martula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witaj bellatriks Bardzo przykro mi z powodu Halki[*]:-( Miałam kiedyś podobną do Twoich psiaków suczkę. Ale piękny ten Twój Harnas, SUPER!!!:loveu: Super biały MIŚ. Pozdrawiam Marta Quote
bellatriks Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Wieś polska... leśna ściezka Jak bez rośnie... A to juz część posesji, tzw. Mały Lasek Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 jakie piekne te bzy! zapraszam do mojej galerii w podpisie Quote
anetta Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Harnas bardzo, bardzo mi sie podoba :loveu::loveu: A lasek, bomba :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ale macie ładne tereny do spacerów :) tylko pozazdrościć! Quote
bellatriks Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 oj, sloneczka, ale na fotki to trzeba sobie zasłużyć:cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 no, uważaj :mad: :evil_lol: :mad: , proszę jakie teksty do mnie, ja nie mówię do nikogo że trzeba sobie zasłużyć tylko wklejam Imbirka, więc bardzo proszę bez takich:evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Wiesz.. ale Ty u Imbircia to masz tam zawsze tłumy. U nas 'nowe' fotki potrafią całymi dniami stać w ostatnim poście - na 11 stronie:/ Muszę mieć pewność, że ktoś tu w ogóle przyjdzie żeby te fotki obejrzeć.:diabloti: Bo jak wiadomo nie bijemy tu rekordow popularności:diabloti: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Bell już z tymi tłumami to nie przesadzaj to jest grono znajomych, w którym ostatnio zabrakło twojej osoby:shake: i nie przyszłaś do nas na imprezkę, czy ktoś się na nas obraził?????? Quote
bellatriks Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Imbir1 napisał(a):Bell już z tymi tłumami to nie przesadzaj to jest grono znajomych, w którym ostatnio zabrakło twojej osoby:shake: i nie przyszłaś do nas na imprezkę, czy ktoś się na nas obraził?????? No tak,, nie było mnie... generalnie ostatnio trochę zaniedbuję wszystkie galerie, które zdarza mi się, niej lub bardziej, regularnie odwiedzać. Chyba po prostu za dużo myslę. Imprezkę???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 "Oblewałyśmy" 100 stronkę:lol: Będą jakieś zdjęcia białego misia????:cool3: Quote
bellatriks Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 aaa.. setna stronka:cool3: to ja mogę oblewać 101:lol: Zdjęcia oczywiscie będą jak inni zaczna się o nie starać. No bo co - Ty odwalisz brydną robotę, a inni bedą oglądać:eviltong: :mad: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a proszę bardzo, możesz oblewać 101 str., bo nawet 1000 posta sama sobie napisałam, więc zostaje tylko 101:lol: a na zdjęcia będę czekać w takim razie cierpliwe:lol: Quote
bellatriks Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 kurde, ale ja mam miekkie serce..:angryy: :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No nareszcie jest misio :loveu: :loveu: :loveu: A miękie serce to nie jest nic złego:lol: Quote
bellatriks Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Imbir1 napisał(a): A miękie serce to nie jest nic złego:lol: Ogolnie masz rację, ale czasami miekkie serce to prawdziwa klątwa:diabloti: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Śliczny:loveu: A tak z ciekawosci spytam ile on wazy?bo na chudzielca nie wyglada:cool3: Quote
bellatriks Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Śliczny:loveu: A tak z ciekawosci spytam ile on wazy?bo na chudzielca nie wyglada:cool3: bo chudzielcem raczej nie jest:eviltong: Dokładnie ile waży to niestety nie wiem. Ale na pewno sporo. W każdym razie tyle, ze go nie uniosę:cool1: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 bellatriks napisał(a):bo chudzielcem raczej nie jest:eviltong: Dokładnie ile waży to niestety nie wiem. Ale na pewno sporo. W każdym razie tyle, ze go nie uniosę:cool1: No to duzo:cool3: Quote
Recommended Posts