Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 bellatriks napisał(a):ale Ty jestes niecierpliwa:shake: fotki beda w swoim czasie a pajeczyny juz sa:evil_lol: o prosze: szczur tez sie czasem znajdzie:D no galeria zapuszcona a nie mówiłam... :eviltong: :eviltong: jestem niecierpliwa, bo chce, a raczej żądam fotek Harnasia i ich nie widzę...:eviltong: Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a myslałam że gorzej niż u mnie nie może być :lol: :lol: :evil_lol: (tylko bez obrazy proszę :buzi: ) Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Heloł! Ja chcem Harnasia!!!! :placz: :placz: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 heh i co ja mam z Tobą dziewczyno zrobić... ehhhhh :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Właśnie, gdzie Harnaś :shake: Ktoś tu sobie w kulki leci :mad: Quote
bellatriks Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Zaraz Wam dodam kolorów - np. czarnego i bialego:diabloti: Nie, tak na serio, szykuje się tu wielka Harnasiowa impreza topikowa:multi: I to wcale nie dlatego, że wielkimi (!!!) krokami zbliżami się do 100 strony, to tylko dodatkowa okazja zwiększająca wartość i "fajność" imprezy. Impreza odbędzie sią dnia 15 listopada b.r. w tym temacie, zaproszony jest na nia każdy chętny:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hmmm, ciekawe co to za impreza :p Już siem doczekać nie moge :multi: Dawaj foty, bo jak nie...:mad: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 heh a co to za dżampreza????? ja wpadnę, ale jestem ciekawa co to. Pewnie Harnaś kończy swoje lata tak???? :D Ja też będę oblewała pierwsą maturę :P :D:D:D:D Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jak impreza to impreza :BIG: :BIG: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :drink1: i końcówka :cunao: Quote
baskomaniak Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 bellatriks napisał(a):...szykuje się tu wielka Harnasiowa impreza topikowa:multi: I to wcale nie dlatego, że wielkimi (!!!) krokami zbliżami się do 100 strony, to tylko dodatkowa okazja zwiększająca wartość i "fajność" imprezy. Impreza odbędzie sią dnia 15 listopada b.r. w tym temacie, zaproszony jest na nia każdy chętny:evil_lol: U mnie dopiero 33 strona, ale na szczęście ta setka to dodatkowa okazja... :razz: Pozdrawiam. Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Nie no Bellatriks ja się tak nie bawie no... Ty chyba za wszelką cenę chcesz, żebym się na Ciebie pogniewała, miało być wczorakj chociaż kilka fotek przed imprezą a tu pusto... jest mi smutno, że nas olewasz...:-( :-( Quote
bellatriks Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Cerber napisał(a):Nie no Bellatriks ja się tak nie bawie no... Ty chyba za wszelką cenę chcesz, żebym się na Ciebie pogniewała, miało być wczorakj chociaż kilka fotek przed imprezą a tu pusto... jest mi smutno, że nas olewasz...:-( :-( Fotek będzie mnóstwo na imprezę:cool3: to będziecie mieli podwójną radość ;) U mnie dopiero 33 strona, ale na szczęście ta setka to dodatkowa okazja... :razz: Pozdrawiam. 33...:crazyeye: no, w sumie też okazja.. te dwie trójczyny jakby dodać to szósteczka wychodzi:evil_lol: Oj, przydałaby mi się taka szósteczka z angielskiego.... bo z matmy już mam:D nawet dwie:multi: WITAMY NA SETNEJ STRONIE! Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 IMPREZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :megagrin::megagrin::megagrin: :BIG::BIG::BIG::BIG::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
baskomaniak Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No to życzę Ci dużo szósteczek. Oczywiście PEŁNYCH, a nie składanych z trójek ;) Pozdrawiam. Quote
wiq Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :BIG::BIG::BIG::cunao::cunao::cunao::cunao::BIG::BIG::BIG::laola::drinking::drinking::drinking::laola: Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jupi, załapałam się na dżamprezę!!! :multi: :multi: :multi: :smilecol: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :BIG: :BIG: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :chlup: :drink1: :laola: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :smilecol: :smilecol: jeeeeeeeest 1000 stronaaaaaaa jupiiiiii :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bellatriks Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Taak, proszę państwa, dzisiaj mamy potrójną uciechę ! Uciecha pierwsza: setna strona:multi: Uciecha druga: TRZECIE URODZINKI HARNASIA, Uciecha trzecia: fotki!!!!:multi: Już zaraz będą Tymczasem nie omieszkajcie wypić za zdrowie Harnasia:razz: i rozkoszować się imprezką:D Quote
bellatriks Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 kay, no to lecimy z fotkami:D dzisiaj wstawiam wszystkie zaległe Harnasiowe fotki wrześniowe, co wcale nie oznacza, że wstawiam wszystkie zaległe fotki wrześniowe:cool3: Na początek Harnaś dziamdzia jakąs kostkę czy coś w tym stylu Oblizujemy się:eviltong: I ponownie zabieramy się za kość Harnaś nietrzeźwy po imprezie:evil_lol: Ledwo żyje, ale...... Jeszcze jednej kolejki nie odpuścixD Quote
Ola&Kora Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :new-bday: Wszytkiego naj naj naj, misiaczku!!!:new-bday: :BIG: :BIG: :tort: :BIG: :BIG: :laola: Twoje zdrówko!!!:drink1: :drink1: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :cunao: :beerchug: :beerchug: No i nareszcie zdjęcia!!!! :multi: Śliczna foteczka :loveu: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='bellatriks']Taak, proszę państwa, dzisiaj mamy potrójną uciechę ! Uciecha pierwsza: setna strona:multi: Uciecha druga: TRZECIE URODZINKI HARNASIA, Uciecha trzecia: fotki!!!!:multi: Już zaraz będą Tymczasem nie omieszkajcie wypić za zdrowie Harnasia:razz: i rozkoszować się imprezką:D wiedziałam, wiedziałam, zę Harnaś ma urodziny, napisałam to nawet strone wcześniej czy dwie... zobacie jeśli nie wierzycie... Wszystkiego naj naj naj lepszego od Cioci Luizay i brata Cerberka... :*:*:*:* Bellatriks nawet nie wiesz jak bardzo mnie ucieszyłaś, to jest chyba najlepszy prezent w tym dniu i najlepsze co mogło mnie pociezyć. Foteczki są przepiękne!!!!!!! Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 kurde,ale on ma futro:loveu: i oczka:loveu: PIEKNY! Quote
teqquila Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 bell prosze od nas tez zlozyc Harnasiowi zyczenia :):tort::new-bday: i za stena stronke :knajpa::laola: Quote
Recommended Posts