Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bellatriks']Biały miś

Biały miś dla dziewczyny
Którą kocham i kochać będę wciąż
Lecz dziewczyna jest już z innym
I pozostał mi po niej smutek, żal.

Hej, dziewczyno! Spójrz na misia
On przypomni, przypomni chłopca ci
Nieszczęśliwego, białego misia
Który w oczach ma tylko same łzy.

Płynie czas, tak jak rzeka
I nie wrócą, nie wrócą tamte dni
W moim sercu jest dziś rana
Którą zetrzeć możesz tylko ty.

Hej, dziewczyno! Spójrz na misia
On przypomni, przypomni chłopca ci
Nieszczęśliwego, białego misia
Który w oczach ma tylko same łzy.

dbsst: dla Ciebie "Biały Miś" :P

heheheheheh normalnie tak piknie odspiewanego bialego pluszaka ;)

dziekuje :buzi:

ale wole te zdjeciowe biale misie ;) bo som slicznosciowe

Posted

Morrisonka napisał(a):
Piękne :D
Obok mnie mieszka podobny, ale jednak znacznie mniej zadbany..

Pozory mylą,. Dziadek za też za bardzo o nie nie dba. Te psy nawet nie znają komendy "siad",a mają ponad 1,5 roku!!! Boją się obroży, na smyczy niedawno znajomy dziadka je nauczył chodzić. No i w dodatek miały być stróżujące,a łaszą się do każdego. Ale i tak są najukochańszymi pieśkami na świecie

Posted

bellatriks napisał(a):

Pozory mylą,. Dziadek za też za bardzo o nie nie dba. Te psy nawet nie znają komendy "siad",a mają ponad 1,5 roku!!! Boją się obroży, na smyczy niedawno znajomy dziadka je nauczył chodzić. No i w dodatek miały być stróżujące,a łaszą się do każdego. Ale i tak są najukochańszymi pieśkami na świecie

Przecież 1,5 roczne podhalany to jeszcze prawie szczenięta, więc nie dziwię się, że się łaszą do wszystkich :wink: Ale trzeba by je trochę podszkolić z podstawowych komend, bo możecie mieć z nimi nie lada kłopot za parę miesięcy :-?

Ale śliczne są to fakt :P

Posted

[quote name='Camara'][quote name='bellatriks']

Przecież 1,5 roczne podhalany to jeszcze prawie szczenięta, więc nie dziwię się, że się łaszą do wszystkich :wink: Ale trzeba by je trochę podszkolić z podstawowych komend, bo możecie mieć z nimi nie lada kłopot za parę miesięcy :-?

Ale śliczne są to fakt :P

Cześć :)

Wszystko, co BIAŁE jest piękne :wink: :lol: ... wiem coś o tym :lol:

Camara, ma rację, podhalany długo są ufne (nawet za bardzo), ale im to przechodzi 8) ... co gorsza jeśli się z nimi nie pracuje zaczynają wprowadzać w życie własne pomysły i wtedy może być :roll: nie za bardzo.

Bellatriks, z jakiej hodowli one są?
Zapraszam także do podhalańskiego wątku :D

http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=1900&start=735

Posted

Nie mam pojęcia z jakiej a raczej z jakich hodowli one są(bo z 2 różnych).
Co do komend: no fakt, przydałoby się,ale dziadek uważa, że nie potrzeba. Ani ja ani tata nie zdołaliśmy przemówić mu do rozsądku...
Kiedyś próbowaliśmy je szkolić,ale jedyne co z tego zostało to to, że jak ktoś stoi z jakimś jedzeniem to one podchodzą, potem siadają,następnie kładą się....i dziwią czemu nie dostały nagrody. Przecież wszystko było jak trzeba??? :lol:

Posted

[quote name='bellatriks'] Nie mam pojęcia z jakiej a raczej z jakich hodowli one są ...

Szkoda :( Może w przyszłości postaraj się zapamiętać :)

[quote name='bellatriks'] Co do komend: no fakt, przydałoby się, ale dziadek uważa, że nie potrzeba. Ani ja ani tata nie zdołaliśmy przemówić mu do rozsądku...
Kiedyś próbowaliśmy je szkolić,ale jedyne co z tego zostało to to, że jak ktoś stoi z jakimś jedzeniem to one podchodzą, potem siadają,następnie kładą się....i dziwią czemu nie dostały nagrody. Przecież wszystko było jak trzeba??? :lol:

Jest kilka poleceń, które podhalany powinny opanować ... "do mnie!", "stój!", "spokój!".
Zwierzęta tej rasy są samodzielne, niezależne, żywiołowe z natury i nieoszlifowane potrafią być niebezpieczne.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

reaktywacja naszej galerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oto zdjęcie z ava, czyli Halka i Harnaś flirtujący na podłodze:

A oto Halka i Harnaś odpoczywają w cieniu samochodu

A tu zamienili się stronami

baskomaniak :buzi:

Posted

bellatriks napisał(a):
nie mówiłam że jest brudna, tylko brudniejsza od Borysa, z racji tego, iż jest psem podwórzowym
a ja się upieram że na fotkach to nie widać kto kiedy się kąpał :lol: :lol: :lol: a i tak są fajniste takie kudłacze :wink:

Posted

bellatriks napisał(a):
tylko 1 osobie się podobają moje miśki :bigcry:

no co ty :o nie rycz :D dopiero teraz dotarłam do kompa :roll:
a miśki są prześliczne :iloveyou: