ewuśś Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ewa11211 napisał(a):Przepraszam że się wtrącam w waszą rozmowę ale nóż się w kieszeni otwiera jak czytam te złośliwości . Twój lekarz zły bo szef 10 cm a mój super bo 1 cm. Dziewczyny przecierz to nonsens . Zacznijcie sobie pomagać a nie licytować sie . Święta prawda. Quote
Taghar Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ..."lekarz powiedział, że żadnych antybiotyków, bo zgodnie z tym jak sie teraz praktykuje i jak się praktykuje na świecie, jest to zabieg przeprowadzany w sterylnym środowisku i niepotrzebne są żadne antybiotyki"... Nie wiem skąd ten lekarz ma takie informacje ale na całym świecie antybiotyki po zabiegach operacyjnych się stosuje, również w medycynie ludzkiej, gdzie tradycje są starsze i doświadczenia większe...Owszem sterylność warunków zabiegu to jedno, ale pacjent po zabiegu wraca do domu, gdzie nie ma sterylnej podłogi, dywanu, a tym bardziej trawnika w ogródku. Czasem poliże swoim "sterylnym językiem" ranę i infekcja bankowa. A winien oczywiście Ten Niedouczony Wetyeryniarz!! A co do długości cięcia, bądź metody zabiegów... Tylko wypraktykowane i sprawdzone metody są najlepsze, jeśli ktoś sili się na 1 cm nie potrafiąc sobie poradzić to błąd, bo to nie ruletka.Metodę zabiegu wybiera chirurg prowadzący i zależy to od wielu czynników a nie od MODY na forum :/ Czasami w trakcie zabiegu należy podjąć decyzję jaki jest następny krok... to nie naprawa telewizora według instrukcji. Quote
Roni Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witajcie , mam 1,5 roczną suczkę mieszańca i chciałbym ją wy sterylizować , słyszałem o darmowych zabiegach .... czy ma ktoś może namiar w Warszawie i okolicach na darmową sterylizację ? dzięki z góry ..... Quote
Recommended Posts