BoJa2 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 bellatriks napisał(a):hej, hej :hand: Pewnie smutno, ale myślę, że po ponad roku to się już przyzwyczaił. Ja też. oj,rzeczywiscie dłuuugo mnie tu nie było:oops: :oops: Quote
bellatriks Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 c.d. fotek: czyli c.d. drapanka::cool3: a po drapanku małe odpoczywanko:razz: no, ale wiadomo, że jak psu gorąco, to trzeba poleżeć w cieniu o, i tak to się leży w czasie upałów: moja kochana mordeczka:loveu: Informuję także, że jutro wyjeżdżam na 16 dni, tak więc do zobaczenia za ponad 2 tygodnie! Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 piekny jest ten Harnas taki wielki misio:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witamy serdecznie :multi: Harnas jest cudnym psiakiem, a ta mina... http://img167.imageshack.us/img167/3535/harnas5wq3.jpg pfff :roflt: Quote
bellatriks Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 no ba;) Ja właśnie wróciłam z Londynu, było super. Potem Wam jeszcze wrzucę trochę harnasiowych fotek. Pozdr. Quote
:: FiGa :: Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A fotki z Londynu też będą? ;) Jak Ci się tam podobało? LP :loveu: Quote
Lucy* Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Haj czekam na foty z wielkiego świata ... no dobra ... z harnasiowego też :evil_lol: Quote
Koma Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 bellatriks napisał(a):Ja właśnie wróciłam z Londynu, było super Ale Ci zazdroszczę :p Też bym chciała gdzieś pojechać za granicę... ehh, marzenia :evil_lol: Czekam na fotki ;) Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Fotek z Londynu nie mogę obiecać, za to zaraz wrzucę trochę tych Harnasiowych;) A ogólnie w Londynie było super!:multi: Nie będę się teraz rozpisywać, tylko idę ładować fotki na Imageshacka;) Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Harnaś idzie (biegnie?) słucham? Wołałaś mnie? Otworzy mi ktoś furteczke? Plosieeee.... Nie to nie, idę sobie. Albo położe się w cieniu obok - może jednak ktoś otworzy? Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Nie podobają się fotki.. :shake: Trudno, macie kolejne: Hej, może Ty mi otworzysz furteczkę? Halo! Dogomaniaku! Nie..? :[ No to nie - idę sobie... What's up? :lol: W cieniu chłodniej! ;) Quote
BlackSheWolf Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 hej :* slodki Harnas :D a jak ładnei sie usmiecha na ostatniej fotce ;D Quote
Ola&Kora Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Mój kochany, słodki Harnaś!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale się za tobą stęskniłam! Jak ty wypiękniałeś!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pięknie wygląda na słońcu :p:p:p:p Hmm... czemu nie bedzie fotek z Londynu? :eviltong: Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Ola&Kora']Mój kochany, słodki Harnaś!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale się za tobą stęskniłam! Jak ty wypiękniałeś!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pięknie wygląda na słońcu :p:p:p:pTak, mój cudowny:roll: aparat prześwietla biel na słońcu:evil_lol: Hmm... czemu nie bedzie fotek z Londynu? :eviltong: Bo mi się nie chce ich ładować:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 bellatriks; napisał(a): Bo mi się nie chce ich ładować:eviltong: Oż ty leniu patentowany! :mad::evil_lol: Byłaś w Londynie i nawet nie chcesz się z nami podzielić?! Samolubie ty! :eviltong: Dawać no mi tu jakieś focie londyńskie! :eviltong: Quote
bellatriks Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ola&Kora napisał(a):Oż ty leniu patentowany! :mad::evil_lol: Byłaś w Londynie i nawet nie chcesz się z nami podzielić?! Samolubie ty! :eviltong: Dawać no mi tu jakieś focie londyńskie! :eviltong: :eviltong: Najpierw dokończę Wam wrzucać fotki Harnasia, ale to nie teraz - może wieczorkiem?:lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://img464.imageshack.us/img464/4761/harnas19uh3.jpg :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Idealna pozycja do mizianka! :diabloti: No miziaj! Mój maluszek:loveu: z profilu Quote
bellatriks Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Przepraszam, że nagle tak ruszyłam z tymi fotami, ale najprawdopodobniej w środę lub czwartek wybiorę się do dziadka i Harnasia... (czy tylko?) więc muszę "wyzbyć" się tego, co mam. Dajemy łapkę :cool3: Mój misiek:loveu: Quote
bellatriks Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Nie jestem pewna co ta mina ma przedstawiać... Małe drapanko nie zaszkodzi :lol: oj, jęzorek wywalony :eviltong: (rozwalona) piłeczka mnie nie interesuje :diabloti: ale wody się chętnie napiję:cool3: Quote
Koma Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Teraz widać ile natrzaskałaś fotek, a tak rzadko coś wklejałaś :evil_lol: Fajniutki Harnasiek :loveu: Życzę miłego wypoczynku, ja też wybywam w czwartek ;) Quote
bellatriks Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Koma napisał(a):Teraz widać ile natrzaskałaś fotek, a tak rzadko coś wklejałaś :evil_lol: Fajniutki Harnasiek :loveu: Życzę miłego wypoczynku, ja też wybywam w czwartek ;) No, ja miałam dzisiaj wybyć, ale się pogoda popsuła. Bo jak jest zimno, to u dziadka w ogóle nie ma co robić:shake: A jak pada to już w ogóle.. Quote
Koma Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ale za to kolejne dni mają być ładne :razz: Przynajmniej mam taką nadzieję, ja już spakowana i jutro ruszamy :cool3: Quote
Recommended Posts