bellatriks Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :evil_lol: Basko; znowu coś for you:evil_lol: Tym razem cały Harnaś: Quote
Imbirka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 jaki misio polarny :loveu: :loveu: :loveu: Bell jakieś małe kąpanko trzeba chyba mu zapodać:lol: :evil_lol: A jak tam Halka sie ma? Quote
bellatriks Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Imbir1 napisał(a):jaki misio polarny :loveu: :loveu: :loveu: Bell jakieś małe kąpanko trzeba chyba mu zapodać:lol: :evil_lol: Ale przeciez te fotki były robione tuż po kąpanku. W deszczu:evil_lol: Imbir1 napisał(a): A jak tam Halka sie ma? Dzisiaj jest juz za późno, ale jutro jak się uda to zadzwonię do dziadka i się podpytam;) Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Słuchajcie.. Halka nie zyje. Odeszla dzisiaj w południe. Trzy tygodnie leczenia nic nie dały. Postanowiła.... zakończyć to. Pokój jej duszy [*] Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 To ja z Halką... A tu z obydwoma miskami.. A to ja i brat z obydwoma psiurami Później jeszcze wrzucę Wam Jej fotki..... ['] Quote
kalina. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 bell tak mi przykro tylko to moge powiedzieć bo słowa teraz nic raczej nie dadzą:-( Trzymaj sie, Halka teraz napewno patrzy z nieba na Was;)...A jak Harnaś to przeżywa? Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 kalinaM napisał(a): A jak Harnaś to przeżywa?Harnaś raczej jeszcze tak tego nie odczuwa.... nie rozumie... przyjdzie czas, że zrozumie, że już nigdy Jej nie zobaczy['] Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 (*)(*)(*) Halka odeszła do tęczowego mostu..... do Slopa i do innych przyjacioł... tak mi przykro....:shake: Quote
da-NUTKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Otworzyłam galerię i nie uwierzyłam własnym oczom. To niemożliwe. To nie może być prawda. Tak mi przykro, szybko wkraczasz w dorosłość....... Danka Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Co?! O nie :placz::placz: Jezu...tak mi przykro :placz: ['] Az mi lzy polecialy... Quote
baskomaniak Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Bellatriks, taką smutną wiadomość nam dziś przyniosłaś. Miałem wielką nadzieję, że Haleczka wygra z tym wstrętnym choróbskiem, stało się inaczej :placz: :placz: :placz: [SIZE="4"] :( Quote
Imbirka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Bell ale mi przykro. Halka biegaj szczęśliwa za TM, tam też są moje pieski Quote
Agga Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='bellatriks']Słuchajcie.. Halka nie zyje. Odeszla dzisiaj w południe. Trzy tygodnie leczenia nic nie dały. Postanowiła.... zakończyć to. Pokój jej duszy Bellatriks strasznie mi przykro, nawet nie wiesz jak. Tez musiałam podjąc decyzje jak Sara chorowała. To jest jedna z najtrudniejszych chwil w moim życiu. TRzymaj się kochana. Halka a Ty biegaj za TM z naszymi pupilami. Quote
jo-jo Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Belluś Słońce nie wierze w to :shake: A powiem inaczej wierze w to że Halka trafiła właśnie pod opieke naszych milusnych za Tęczowym Mostem..Wierze że biega z moim najukochańszym Kolumbkiem...Psem który nigdy nie lubił innych, ale wierze że tam wszystkie psie są rodziną...tak jak my tu na dogomanii jesteśmy Twoją rodziną i masz w nas oparcie i jesetsmy z Tobą! Zajmij się teraz Harnasiem bo on chyba najbardziej odczuje brak Haleczki..kompanki na dobrei na złe..pomocnicy we wszystkich zabawach... Trzymaj sie cieplutko Buziaki :calus: Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Strasznie mi przykro Bellatrix - Halka była prześlicznym białym misiem :-( :-( :-( Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 a oto Halka. Taka, jaką Ją pamiętam A tutaj miśki jeszcze razem... Quote
kalina. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 tak tak trzymaj się bellatriks a Haleczka [*] o wiele bardziej bielsza niż Harnaś:-D :mdrmed: :D Quote
Kati Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Bardzo mi przykro :( Halka była wspaniałym, pięknym psem. ['] Quote
dorinia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Bellatriks,napisałam ci na wątku o Tęczowym moście pewną opowieść,może cię pocieszy. Quote
Recommended Posts