Kati Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 piękne psy, a białe puchate kule wręcz niesamowite. :wink: Quote
bellatriks Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 czekaj :evilbat: na razie muszę załatwić parę innych spraw Quote
baskomaniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Historyjki obrazkowe ostatnio zrobiły się modne na Dogomanii i widzę, że zawitały również do białych miśków. Fajnie :thumbs: Pozdrawiam. :D Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 ale super ale super ale super :angel: jeszcze :angel: paźdizoszki Quote
lupak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 bellatriks napisał(a):czekaj :evilbat: na razie muszę załatwić parę innych spraw A potem placze, ze nikt ich nie odwiedza :haha: Quote
bellatriks Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 lupak napisał(a):A potem placze, ze nikt ich nie odwiedza :haha:no dobra,zaraz otwieram Imageshacka..:flasings: :cool2: Quote
bellatriks Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 no przepraszam Was bardzo, ale akurat w tej chwili Imageshack musiał się zawiesić.. :evilbat: Quote
bellatriks Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 No i świetnie. Harnasia nie ma, Omara nie ma, zostałam sama!:sabber: Chyba najlepiej będzie jak trochę sobie kimnę. Wtedy czas szybciej upłynie.. z..z...z.....z........z...........zzzzzzzzzz..... To była męcząca dyskusja... chyba i ja się zdrzemnę... Mmmmmmm.. niewygodnie.. chyba zmienię pozycję, bo.. ..razi mnie w oczy to.. ..cholerne światło reflektorów!! c.d.n... Quote
bellatriks Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 No upierdliwcy tak chcieliście dalsze przygody a teraz co???? Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 oj to już nie misie a śpiochy , leniwce ;-) Quote
sota36 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Slodziutkich, wesolutkich i fajniutkich Swiatek - od nas.:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: Quote
bellatriks Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Bardzo serdecznie wszystkim dziękujemy!!! Niniejszym obiecuję Wam, że jeśli uda mi się jutro dostać do kompa, to dostawię więcej fotek-tak w ramach prezentu wigilijnego :lol: A kociamber Bonzo-nowy nabytek dziadka- cała czarna bestia! A ślepia takie żółte!!! Po świętach może wpadne do dziadka to klikne pare fotek całej biało-czarnej, psio-kociej trójce:jumpie: :x-mas: Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
bellatriks Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 ooooooooooo Jak tu kolorowo! Dziękujemy bardzo. A zaraz otwieramy Imageshacka...;) Quote
bellatriks Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Halka, zbieramy się! Co?? Czy ktoś coś mówił??? No chodź! Chyba nie chcesz tu zostać, prawda??? Poza tym, Harnaś się będzie denerwował:grins: No dobra... No to chodźmy... Oja! Ale fajny śnieg!!! Możemy jeszcze chwilke zostac żeby się pobawić, prawda?? Ale zaraz! Czuję tu jakiś znajomy zapach.. Harnaś! c.d.n... Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
Recommended Posts