Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudne psiaki. Podhalany to moja miłość! Chciałem kupić OPka, ale coś mi szeptało w głowie, że to głupi pomyłs jako że mieszkam w mieście w kamienicy (mam duży ogród, ale to nie to samo co wielka posiadłość na wsi).
Stąd mam kolejnego ONka. Bellatriks dzięki za miłe słowa w galerii ONków - Nortek jak malowany :) ... pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Trochę posiedzę w cieniu

I dalej sobie połażę..

A co to było?

Nie przejdziesz przez tą furtkę:diabloti:

A oto nasza jubileuszowa 100 fotka!:BIG: (wg numeracji na moim kompie, nie uwzględniając zdjęć ze szczenięctwa)

Moja główeczka:loveu:

Posted

17.06.06 - wtedy byłam świeżo od fryzjera.. fuuj, ale miałam ohydną fryzurę:diabloti: teraz mi na szczęście już trochę włosy odrosły to już aż tak bardzo nie straszę

no, ale tak wtedy wyglądaliśmy razem, Piękny (Harnaś) i bestia (jaXD)

Posted

Imbir1 napisał(a):
a Harnaś to łapkę zamoczył w tej wodzie?:evil_lol: czy tylko na plaży tak polegiwał sobie?:evil_lol:

a polegiwał tylko, woda nic go nie interesowała... :evil_lol: przedtem o tym nie muślałam, ale jak obserwuję na spacerkach Wasze psy, to dochodzę do wniosku, że on to jest jakiś dziwak... ani wody, ani zabawki... nic go nie interesuje poza drapaniem po brzuszku:evil_lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
a polegiwał tylko, woda nic go nie interesowała... :evil_lol: przedtem o tym nie muślałam, ale jak obserwuję na spacerkach Wasze psy, to dochodzę do wniosku, że on to jest jakiś dziwak... ani wody, ani zabawki... nic go nie interesuje poza drapaniem po brzuszku:evil_lol:

przecież to zostało już dogłębnie przegadane u nas na serwisieOP :roll:
podhalany nie pływają lub robią to w stylu góralskim :evil_lol: jak OP pływa to tylko potwierdza regułę :cool3:
Harnaś to podhalan, normalne zachowanie to domaganie się drapania po brzuszku.
Bellatriks - znaczy, wszystko ok :p

Posted

Camara napisał(a):
przecież to zostało już dogłębnie przegadane u nas na serwisieOP :roll:
podhalany nie pływają lub robią to w stylu góralskim :evil_lol: jak OP pływa to tylko potwierdza regułę :cool3:
Harnaś to podhalan, normalne zachowanie to domaganie się drapania po brzuszku.
Bellatriks - znaczy, wszystko ok :p

hihi, a to się bardzo cieszę że OK;)

• 4 weeks later...
Posted

wypoczywałam, lecz niestety nie z Harnasiem... i fotki już mi się kończą, więc będę wydzielać.. bo mam już tylko kilka.

Za to może na początku września uda mi się namówić tatę żebyśmy pojechali. Chciałam już w tę sobotę, ale niestety okazało się to niemożliwe.

Posted

Wpadłam obejrzeć foteczki Harnasia, bo strasznie dawno mnie tu nie było, a Tu buuuuu żadna fotka mi się nie pokazała buuuuuuu odświeżałam, ale nic mi się nie pokazuje. Może jutro coś mi się pokaze. Zobaczymy wpadne jutro. Pozdrawiam

Posted

[quote name='bellatriks']

O dzis widzę wsie 3 foteczki, piękne są, znaczy Twój piesek jest jeszcze piekniejszy. Nie wiem, że te podhalany są z pyszczków podobne do golenów no, a przecież goldeny to moja ulubiona rasa (oczywiście moim zdaniem są podobne, ktoś może myśleć inaczej) Pozdrawiam Ciebie i Harnulca :)