Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 za 10 stronkę wspaniałych białych miśków niepolarnych :wink: :drinking: :drinking: :drinking: i wylądowałam na 11 :oops: :wink: Quote
bellatriks Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):i wylądowałam na 11 :oops: :wink: :cunao: :roflt: :calus: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 bellatriks napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):i wylądowałam na 11 :oops: :wink: :cunao: :roflt: :calus: no nie śmiechaj :oops: stara jezdem nie dobiegłam :( :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: / bo by mi sie flaszki potłukły :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 najgorsze możliwe zdjęcie Halki(moje kolano też si załapało :D ) Quote
angiewoop Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jakiego psa najbardziej kojarze z moich dziecięcych lat?? Oczywiscie owczarka podhalanskiego mojej babci. Miala na imie Bela i dozyla 16 lat,a pod koniec swego zycia to juz prawie zebow nie miała.Bardzo nie lubiła obcych,wszystkich gryzła tylko swoich tolerowała...a jak tak patrze na te twoje psidła to normalnie zawsze mi wraca wspomnienie o Belusi. :) Buziaki dla Haleczki i Harnaśka :D Quote
LAZY Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 bellatriks napisał(a):do setki nam jeszcze bardzo daleko... przecież niektóre nowsze galerie mają już więcej stron... mamy niedużą, ale naprawdę wspaniałą publicznośc :D Z takimi paplami jak my to szybko Ci to pójdzie:) Quote
Koma Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 bellatriks napisał(a):najgorsze możliwe zdjęcie Halki(moje kolano też si załapało :D ) jakie tam najgorsze :nono: Śliczne! :angel: :buzi: w Halkowy nochalek :D Quote
Lucy* Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ach.... takie piękności... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 ......czy te oczy mogą kłamać......? zdrówko :wink: Quote
BoJa2 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 bellatriks napisał(a):najgorsze możliwe zdjęcie Halki(moje kolano też si załapało :D ) zawiewa tu lekką nieskromnością :D super fota :fadein: Quote
bellatriks Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 A to zdjęcie bardzo mi się podoba. Znad kufy Harnaśka widać piękne orzechowe oczy Halki Quote
Patka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 świetne foto te wielowymiarowe plany miski sa supraśnie :D U nas chodzi kilka białasków - oczywiscie na imie mają Baca lub coś na podobę :wink: Quote
arima Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Piękne są te białaski :P Ciągle mi sie myli które Twoje są a które Camary :lol: Quote
bellatriks Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Berys i Bela(Camary) to se same salon fryzjerski robią, a moim to ja muszę wyczesywać te tony kudłów :wink: Quote
Patka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a produkcja swetrów cos za coś ... idealne dla alergików :evilbat: Quote
arima Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ty sie ciesz ,że masz co wyczesywać :lol: :lol: Jakby taki misio bez tony kudłów wyglądał :lol: Quote
bellatriks Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 arima napisał(a):Ty sie ciesz ,że masz co wyczesywać :lol: :lol: Jakby taki misio bez tony kudłów wyglądał :lol: :hmmmm: ........................................................... mysle, ze tak: :roflt: :laugh2_2: :cunao: :stupid: Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 bellatriks napisał(a):Berys i Bela(Camary) to se same salon fryzjerski robią, a moim to ja muszę wyczesywać te tony kudłów :wink: haha ale śmieszne :motz: a już boki zrywam, jak sobie ten salon otwierają w... salonie a ja tymi tonami kudłów zapycham odkurzać :angryy: a na dodatek Belkę właśnie musiałam wypięknić i wyciąć kilka sporych rozmiarów filców za uszu, z portek i kryzy..... psica jak cudo... albo raczej cudak :roll: :lol: Quote
PIKA Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jedn czarnuszek wsród bialaskow Zrób kiedys zdjecia calej trójki razem :D Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 jeśli to będzie możliwe, to nie widzę przeszkód.. Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 bellartix a co Ty za dziwny text masz w podpisie :o :o Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 No!!!!Jakim cudem Twoja galeria jest na górze skoro niby nikt tu nie zagląda :lol: :lol: :wink: Quote
PIKA Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 arima napisał(a):bellartix a co Ty za dziwny text masz w podpisie :o :o szantaz :evilbat: Quote
Recommended Posts