Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj musi się udać!

Tamb też potwierdziła, że spokojnie można oddać temu Panu Luśkę - to Ona była na wizycie.

Tylko ten transport neiszczęsny

Doda - a jak się Tata zapartuje na przejażdżkę do Krakowa - oczywiście zwracamy koszty

Posted

[quote name='fizia']Może ktoś zauważy!!![/quote]

Fizia, może w tytule wątku na początku wpisz info o transporcie.. może bardziej zwrócą ludzie na to uwagę. Napisz,że mamy DS, ale brak transportu...

Posted

Czekamy :loveu:

Napisałam Panu, że prosimy o cierpliwośc i że może się uda niedługo

odpisał

[COLOR=#000000][FONT=Arial]Witam,bardzo dziekuje za informacje,byłoby wspaniale gdyby sie udało:)[/FONT][/COLOR]

Posted

Najgorsze jest to, że sama jestem z Krakowa, a ten weekend mam zupełnie wyjęty...

Czekam jeszcze na odpowiedź kolegi, któy jeżdzi służbowo do Łodzi, ale przez Częstochowę właśnie - niestety narazie nie wiem, kiedy miałby jechać.

Posted

Niestety w ten weekend nie możemy... :-( tzn w sobotę w ogóle nie możemy. Nie wiem co z niedzielą (dam znać pózniej), ale fizio mozesz porozsylac pw jesli nikt sie dlugo nie znajdzie to w wolnym dniu pojedziemy.

Posted

Wystarczyło jedno PW - ale za to wiedziałam gdzie uderzyć :evil_lol:

Wygląda na to, że Lusia pojedzie do Domu w niedzielę.

Pan mi napisał jeszcze dzisiaj, wcześniej

[COLOR=#000000][FONT=Arial][COLOR=#000000][FONT=Arial]Witam,mam nadzieje iz sie uda ,juz sie doczekac nie mogę:)[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]

Posted

Fizia a nie mówiłam, żeby pisac na PW :razz: <skromna> :evil_lol:Ale ja tak czy siak na wszelki wypadek dowiem sie od jednej osoby czy mogłaby przetransportować Lusię. Zawsze lepiej odwolac transport niz zostac bez transportu :razz:

Posted

Już nie ma takiej potrzeby - dzięki serdeczne, ale transport załatwiony - jak zwykle Nikuś nam pomoże :multi::loveu:

Za to jakbyś wiedziała o kimś, kto może zawieźć 2 psiaki z tego samego schroniska do Warszawy, a najlepiej do Sochaczewa - mamy miejsca w hoteliku, ale nie ma transportu...

Posted

Fizia... chmmm musze poczekac.. jesli Sunke adoptuja to nikt na tej trasinie bedzie jechal... a w tym drugim wypadku, tak jak Ci pisalam ze ktos moze zahaczyc ale... mam nadzieje, ze jednak nasza Sunka znajdzie domek..

Fizia tez za zwrotem kosztow paliwa??popytam oczywiscie

Posted

Z Lusią to już się nie trzeba martwić, bo Nikuś się zgodził i Pan już powiadomiony, że w niedzielę do Niego przyjedzie.

Natomiast te psiaki to oczywiście najlepiej by było, jakby ktoś jechał i przy okazji mógł zabrać, ale to się prawie nie zdarza.
Tzn mamy jedną propozycję i chęć pomocy - ale koszt to 230 zł -
gdyby znalazł się jeszcze jakiś psiak, który jedzie w takim kierunku, można podzielić koszty i już jest znacznie taniej