Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks; napisał(a):
Zaraz zgrywam fotki.... tylko gdzie ja posiałam kabel od aparatu? :hmmmm:

Ach, kochasz tak ludzi stresować!!! :mad: :evil_lol: Nie dość że wszyscy czekają to ty piszesz że kalbla nie możesz znaleźć!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Dawaj te focie!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ach, kochasz tak ludzi stresować!!! :mad: :evil_lol: Nie dość że wszyscy czekają to ty piszesz że kalbla nie możesz znaleźć!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Dawaj te focie!!!

pfffrt:eviltong: poczekaj no, właśnie je zmniejszam:cool3:

Posted

To może na początek trochę info. Otóż Ares jest wilkowatym mieszańcem i należy do pani Basi - pani woźnej, która pracuje w naszym gimku i jest ulubioną panią woźną we wszystkich klasach. Nazywam tego psa Aresem, bo kiedyś wydawało mi się, iż p. Basia tak na niego wołała, ale naprawdę nie jestem pewna czy Ares to rzeczywiście Ares. No, ale na potrzeby Dgomanii może zostać Aresem. Ares mieszka w kojcu koło budynku naszej szkoły i koło domu pani Basi xD. Fakt, kojec nie jest duży, ale w zeszłym roku pies miał gorzej, bo ze względu na zniszczoną siatkę dookoła wybiegu musiał być uwiązany na łańcuchu (na szczęście dość długim). Pewnego dnia w ogóle zerwał się z tego łańcucha i wbiegł na boisko:evil_lol: Pies jest niezwykle przyjazny, gdy do niego przychodzę od razu podbiega do siatki (jest już naprawiona) i liże po ręce przez dziurę. Ogólnie - milutki psiuniek.

No, ale przejdźmy do konkretów

Oto Ares z profilu:

Tu próbowałam sfotografować jak liże mnie po ręce. Niestety, niezbyt wyszło, a słaba bateria popędzała. Mam jednak nadzieję, że coś widać

Moja kochana mordka:loveu:

I dziwna perspektywa:roll:

Posted

No i mam dla Was coś jeszcze - siebie!

Tylko powiedzcie mi które zdjęcie wyszło najlepiej

OMG! Jak ja wyglądam??:crazyeye: chyba się zapadnę pod ziemie.... albo po prostu załamię

Posted

Cerber napisał(a):
Witam, a ja już poproszę foteczki bo tu jakoś tak przycichło i mi sie nie podoba :roll: :roll:

Mi też nie, ale cóż poradzę? Chyba pójdę pozmniejszać resztę tych wrześniowych... z drugiego folderu:eviltong:

Posted

[quote name='bellatriks']Mi też nie, ale cóż poradzę? Chyba pójdę pozmniejszać resztę tych wrześniowych... z drugiego folderu:eviltong:

No proszę, my tu czekamy na fotki,
a okazuje się, że cały drugi folder leży jeszcze nie ruszony. :angryy:
Pozdrawiam.

Posted

oj tak galeria schodzi na psyyyyyyy i to bardzo wielkie psyyyyy. Ja już nie proszę, ja żądam foteczek... :D bo zrobiomy strajk przeciwko bellatriks i bellatriks bbędzie miała za swoje... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber napisał(a):
oj tak galeria schodzi na psyyyyyyy i to bardzo wielkie psyyyyy. Ja już nie proszę, ja żądam foteczek... :D bo zrobiomy strajk przeciwko bellatriks i bellatriks bbędzie miała za swoje... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a na czym ten strajk będzie polegał?:eviltong:

Posted

bellatriks napisał(a):
a na czym ten strajk będzie polegał?:eviltong:

heh jeszcze nie dokońca wiem, ale damy radę jak to mówią nie dziewczyny. No powiedzcie , że cś wymyślimy i Bellatriks będzie miała bęcki jeśli nie wstawi fotek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber napisał(a):
heh jeszcze nie dokońca wiem, ale damy radę jak to mówią nie dziewczyny. No powiedzcie , że cś wymyślimy i Bellatriks będzie miała bęcki jeśli nie wstawi fotek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

no to ja chętnie poczekam i zobacze co wykombinujecie:eviltong:

a btw. jedną fotkę już wstawiłam - do avatara :D

Posted

bellatriks napisał(a):
no to ja chętnie poczekam i zobacze co wykombinujecie:eviltong:

a btw. jedną fotkę już wstawiłam - do avatara :D

w avatarku sliczna fotka, ale dlaczego nei dajesz nic na forum:mad: :mad: :mad:

Posted

Cerber; napisał(a):

Proponuję wysłać list z pogruszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Proponuję wysłać list z pogruszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

heh Ola to zbyt łahodny manifest. Mi się wydaje, ze chyba pojedziemy do bellatriks i ukradniemy jej Harnaśka i same będziemy mu robiły fotki. Bo jeśli nie tak, to wcale nie będziemy go widziały...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: