fizia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tym razem o pomoc prosi LUŚKA. Los jakoś wyjątkowo nie chce się do Niej uśmiechnąć... Już 2 razy miała opuścić schronisko, ale niestety nadal siedzi za kratami.. Nie udało się Jej na czas wysterylizować, przez co musiała przepuścić w kolejce do hoteliku innego psiaka. A w ostatniej chwili rodzina zrezygnowała z Jej adopcji:shake: LUŚKA jest małą - ok. 8-9 kg sunią. Jest jeszcze bardzo młoda - ma ok. roku. Do schroniska trafiła 1 lipca z malutkim szczeniaczkiem - bardzo Go broniła - ale kiedy znalazł Dom, uspokoiła się i stała się przyjacielska do ludzi. Jest w boksie z innymi suniami i dobrze się z Nimi dogaduje. Z wyglądu przypomina teriera, może nawet australijskiego;) - jest bardzo podobna do mojej Pestki, co sprawia, że tym bardziej Jej kibicuję:loveu: Przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy). Ma numer 1063. [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Tel. Adopcyjny: (+48 )518125320 [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]www.schronisko.klomnice.pl [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Zbiorowy wątek psiaków z tego schroniska [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576 [SIZE=3][SIZE=5]Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domku - również tymczasowego - dla LUŚKI[SIZE=5] Prosimy też o pomoc w ogłaszaniu! Quote
fizia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Musi się wreszcie Luśce udać... Quote
rita60 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ja tez kibicuje malenka:lol:pokazuj swoj sliczny szorstki pycholek... Quote
kamilawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ależ cudo. Mogę pomóc z ogłoszeniami. Czy jest możliwość porobienia jej więcej zdjęć? Quote
kamilawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jakna razie maleńka ma ode mnie ale.gratkę :razz: Quote
Poker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a dlaczego szukasz jej DT, źle znosi schron? Quote
fizia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Narazie jest tylko to zdjęcie, ale może się uda jakoś w przyszłości zrobić więcej. Serdeczne dzięki za ogłoszenie!!!!!:loveu: ma jeszcze na gumtree i na kupiepsa http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-LU-KA-malutka-szorstkow-osa-roczna-licznotka-W0QQAdIdZ152209754 Quote
fizia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Poker napisał(a):a dlaczego szukasz jej DT, źle znosi schron? Z tego, co wiem, nie znosi jakoś wyjątkowo źle - tzn. nie gorzej niż pozostałe. Ale nie mamy w tym momencie sygnały o jakimś psiaku, który w szczególny sposób by rozpaczał. A wybór padł na Luśkę - nie tylko mój - bo wysyłamy też do hotelików i domów tymczasowych psiaki, które mają dużą szansę na adopcję - są młode, ładne, ewentualnie w typie jakiejś rasy. Informacja, że pies jest w domu tymczasowym - jak z pewnością wszyscy wiemy - bardzo, bardzo przyspiesza adopcję. Potwierdziło się to już w wielu przypadkach. Piękne, młode psiaki, które ogłaszałyśmy miesiącami siedziały ciągle za kratami, a wystarczyło je zabrać np. do hoteliku i domy znalazły się po kilku tygodniach. Myslę, że Luśka nie czekałaby długo - ale niestety będąc w schronisku, szanse ma dużo mniejsze. Quote
clo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jestem i ja u malutkiej lusi!bardzo prosimy o wsparcie na hotelik poniewaz chcemy mala wyslac jak najszybciej:) Quote
fizia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Może uda się wysłać malutką do Astaroth Quote
fizia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Niestety jutrzejszy transport odwołany.. Szukamy więc transportu ze schroniska w Jamrozowiźnie do hoteliku u Astaroth pod Warszawą Quote
obraczus87 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A gdzie dokładnie pod Warszawę?? Quote
fizia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Dokładnie do Brzezin - na trasie Mińska Mazowiecki Quote
fizia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 obraczus87 napisał(a):Jestem z Warszawy. Czy jakbym sie zgodziła to ktos pojechałby ze mną?? Oj nie wiem, ja niestety jestem w Krakowie Quote
obraczus87 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Tylko w weekendy, niestety jestem gola, więc wtedy za zwrotem kosztów.. Acha i ten weekend odpada bo wyjezdzam... ;/ Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Narazie szukamy dalej - może ktoś jedzie na tej trasie... Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 fizia mam nadzieje,ze z Luska nie bedzie jak z Franiem:roll: Quote
fizia Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 No oby się Jej szybciej udało - ale w sumie, jeśli ma taki fajny domek, jak Franio znaleźć - to byłoby super http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-LU-KA-malutka-szorstkow-osa-roczna-licznotka-W0QQAdIdZ156461715 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/*LUSKA*-malutka-szorstkowlosa-roczna-slicznotka,1842 Quote
fizia Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Nikt się nie wybiera do Warszawy?.... Quote
Recommended Posts