Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
jaki misio polarny :loveu: :loveu: :loveu: Bell jakieś małe kąpanko trzeba chyba mu zapodać:lol: :evil_lol:

Ale przeciez te fotki były robione tuż po kąpanku. W deszczu:evil_lol:

Imbir1 napisał(a):

A jak tam Halka sie ma?

Dzisiaj jest juz za późno, ale jutro jak się uda to zadzwonię do dziadka i się podpytam;)

Posted

bell tak mi przykro tylko to moge powiedzieć bo słowa teraz nic raczej nie dadzą:-( Trzymaj sie, Halka teraz napewno patrzy z nieba na Was;)...A jak Harnaś to przeżywa?

Posted

Bellatriks, taką smutną wiadomość nam dziś przyniosłaś.
Miałem wielką nadzieję, że Haleczka wygra z tym wstrętnym choróbskiem,
stało się inaczej :placz: :placz: :placz:

[SIZE="4"]

• :(

Posted

[quote name='bellatriks']Słuchajcie.. Halka nie zyje. Odeszla dzisiaj w południe. Trzy tygodnie leczenia nic nie dały. Postanowiła.... zakończyć to. Pokój jej duszy

• Bellatriks strasznie mi przykro, nawet nie wiesz jak. Tez musiałam podjąc decyzje jak Sara chorowała. To jest jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu. TRzymaj się kochana.

Halka a Ty biegaj za TM z naszymi pupilami.

Posted

Belluś Słońce nie wierze w to :shake:

A powiem inaczej wierze w to że Halka trafiła właśnie pod opieke naszych milusnych za Tęczowym Mostem..Wierze że biega z moim najukochańszym Kolumbkiem...Psem który nigdy nie lubił innych, ale wierze że tam wszystkie psie są rodziną...tak jak my tu na dogomanii jesteśmy Twoją rodziną i masz w nas oparcie i jesetsmy z Tobą! Zajmij się teraz Harnasiem bo on chyba najbardziej odczuje brak Haleczki..kompanki na dobrei na złe..pomocnicy we wszystkich zabawach...

Trzymaj sie cieplutko Buziaki :calus: