Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
ożesz Ty, przejrzała mnie:diabloti: już wie, że na Mikołajki będą Omarkowe foteczki:diabloti:

]]bo ja taka mądra jestem, ze wszystko wiem...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No to prezent mikołajkowy już jest:evil_lol:

Reszta wrześniowych fotek

Omar przy basenie

Odpoczywa w cieniu

en face

I (prawie) cały Omarek /tylko ogonek pominięty/

en face again - tym razem poruszone /tak dla urozmaicenia:evil_lol: /

A język to mam taaaaaki długi że aż się w kadrze nie mieści :D

A może jednak się mieści???:razz:

I na pożegnanie w 100% cały się pokażę:loveu:

Posted

wiq napisał(a):
przystojniak:cool3:
a do basenu nie chcial wlazic?;)

oj, chcieć to by pewnie i chciał, tylko że woda była spuszczona - to już był wrzesień, za chłodno na kąpiele.

A Miś w ogóle jest wielkim fanem wody. Jego ulubione zabawa to próby łapania do pyska wychlapniętej mu wody:cool3:

Posted

Dynia napisał(a):
hej :p
miło dopaść kogoś z podhalanem :diabloti: pozdrawiam Cię serdecznie :loveu: Dyńka z ferajną :multi: :multi: :multi:

oj, z podhalanami było sporo ludzi nawet (dowód masz w topiku o podhalanach), tylko mało się udzielają:shake:

Posted

wiq napisał(a):
wrzesien i za pozno na kapiele?..;)

No tak, za chłodno. A nawet jeśli nie, to a) jak on by tam wszedł b)nawet jakby wszedl to jak by wyszedł? c) podarłby pazurami dno

• 2 weeks later...
Posted

U mnie w domciu to już choineczki stoją:evil_lol:

Proszę bardzo, prezentuję Wam głowną i największą choinkę w domu:

Jest sztuczna, ponieważ na Nowy Rok wyjeżdżamy, ale w przyszłym roku planujemy zakup żywej choinki:D

A to jest malutka choineczka, która wnosi nastrój świąteczny także do mojego (i brata:/) pokoju:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale już u was świątecznie :p :p :p U mnie w domu zawsze choinkę uberamy w wigilię :p

U mnie też tak zawsze było, ale w tym roku wyjeżdżamy zaraz po Świętach, 26 czy 27 i chcemy się dłużej nacieszyć taką choinkową atmosferą:razz:

Posted

bellatriks; napisał(a):
U mnie też tak zawsze było, ale w tym roku wyjeżdżamy zaraz po Świętach, 26 czy 27 i chcemy się dłużej nacieszyć taką choinkową atmosferą:razz:

A no chyba że tak :p Choinka naprawde daje już prawdziwy nastrój świąt... zwłaszcza światło lampek w długie wieczory...Ehh... już siem nie moge doczekać świąt... :eviltong: :eviltong:
Ale to chyba wszyscy tak mają :p

Posted

ale macie sliczne choineczki... u mnie zawsze sie ubierało choinki tydzien przed wigilija, nie wyobrazam sobie choinki w dniu wigilii dopiero... ja mam małe choineczki jak zdążyłyście zauważyć :)

Posted

Cerber napisał(a):
ale macie sliczne choineczki... u mnie zawsze sie ubierało choinki tydzien przed wigilija, nie wyobrazam sobie choinki w dniu wigilii dopiero... ja mam małe choineczki jak zdążyłyście zauważyć :)

małe jest piękne:eviltong: (duże też - Harnaś jest duuuuży:evil_lol: )

Posted

witam ja juz dzis skladam zyczenia
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie,Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie.Powspominacie dawne czasy,popróbujecie świąteczne frykasy.A potem odleci i skryje go mrok,lecz ty się nie martw-wróci za rok...

Posted

Justyna dzięki wielkie za życzonka:*

Teraz i na mnie pora. W tym roku niestety nie przygotowalam żadnej karteczki:(. Tłumaczyć mogę to brakiem czasu, ale tak naprawdę to zwykłe lenistwo:evil_lol:

Tak więc, moi drodzy, życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze no i przede wszystkim tego, czego u nas w Łodzi brakuje, a bez czego Święta nie są Świętami - śniegu!

Posted

Pod choinką dużo prezentów,
a w życiu mało zakrętów,
karpia wielkiego,
lecz nie samażonego,
w pysznej galarecie,
a przepis trzymasz w sekrecie,
śniegu w bruk,
a w sylwestra bedzie huk!

życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy

Posted

Witam świątecznie i dziękuję wszystkim za życzonka:D

Ja sama pragnę teraz wybiec nieco w przyszłośc i życzyć Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku. Aby spełniły się Wam wszystkie marzenia: male i duże. Aby Wasze psy były dla Was powodem do dumy i radości. Ąbyście wszyscy byli - co najważniejsze - zdrowi i abyście cieszyli się każdą chwilą.

Czemu zyczonka już teraz? No cóż, ja jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w przyszłym roku (jejku, przeraża mnie to zdanie. Zupełnie jakbym opuszczała Dogomanię na cały rok, nie na tydzień).

A więc.. do zobaczonka w 2007;)