Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj bellatriks
Bardzo przykro mi z powodu Halki[*]:-(
Miałam kiedyś podobną do Twoich psiaków suczkę.
Ale piękny ten Twój Harnas, SUPER!!!:loveu: Super biały MIŚ.

Pozdrawiam Marta

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, uważaj :mad: :evil_lol: :mad: , proszę jakie teksty do mnie, ja nie mówię do nikogo że trzeba sobie zasłużyć tylko wklejam Imbirka, więc bardzo proszę bez takich:evil_lol:

Posted

Wiesz.. ale Ty u Imbircia to masz tam zawsze tłumy. U nas 'nowe' fotki potrafią całymi dniami stać w ostatnim poście - na 11 stronie:/

Muszę mieć pewność, że ktoś tu w ogóle przyjdzie żeby te fotki obejrzeć.:diabloti:

Bo jak wiadomo nie bijemy tu rekordow popularności:diabloti:

Posted

Bell już z tymi tłumami to nie przesadzaj to jest grono znajomych, w którym ostatnio zabrakło twojej osoby:shake: i nie przyszłaś do nas na imprezkę, czy ktoś się na nas obraził??????

Posted

Imbir1 napisał(a):
Bell już z tymi tłumami to nie przesadzaj to jest grono znajomych, w którym ostatnio zabrakło twojej osoby:shake: i nie przyszłaś do nas na imprezkę, czy ktoś się na nas obraził??????

No tak,, nie było mnie... generalnie ostatnio trochę zaniedbuję wszystkie galerie, które zdarza mi się, niej lub bardziej, regularnie odwiedzać. Chyba po prostu za dużo myslę.

Imprezkę???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

aaa.. setna stronka:cool3: to ja mogę oblewać 101:lol:

Zdjęcia oczywiscie będą jak inni zaczna się o nie starać. No bo co - Ty odwalisz brydną robotę, a inni bedą oglądać:eviltong: :mad:

Posted

a proszę bardzo, możesz oblewać 101 str., bo nawet 1000 posta sama sobie napisałam, więc zostaje tylko 101:lol:
a na zdjęcia będę czekać w takim razie cierpliwe:lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Śliczny:loveu: A tak z ciekawosci spytam ile on wazy?bo na chudzielca nie wyglada:cool3:

bo chudzielcem raczej nie jest:eviltong:

Dokładnie ile waży to niestety nie wiem. Ale na pewno sporo. W każdym razie tyle, ze go nie uniosę:cool1:

Posted

bellatriks napisał(a):
bo chudzielcem raczej nie jest:eviltong:

Dokładnie ile waży to niestety nie wiem. Ale na pewno sporo. W każdym razie tyle, ze go nie uniosę:cool1:

No to duzo:cool3: