Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 PIKA napisał(a):arima napisał(a):bellartix a co Ty za dziwny text masz w podpisie :o :o szantaz :evilbat: :lol: :lol: :lol: A ja poproszę pulowerek dla Ozzy'ego 8) Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 No to jeszcze pomarudzę fotką wakacyjną; ja i Halka Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 arima napisał(a):Pozy wystawowe ćwiczysz? 8)raczej siadanie... :-? :-? :-? Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 bellatriks napisał(a):arima napisał(a):Pozy wystawowe ćwiczysz? 8)raczej siadanie... :-? :-? :-? a juz myslaalm ze bedziesz Halke cichcem na wystawe pprowadzac i wystawiac :lol: Quote
Lucy* Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Piękne misie... :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: dawać mi tu więcej zdjęć :ghost_2: tych srebrnych puchatków !!!! Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 bellatriks napisał(a):Zębiska Harnaśka... a jakie bielutkie / pewno blend a med stosuje 8) Quote
Lucy* Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Marzy mi się tak.. mieć kiedyś większy ogród a w nim.. jeden kaukazik.. jeden podhalan.. jeden ONek.. jeden leonek... itd... :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 No co Ty!!!! No przecież tylko Colgate i ten "Doktor Ząbek"-ach, upolowałoby się takiego królika!!!!! :agrue: Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 bellatriks napisał(a):No co Ty!!!! No przecież tylko Colgate i ten "Doktor Ząbek"-ach, upolowałoby się takiego królika!!!!! :agrue:hi hi mam komiksik w pacy ,, dr. Ząbek'' 8) Quote
arima Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Lucy* napisał(a):Marzy mi się tak.. mieć kiedyś większy ogród a w nim.. jeden kaukazik.. jeden podhalan.. jeden ONek.. jeden leonek... itd... :lol: :lol: ten ogród nie musi być aż tak wielki :wink: Quote
Lucy* Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Haha ha !! To dobrze !!! :wink: :D Pewnie ważniejsze zorganizowanie i życzliwi domownicy :wink: :D Quote
Camara Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 bellatriks napisał(a):bez rodowodu????? :o bellatriks, akurat brak rodowodu u podhalana nie jest przeszkodą w wystawianiu a nawet można starać się o prawa hodowlane :D To rasa otwarta, więc jeżeli chcesz a Halka i Harnaś są psami "wg wzorca" to kariera przed nimi stoi otworem :P Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 masz urocze pieski a te kly postrach wampirow :lol: :D Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ale straszna paszcza.......... Pamiętam, mój Atlas parę razy mnie chapnął w różne miejsca..... :cry: zdrówko Quote
bellatriks Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Camara: większy problem to wychowanie.... :roll: A teraz Omarek-koszmarek Quote
Camara Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 bellatriks napisał(a):Camara: większy problem to wychowanie.... :roll: bo wychować podhalana to sztuka :roll: i czasem podejrzewam, że to w ogóle niewykonalne :-? bellatriks napisał(a): A teraz Omarek-koszmarek jaki tam koszmarek... ja siem wcale nie bojam :fadein: Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 W porównaniu do podhalańczyków to faktycznie koszmarek.... zdrówko Quote
bellatriks Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Basenji napisał(a):W porównaniu do podhalańczyków to faktycznie koszmarek.... zdrówkonoo.. nie wiem... on przynajmniej wie co to znaczy "waruj", a małe tylko czasem siada zakapują... Quote
Teklunia Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 bellatriks, zobaczylam Twoj zrozpaczony baner i szybko tu weszlam zeby zobaczyc dlaczego ludzie nie chca ogladac Twoich pieskow... a tu co? galeria jest gigantyczna, mnostwo ludzi oglada :D Ty kokietko :oops: PS: piekne psy :D :D :D Quote
Recommended Posts