Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu:!!!! NO NAREŚCIE !!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!! MOJE KOCHANE BIAŁE MISIE !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 moje ROZKOSZNE maluszki BIeluszki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Zobaczcie jaki jestem słodki Harnasiek:loveu: A kto wymyśli ciekawy komentarz do tej fotki? PZDR 4all Quote
anetta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Biale misiaczki :Cool!: FAjny ten kojec. A komento to foty to moze np. "Taaaak, miziaj mnie, ooo taaak" :lol: Quote
bellatriks Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 anetta: to wlaściwie nie jest kojec, tylko wyjście do bramy. Zamknietej rzecz jasna. Przy otwartej już dawno by ich na terenie działki nie było:lol: No a teraz parę fotek z tego samego miejsca - przy bramie Halka razem No i Harnaś:razz: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wyglądają jakby plotkowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia'] Wyglądają jakby plotkowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a jak! gaduły takie, że hej! ciągle o czymś gadają:razz: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 bellatriks napisał(a):No a jak! gaduły takie, że hej! ciągle o czymś gadają:razz: Maja super bo mogą ze sobą pogadać ;) Quote
SwEet_LiLi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jakie Kofaniutkie psiakowe puchacze ... :loveu: Quote
baskomaniak Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Bellatriks, jak Ty rozróżniasz na zdjęciu te miski. Tylko nie mów, że pamiętasz to z sesji zdjęciowej. Ten widoczny w całości to Harnaś? Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='baskomaniak'] Bellatriks, jak Ty rozróżniasz na zdjęciu te miski. Tylko nie mów, że pamiętasz to z sesji zdjęciowej. Ten widoczny w całości to Harnaś? Pozdrawiam. Tak, to jest Harnaś, brawo Basko! :klacz: on jest dużo większy od Halki, no i ma ciemniejsze oczy.:cool3: Quote
bellatriks Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Wiecie co, chyba najwyższa pora przedstawić Wam Bonza: A może teraz nieco historii: Otóż Bonzo miał trudną przeszłość, jest ze schroniska, skąd zabrała go znajoma dziadka. Niestety, pod jej nieobecność Bonzo i jej suczka Lusia toczyły wojny. Dlatego Bonzo trafil do dziadka i jest moim najukochańszym kotkiem;) Happy end:razz: Quote
Lucy* Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='bellatriks']Wiecie co, chyba najwyższa pora przedstawić Wam Bonza: A może teraz nieco historii: Otóż Bonzo miał trudną przeszłość, jest ze schroniska, skąd zabrała go znajoma dziadka. Niestety, pod jej nieobecność Bonzo i jej suczka Lusia toczyły wojny. Dlatego Bonzo trafil do dziadka i jest moim najukochańszym kotkiem;) Happy end:razz: Piękny kiciuś :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Pieknie dziękujemy za wszystkie wspaniale karteczki, jesteście kochani!! :buzi: :buzi: :buzi: Quote
bellatriks Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']od Nas dla Was dziękujemy bardzo :buzi: Quote
teqquila Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 super biale miski pozdrowienia od Tysika :) Quote
bellatriks Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Qrcze, ja tu czegoś nie rozumiem. Jak nie mam fot, to galeria jest oblegana, krzyczycie"Gdzie są fotki, my chcemy fotki!", a jak już się fotki pojawią, to wszystkich gdzieś wcina:mad: Quote
Koma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ale Halka potężna :loveu: ma fajny nosecek :lol: bellatriks napisał(a):Qrcze, ja tu czegoś nie rozumiem. Jak nie mam fot, to galeria jest oblegana, krzyczycie"Gdzie są fotki, my chcemy fotki!", a jak już się fotki pojawią, to wszystkich gdzieś wcina:mad: hihi dokładnie tak samo z Komkową galerią :lol: :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 halka przy harnasiu to maleństwo.. coś łodzianie chyba szczęścia do tych galerii nie mają..;) no a tak na osłodę życia trochę harnasia wrzucę: Quote
Recommended Posts