej, choć przyznam, że starałam się trochę je fotografować z całej okazałości:evil_lol: Bo nigdy przecież nie wiadomo kiedy lekarz będzoe potrzebny... A nuż Parówa za dużo zje i brzuch go rozboli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='bellatriks']...Całe postacie miśków jeszcze czekają na dysku na swoją kolej, choć przyznam, że starałam się trochę je fotografować z całej okazałości:evil_lol: Bo nigdy przecież nie wiadomo kiedy lekarz będzoe potrzebny... A nuż Parówa za dużo zje i brzuch go rozboli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe skąd wiesz, że Parówek będzie potrzebował pomocy medyków serialowych... :roll: Jedno jest pewne, MIŚKI w serialu pojawią się już niebawem, a wtedy się okaże, czy sam Parówek... [SIZE="1"](czy nie sam...) ;) Pozdrawiam. Quote
Koma Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ojej biedna Halka :shake: niech szybciutko wraca do zdrówka :buzi: koniecznie więcej fotek! :cool3: Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='baskomaniak']Ciekawe skąd wiesz, że Parówek będzie potrzebował pomocy medyków serialowych... :roll: Jedno jest pewne, MIŚKI w serialu pojawią się już niebawem, a wtedy się okaże, czy sam Parówek... (czy nie sam...) ;) Pozdrawiam. no ba, poszłam do wróżki Kiki i mi to wywróżyła:evil_lol: Koma: dzięki za buziaczki, więcej foteczek (całych miśków^^) już niebawem;) Quote
bellatriks Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Basko oto cos dla Ciebie::evil_lol: Halka w całej okazałości:loveu: Quote
bellatriks Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 ey no co jest:mad: Jak nie wrzucam fot, to się zlatujecie i upominacie o nie, a jak wrzucam, to cisza...................................... To już nie pierwszy taki dogomaniacki wybryk:mad: Jak tak bedziecie robić, to się zbuntuje i nie będę wrzucać fot, po prostu:diabloti: PZDR :buzi: Quote
Imbirka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No jedno??? Czekamy na więcej, co się będziemy tak rozdrabniać;) :evil_lol: :lol: Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wlachne, wlachne :megagrin: Jak sie czuje Halka? I czy ona pracowala z gornikami?:errrr: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Julia Ty już nie wydziwiaj kochana :nono: . Za bardzo Cię rozpuściłam:evil_lol: anetta: gornikami?:-o :-o :-o Quote
kalina. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 kiedy foty miśków wiosenne foty oczywiście!!!...:ylsuper: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 wiosenne foty są cały czas na poprzedniej stronie:evil_lol: A niedługo byćmoże pojawia się i na tej;) Quote
baskomaniak Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='bellatriks']Basko oto cos dla Ciebie::evil_lol: Halka w całej okazałości:loveu: Śliczna Halka-pielęgniarka ;) w całej krasie :multi: [SIZE="1"]MIŚKI pojawią się już w najbliższym odcinku serialu... ale psssssst :cool1: ;) Pozdrawiam. Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 anetta: gornikami? No tak :lol: Taka jakas czarnawa mi sie wydaje ;) Quote
Esfera Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jakie piękne miśki :evil_lol: :loveu: a kociak taki czarny w swojej czarności i teeee oczy :evil_lol: pozdrawiamy esfer i zbir :diabloti: Quote
Recommended Posts