Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bellatriks; napisał(a):Zaraz zgrywam fotki.... tylko gdzie ja posiałam kabel od aparatu? :hmmmm: Ach, kochasz tak ludzi stresować!!! :mad: :evil_lol: Nie dość że wszyscy czekają to ty piszesz że kalbla nie możesz znaleźć!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dawaj te focie!!! Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ach, kochasz tak ludzi stresować!!! :mad: :evil_lol: Nie dość że wszyscy czekają to ty piszesz że kalbla nie możesz znaleźć!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dawaj te focie!!! pfffrt:eviltong: poczekaj no, właśnie je zmniejszam:cool3: Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 To może na początek trochę info. Otóż Ares jest wilkowatym mieszańcem i należy do pani Basi - pani woźnej, która pracuje w naszym gimku i jest ulubioną panią woźną we wszystkich klasach. Nazywam tego psa Aresem, bo kiedyś wydawało mi się, iż p. Basia tak na niego wołała, ale naprawdę nie jestem pewna czy Ares to rzeczywiście Ares. No, ale na potrzeby Dgomanii może zostać Aresem. Ares mieszka w kojcu koło budynku naszej szkoły i koło domu pani Basi xD. Fakt, kojec nie jest duży, ale w zeszłym roku pies miał gorzej, bo ze względu na zniszczoną siatkę dookoła wybiegu musiał być uwiązany na łańcuchu (na szczęście dość długim). Pewnego dnia w ogóle zerwał się z tego łańcucha i wbiegł na boisko:evil_lol: Pies jest niezwykle przyjazny, gdy do niego przychodzę od razu podbiega do siatki (jest już naprawiona) i liże po ręce przez dziurę. Ogólnie - milutki psiuniek. No, ale przejdźmy do konkretów Oto Ares z profilu: Tu próbowałam sfotografować jak liże mnie po ręce. Niestety, niezbyt wyszło, a słaba bateria popędzała. Mam jednak nadzieję, że coś widać Moja kochana mordka:loveu: I dziwna perspektywa:roll: Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 No i mam dla Was coś jeszcze - siebie! Tylko powiedzcie mi które zdjęcie wyszło najlepiej OMG! Jak ja wyglądam??:crazyeye: chyba się zapadnę pod ziemie.... albo po prostu załamię Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ach, nareszcie!!!! :multi: :multi: :multi: Ares jest przepiękny - uwielbiam takie ONkowate psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ojej ale donek jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ja sobie Ciebie tak mniej więcej wyobrażałam wiesz :D:D:D:D:D:D:D Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Cerber napisał(a): a ja sobie Ciebie tak mniej więcej wyobrażałam wiesz :D:D:D:D:D:D:D super :D to jeszcze mi powiedz które zdjęcie najlepiej wyszło;) Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bellatriks napisał(a):super :D to jeszcze mi powiedz które zdjęcie najlepiej wyszło;) jak dla mnie wszystkoe są świetne .... :):):) Quote
wiq Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 pikny wilczurowaty:) jednak szkoda, ze nie twoj...;) Quote
bellatriks Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 wiq napisał(a):pikny wilczurowaty:) jednak szkoda, ze nie twoj...;) też nad tym boleję, bo przylepa jest straszna:loveu: Quote
wiq Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 do niedawna mowilam, ze lubie psy, ale tylko swoje..:evil_lol: teraz juz mi do reszty odbilo:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Witam, a ja już poproszę foteczki bo tu jakoś tak przycichło i mi sie nie podoba :roll: :roll: Quote
bellatriks Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Cerber napisał(a):Witam, a ja już poproszę foteczki bo tu jakoś tak przycichło i mi sie nie podoba :roll: :roll: Mi też nie, ale cóż poradzę? Chyba pójdę pozmniejszać resztę tych wrześniowych... z drugiego folderu:eviltong: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no to na co jeszcze czekasz?:mad: do roboty!:evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Już się chyba dzisiaj nie doczekamy foteczek :angryy: :eviltong: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 galeria zeszla na psy...:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baskomaniak Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='bellatriks']Mi też nie, ale cóż poradzę? Chyba pójdę pozmniejszać resztę tych wrześniowych... z drugiego folderu:eviltong: No proszę, my tu czekamy na fotki, a okazuje się, że cały drugi folder leży jeszcze nie ruszony. :angryy: Pozdrawiam. Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 oj tak galeria schodzi na psyyyyyyy i to bardzo wielkie psyyyyy. Ja już nie proszę, ja żądam foteczek... :D bo zrobiomy strajk przeciwko bellatriks i bellatriks bbędzie miała za swoje... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bellatriks Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Cerber napisał(a):oj tak galeria schodzi na psyyyyyyy i to bardzo wielkie psyyyyy. Ja już nie proszę, ja żądam foteczek... :D bo zrobiomy strajk przeciwko bellatriks i bellatriks bbędzie miała za swoje... :eviltong: :eviltong: :eviltong: a na czym ten strajk będzie polegał?:eviltong: Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bellatriks napisał(a):a na czym ten strajk będzie polegał?:eviltong: heh jeszcze nie dokońca wiem, ale damy radę jak to mówią nie dziewczyny. No powiedzcie , że cś wymyślimy i Bellatriks będzie miała bęcki jeśli nie wstawi fotek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bellatriks Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Cerber napisał(a):heh jeszcze nie dokońca wiem, ale damy radę jak to mówią nie dziewczyny. No powiedzcie , że cś wymyślimy i Bellatriks będzie miała bęcki jeśli nie wstawi fotek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: no to ja chętnie poczekam i zobacze co wykombinujecie:eviltong: a btw. jedną fotkę już wstawiłam - do avatara :D Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bellatriks napisał(a):no to ja chętnie poczekam i zobacze co wykombinujecie:eviltong: a btw. jedną fotkę już wstawiłam - do avatara :D w avatarku sliczna fotka, ale dlaczego nei dajesz nic na forum:mad: :mad: :mad: Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cerber; napisał(a):heh jeszcze nie dokońca wiem, ale damy radę jak to mówią nie dziewczyny. No powiedzcie , że cś wymyślimy i Bellatriks będzie miała bęcki jeśli nie wstawi fotek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Proponuję wysłać list z pogruszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 bellatriks napisał(a): a btw. jedną fotkę już wstawiłam - do avatara :D heh... :mad: :mad: :mad: :mad: nie muszę chyba nic pisać... Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Proponuję wysłać list z pogruszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heh Ola to zbyt łahodny manifest. Mi się wydaje, ze chyba pojedziemy do bellatriks i ukradniemy jej Harnaśka i same będziemy mu robiły fotki. Bo jeśli nie tak, to wcale nie będziemy go widziały...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts