Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
ale Ty jestes niecierpliwa:shake:

fotki beda w swoim czasie

a pajeczyny juz sa:evil_lol: o prosze:

szczur tez sie czasem znajdzie:D

no galeria zapuszcona a nie mówiłam... :eviltong: :eviltong: jestem niecierpliwa, bo chce, a raczej żądam fotek Harnasia i ich nie widzę...:eviltong:

Posted

Zaraz Wam dodam kolorów - np. czarnego i bialego:diabloti:

Nie, tak na serio, szykuje się tu wielka Harnasiowa impreza topikowa:multi: I to wcale nie dlatego, że wielkimi (!!!) krokami zbliżami się do 100 strony, to tylko dodatkowa okazja zwiększająca wartość i "fajność" imprezy.

Impreza odbędzie sią dnia 15 listopada b.r. w tym temacie, zaproszony jest na nia każdy chętny:evil_lol:

Posted

heh a co to za dżampreza????? ja wpadnę, ale jestem ciekawa co to. Pewnie Harnaś kończy swoje lata tak???? :D

Ja też będę oblewała pierwsą maturę :P :D:D:D:D

Posted

bellatriks napisał(a):
...szykuje się tu wielka Harnasiowa impreza topikowa:multi: I to wcale nie dlatego, że wielkimi (!!!) krokami zbliżami się do 100 strony, to tylko dodatkowa okazja zwiększająca wartość i "fajność" imprezy.

Impreza odbędzie sią dnia 15 listopada b.r. w tym temacie, zaproszony jest na nia każdy chętny:evil_lol:

U mnie dopiero 33 strona, ale na szczęście ta setka to dodatkowa okazja... :razz:

Pozdrawiam.

Posted

Nie no Bellatriks ja się tak nie bawie no... Ty chyba za wszelką cenę chcesz, żebym się na Ciebie pogniewała, miało być wczorakj chociaż kilka fotek przed imprezą a tu pusto... jest mi smutno, że nas olewasz...:-( :-(

Posted

Cerber napisał(a):
Nie no Bellatriks ja się tak nie bawie no... Ty chyba za wszelką cenę chcesz, żebym się na Ciebie pogniewała, miało być wczorakj chociaż kilka fotek przed imprezą a tu pusto... jest mi smutno, że nas olewasz...:-( :-(

Fotek będzie mnóstwo na imprezę:cool3: to będziecie mieli podwójną radość ;)

U mnie dopiero 33 strona, ale na szczęście ta setka to dodatkowa okazja... :razz:

Pozdrawiam.

33...:crazyeye: no, w sumie też okazja.. te dwie trójczyny jakby dodać to szósteczka wychodzi:evil_lol: Oj, przydałaby mi się taka szósteczka z angielskiego.... bo z matmy już mam:D nawet dwie:multi:

WITAMY NA SETNEJ STRONIE!

Posted

Jupi, załapałam się na dżamprezę!!! :multi: :multi: :multi: :smilecol: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :BIG: :BIG: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :chlup: :drink1: :laola:

Posted

:BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :smilecol: :smilecol: jeeeeeeeest 1000 stronaaaaaaa jupiiiiii :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Taak, proszę państwa, dzisiaj mamy potrójną uciechę !

Uciecha pierwsza: setna strona:multi:

Uciecha druga: TRZECIE URODZINKI HARNASIA,

Uciecha trzecia: fotki!!!!:multi: Już zaraz będą

Tymczasem nie omieszkajcie wypić za zdrowie Harnasia:razz: i rozkoszować się imprezką:D

Posted

kay, no to lecimy z fotkami:D dzisiaj wstawiam wszystkie zaległe Harnasiowe fotki wrześniowe, co wcale nie oznacza, że wstawiam wszystkie zaległe fotki wrześniowe:cool3:

Na początek Harnaś dziamdzia jakąs kostkę czy coś w tym stylu

Oblizujemy się:eviltong:

I ponownie zabieramy się za kość

Harnaś nietrzeźwy po imprezie:evil_lol:

Ledwo żyje, ale......

Jeszcze jednej kolejki nie odpuścixD

Posted

:new-bday: Wszytkiego naj naj naj, misiaczku!!!:new-bday:

:BIG: :BIG: :tort: :BIG: :BIG: :laola:
Twoje zdrówko!!!:drink1: :drink1: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :cunao: :beerchug: :beerchug:

No i nareszcie zdjęcia!!!! :multi:
Śliczna foteczka :loveu:

Posted

[quote name='bellatriks']Taak, proszę państwa, dzisiaj mamy potrójną uciechę !

Uciecha pierwsza: setna strona:multi:

Uciecha druga: TRZECIE URODZINKI HARNASIA,

Uciecha trzecia: fotki!!!!:multi: Już zaraz będą

Tymczasem nie omieszkajcie wypić za zdrowie Harnasia:razz: i rozkoszować się imprezką:D

wiedziałam, wiedziałam, zę Harnaś ma urodziny, napisałam to nawet strone wcześniej czy dwie... zobacie jeśli nie wierzycie... Wszystkiego naj naj naj lepszego od Cioci Luizay i brata Cerberka... :*:*:*:*

Bellatriks nawet nie wiesz jak bardzo mnie ucieszyłaś, to jest chyba najlepszy prezent w tym dniu i najlepsze co mogło mnie pociezyć. Foteczki są przepiękne!!!!!!!