Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan mi napisał tak

[COLOR=#000000][FONT=Arial]Lusia bedzie Państwu przesyłac pozdrowienia co jakis czas na tego maila [/FONT][/COLOR][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/Default/wink.gif[/IMG][COLOR=#000000][FONT=Arial] a własciwie to inaczej bedzie sie nazywac,choc jeszcze nie wiem jak,Iga ta na zdjeciu miała około 2 latka jak ja znalazłem(na zdjeciu w ubraniu poniewaz po kapieli:D )[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Arial][URL="http://i33.tinypic.com/2uizw8w.jpg"][IMG]http://i33.tinypic.com/2uizw8w.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='obraczus87']Kurcze drogo... moze ktos bedzie mial auto na gaz, to wtedy przy 500km to wychodzi ok130zl[/quote]

auto na dieslu tez moze byc.. przy 500 km ok 100 ,- :evil_lol:

zrozumialam ze poszukiwany jest tez transport z jamrozowizna do warszawy? zajrze do innych forum i zobacze moze ktos bedzie jechal na tej trasie.

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że mój kolega wraca teraz z Łodzi, przez Częstochowę i zabierze Luśkę dzisiaj :multi::multi:

Więc wieczorem powinna być już w domu - Pan się strasznie ucieszył!

Posted

[quote name='fizia']Właśnie się dowiedziałam, że mój kolega wraca teraz z Łodzi, przez Częstochowę i zabierze Luśkę dzisiaj :multi::multi:

Więc wieczorem powinna być już w domu - Pan się strasznie ucieszył![/quote]
Kamien z serca:lol:powodzenia malenka:multi:

Posted

Oj ślicznotka będzie miała życie, jak w bajce - tego jestem pewna!!:multi:

Przyjechała niedawno z moim kolegą Jackiem - któremu bardzo serdecznie dziękuję za pomoc!:loveu:

Już czekaliśmy na Nich z Panem Darkiem i Panią Kasią.

Luśka bidula w schronisku była tak spanikowana, że warczała i chciała gryźć...
Była już przygotowana do podróży, siedziała nie w boksie z innymi psami, tylko w pokoiku, w szpitaliku. Może to Ją jakos dodatkowo zdenerwowało.
Nie dała sobie ubrać obroży ani podejśc do siebie...
Denerwowałam sie co z tego bedzie...

Martwiłam sie też, że Pan Darek zrezygnuje z adopcji, kiedy się dowie, zę tak sie Luśka zachowuje, ale całe szczęście wykazła się ogromnym zrozumieniem, powiedział, że to zupełnie Mu nie przeszkadza, bo to z pewnością ze strachu,

Jacek zawinął Luśkę w śpiwór i pojechali.

W samochodzie się już uspokoiła, dużo spała, a potem nawet zaprzyjaźniła się z Jackiem i machała do Niego ogonkiem.

No niestety potem znowu inni ludzie, nowe miejsce i znowu sie przeraziła - ale w kocyku pojechała do swojego Domku :multi::loveu:

Jaka Ona cudna, taka podobna do Pestki :loveu:

Posted

Obarczus - narazie musimy poczekać na wizytę Truskawy w tym tygodniu w schronisku - podobno trochę sie tam pozmieniało - niektóre psiaki znalazły domy, doszly nowe - ma na wsłasne oczy zobaczyć i wybrać jakies dwa małe psiaki.

Posted

A ja mam wiadomośc od Pan Darka :multi:

[FONT=Courier New]Własnie bylismy u weterynarza ,powiedziała Pani że "laska młoda i zdrowa" [/FONT][FONT=Courier New](Neli)dostała tylko cos na odrobaczenie i przeciw kleszczą .Moja matka jak na zdjeciu zakochała sie juz jak widziała jak ide pod dom;)zrobie lepsze zdjecia jednak to nie łatwe,jest żywiołowa i nie łatwo Ja złapac na zdjeciu jak sie nie rusza:D.Zakochalismy sie wszyscy [/FONT]
[FONT=Courier New][/FONT]
[FONT=Courier New][FONT=Verdana]Lusia - teraz ma na imię Neli :loveu:[/FONT][/FONT]
[FONT=Courier New][FONT=Verdana]Na tym zdjęciu wygląda jak moja Pestka:crazyeye:[/FONT][/FONT]

Posted

Ja też się strasznie cieszę :multi:

Ale zobaczcie jakie te psiakisa do siebie podobne - kurcze jakaś hodowla takich terierkowatych kundelków w pobliżu schroniska musi być...:mad:

NELI

Moja PESTKA - zabrana z Jamrozowizny 2,5 roku temu

i LICZI -która też była w tym schronisku na poczatku tego roku

Posted

W sumie z dorabianiem to nie wiem, bo psiaki lądują w schronisku - moja Pestka została przyniesiona do schroniska przez właściciela, jako maleńki szczeniak - trafiła tam razem ze swoją mamą i ciocią.

Ale rzeczywiście sunie są do siebie bardzo podobne - wzrost, sierść.

Moja mama się śmieje, że to nowa rasa - Terier Częstochowski.

Może porpostu gdzieś w okolicy jest jakaś para psich kochanków, wierna sobie od lat...

Mam tylko nadzieję, że już więcej takich ślicznotek nie trafi do schroniska.

Posted

No jeśłi tak jest, to tutaj rozwód konieczny!:)

Nie wiem, jak Neli i Liczi, ale Pestka jest bardzo delikatna, to taka przytulanka, która chyba nie poradziłaby sobie w schronisku.
Moja druga sunia Śrubka jest dużo bardziej przebojowa.
Gdybyśmy Ich nie pilnowali, to Śrubka pewnie zjadłaby zawsze Pesi wszystko.
Pesia to taka trochę pierdoła, uległa, spokojna.
Taki pies w schronisku to byłby dramat...