baskomaniak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Też bym zostawił, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda...:razz: A ten tymczasowy podpis to jest bardziej czarny, czy trochę biały? :razz: :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='baskomaniak']Też bym zostawił, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda...:razz: A ten tymczasowy podpis to jest bardziej czarny, czy trochę biały? :razz: :evil_lol: Pozdrawiam. hehe, ten tymczasowy to jest to własnie prześwietlone zdjęcie w stanie prawie niezmienionym, jedynie wielkość jest dostosowana do wymogow dogo:cool3: PS. On jest raczej szary i ogniście przechodzi w biel:razz: a zaraz lapię się za imageshacka i wrzucam fotki;) Quote
Koma Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='bellatriks']Harnasiek:loveu: no jest misiek :loveu: :loveu: :loveu: więcej poproszę :cool3: Quote
bellatriks Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 A tu Harnaś stanął przy siatce i szczeka... diabli wiedzą na kogo. A może psy wiejskie plotkują ze sobą na odległość...? Quote
quo-vadis Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Plotki nie plotki ale chcę powiedzieć, ze nie tylko psy wiejskie plotkują albo rozmawiają (kto je tam wie ;)). Psy miejskie też mają "komunikację szczekową". Moja Kora to się komunikuje z kilkoma psami z naszej ulicy :). I to przeważnie po 22.00 niestety. A plotkują aż miło (tylko nie mojej mamie bo o tej godzinie jest zmęczona). Przez 15 min. sobie poszczekają i przestaną :D. SUPER fotki :):) ja jż kolejnych się nie mogę doczekać (znaczy doszczekać :)). Pozdrowienia dla psiaków i Ciebie :D Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Widzieliście już Halkę na stole, więc chyba nie powinna Was zaskoczyć.... Halka na kanapie:cool3: Quote
baskomaniak Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='bellatriks']Widzieliście już Halkę na stole, więc chyba nie powinna Was zaskoczyć.... Halka na kanapie:cool3: I nie zaskoczyła... ;) Trzeba przecież sprawdzić wszystkie możliwe miejsca i znaleźć to najlepsze do spania. Jakie będzie następne? Kominek raczej wykluczam, za ciepły dla miśków. Pozdrawiam. Quote
bellatriks Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='baskomaniak'] I nie zaskoczyła... ;) Trzeba przecież sprawdzić wszystkie możliwe miejsca i znaleźć to najlepsze do spania. Jakie będzie następne? Kominek raczej wykluczam, za ciepły dla miśków. Pozdrawiam. no racja, kominek to raczej nie, ale to z tego powodu, że.... go nie ma;) PS. Może niedługo uda mi się uprosić tatę żebyśmy pojechali w jakąs sobotę, to zobaczymy czym nas Halka zaskoczy:evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 OK, obiecałam sobie, że do końca tygodnia rozczęstuję w naszej galerii wszystkie zimowe zdjęcia, bo wiosna już jest i wstyd wrzucać mi tu fotki ze sniegiem..:oops: zaraz pierwsza tura Quote
bellatriks Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Moj wielki misiek lezy sobie na sniegu:loveu: A ten wzrok:loveu: Quote
haska_12 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Sweet pieski :) Więcej fotek więcej fotek :):) Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='bellatriks'] Czy On przez taki niski płot nie przeskoczy ????? :hmmmm: :crazyeye: Quote
bellatriks Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Lucy* napisał(a):Czy On przez taki niski płot nie przeskoczy ????? :hmmmm: :crazyeye: nie, ponieważ: a) Harnaś jest za ciężki b) płot ma ostre szpikulce na górze i pies wie, że mogłby się skaleczyć PZDR Quote
bellatriks Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Haleczka i jej puszysta kita:loveu: Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='bellatriks']Haleczka i jej puszysta kita:loveu: nieładna kita?:-o :shake: :mad: Quote
Koma Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No pewnie że piękna kita :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Lucy*']Czy On przez taki niski płot nie przeskoczy ????? :hmmmm: :crazyeye: hihi Komka by go jednym susem pokonała :lol: no nie, już różne rzeczy widziałam ale podhalana na stole to jeszcze nie :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Daisunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Harnaś (zgadlam?) na stole.... super foto :lol: :loveu: Haleczkowa kitka the best :loveu: :lol: :lol: Quote
żabka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='bellatriks']Harnasiek:loveu: Pikne brudaski :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Daisunia napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Harnaś (zgadlam?) na stole.... super foto :lol: :loveu: Haleczkowa kitka the best :loveu: :lol: :lol: no niestety, nie zgadlas, to halka jest na stole^^ Quote
Daisunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 bellatriks napisał(a):no niestety, nie zgadlas, to halka jest na stole^^ aha :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 A teraz trochę Harnasia tu leżę i rozmyslam.... Słodziutki:loveu: Quote
quo-vadis Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Bellatriks mam dla ciebie pewną wiadomość. A oto ona: ZAKOCHAŁAM SIĘ W HARNASIU I HALCE xD. Poprostu super są. Kurczę kiedyś was nawiedzę, zabiorę psiaki (ekhem misie xD) i pojadę do domu xD Jak myślisz, czy Harnaś i Halka polubią jedenastomiesięczną sunię spanielkę? tylko szkoda, że to mogą być tylko marzenia bo w mym mieszkanku Harnaś i Halka nie mieliby miejsca :(:(:( I... i... i jeszcze jedno. JA żądam WIĘCEJ zdjęć!!! Pozdrawiam i zostawiam z zadaniem - wygłaskać, wygłaskać, wygłaskać, wygłaskać Harnasia i Halkę - koniecznie! Quote
kalina. Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 oj bellatriks piekne te owczarki!!!!:razz: ;) Quote
bellatriks Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 quo-vadis napisał(a):Bellatriks mam dla ciebie pewną wiadomość. A oto ona: ZAKOCHAŁAM SIĘ W HARNASIU I HALCE xD. Poprostu super są. Dziekujemy, bardzo nam milo quo-vadis napisał(a):Kurczę kiedyś was nawiedzę, zabiorę psiaki (ekhem misie xD) i pojadę do domu xD powodzenia;) bo wątpię, żeby miśki dały sie tak po prostu "zgranąć" quo-vadis napisał(a):Jak myślisz, czy Harnaś i Halka polubią jedenastomiesięczną sunię spanielkę? 11-mies. cockerka??? dla Halki to na jeden kęs:cool3: :evil_lol: quo-vadis napisał(a):tylko szkoda, że to mogą być tylko marzenia bo w mym mieszkanku Harnaś i Halka nie mieliby miejsca :(:(:( Ps jak psy, to ich futro (a zwłaszcza Harnasia) nie miałoby miejsca:razz: quo-vadis napisał(a):I... i... i jeszcze jedno. JA żądam WIĘCEJ zdjęć!!!mowisz-masz: quo-vadis napisał(a):Pozdrawiam i zostawiam z zadaniem - wygłaskać, wygłaskać, wygłaskać, wygłaskać Harnasia i Halkę - koniecznie! trampko trampko :) Quote
Recommended Posts