Mi. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 wygląda tu troszke jak lis polarny:lol: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Chodz, chodz do mnie :sweetCyb: http://img188.imageshack.us/img188/1708/harna94jpg8ey.jpg Quote
norton Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cudne psiaki. Podhalany to moja miłość! Chciałem kupić OPka, ale coś mi szeptało w głowie, że to głupi pomyłs jako że mieszkam w mieście w kamienicy (mam duży ogród, ale to nie to samo co wielka posiadłość na wsi). Stąd mam kolejnego ONka. Bellatriks dzięki za miłe słowa w galerii ONków - Nortek jak malowany :) ... pozdrawiam Quote
bellatriks Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Trochę posiedzę w cieniu I dalej sobie połażę.. A co to było? Nie przejdziesz przez tą furtkę:diabloti: A oto nasza jubileuszowa 100 fotka!:BIG: (wg numeracji na moim kompie, nie uwzględniając zdjęć ze szczenięctwa) Moja główeczka:loveu: Quote
Camara Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='bellatriks'] piękny chłopak :loveu: ma świetne wybarwienie :p Quote
anetta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Czy juz pisalam ze Harnas szalenie mi sie podoba? :loveu: Quote
bellatriks Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 17.06.06 - wtedy byłam świeżo od fryzjera.. fuuj, ale miałam ohydną fryzurę:diabloti: teraz mi na szczęście już trochę włosy odrosły to już aż tak bardzo nie straszę no, ale tak wtedy wyglądaliśmy razem, Piękny (Harnaś) i bestia (jaXD) Quote
Hailwyn_Hailwey Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 jeju ale pięnego masz psiaka:)Śliczności :P Quote
Imbirka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 a Harnaś to łapkę zamoczył w tej wodzie?:evil_lol: czy tylko na plaży tak polegiwał sobie?:evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Imbir1 napisał(a):a Harnaś to łapkę zamoczył w tej wodzie?:evil_lol: czy tylko na plaży tak polegiwał sobie?:evil_lol: a polegiwał tylko, woda nic go nie interesowała... :evil_lol: przedtem o tym nie muślałam, ale jak obserwuję na spacerkach Wasze psy, to dochodzę do wniosku, że on to jest jakiś dziwak... ani wody, ani zabawki... nic go nie interesuje poza drapaniem po brzuszku:evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 I jak Wam się podoba moja galeria? Muszę się położyć Quote
Camara Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 bellatriks napisał(a):a polegiwał tylko, woda nic go nie interesowała... :evil_lol: przedtem o tym nie muślałam, ale jak obserwuję na spacerkach Wasze psy, to dochodzę do wniosku, że on to jest jakiś dziwak... ani wody, ani zabawki... nic go nie interesuje poza drapaniem po brzuszku:evil_lol: przecież to zostało już dogłębnie przegadane u nas na serwisieOP :roll: podhalany nie pływają lub robią to w stylu góralskim :evil_lol: jak OP pływa to tylko potwierdza regułę :cool3: Harnaś to podhalan, normalne zachowanie to domaganie się drapania po brzuszku. Bellatriks - znaczy, wszystko ok :p Quote
bellatriks Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Camara napisał(a):przecież to zostało już dogłębnie przegadane u nas na serwisieOP :roll: podhalany nie pływają lub robią to w stylu góralskim :evil_lol: jak OP pływa to tylko potwierdza regułę :cool3: Harnaś to podhalan, normalne zachowanie to domaganie się drapania po brzuszku. Bellatriks - znaczy, wszystko ok :p hihi, a to się bardzo cieszę że OK;) Quote
Lucy* Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Powiem krótko.. Harnaś jest taki przystojny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kiedy ożenimy go z moją Sarcią :evil_lol: :evil_lol: ???? Quote
Imbirka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 oooooooooo nareszcie się pojawił Harnaś:multi:, Bell, gdzieśty się podziewała do tej pory?:lol: Quote
Dominika1987 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Bellatriks pewnie wypoczywała. Z cudnym Harnasiem rzecz jasna:loveu: Buziaki w nosi dla tego pięknego psiula. Quote
bellatriks Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 wypoczywałam, lecz niestety nie z Harnasiem... i fotki już mi się kończą, więc będę wydzielać.. bo mam już tylko kilka. Za to może na początku września uda mi się namówić tatę żebyśmy pojechali. Chciałam już w tę sobotę, ale niestety okazało się to niemożliwe. Quote
Cerber Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wpadłam obejrzeć foteczki Harnasia, bo strasznie dawno mnie tu nie było, a Tu buuuuu żadna fotka mi się nie pokazała buuuuuuu odświeżałam, ale nic mi się nie pokazuje. Może jutro coś mi się pokaze. Zobaczymy wpadne jutro. Pozdrawiam Quote
Cerber Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='bellatriks'] O dzis widzę wsie 3 foteczki, piękne są, znaczy Twój piesek jest jeszcze piekniejszy. Nie wiem, że te podhalany są z pyszczków podobne do golenów no, a przecież goldeny to moja ulubiona rasa (oczywiście moim zdaniem są podobne, ktoś może myśleć inaczej) Pozdrawiam Ciebie i Harnulca :) Quote
chicken Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Piękne sa podhalany :loveu: Masz pięknego psiaka :loveu: Quote
Recommended Posts