arima Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Nie mam pojęcia gdzie kupić taką karme,ale ciesze sie strasznie że zbój zdrowieje :D :D :D Czyli leki działają i teraz będzie już tylko lepiej :D :D :D A wogóle to piękne bydlątko z niego :D Quote
coztego Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Cieszę się, że Łobuz wraca do zdrowia! :) A jego Pan już wie co z nim robić ;) Co do karmy, napisz o jaką konkretnie Ci chodzi, może ktoś coś znajdzie ;) Quote
Wiola M Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Dnia 18.05.2005 o 19:45, coztego napisał: Mam pytanie po przeczytaniu postu, jak długo żył kaukaz po diagnozie? Quote
Wiola M Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Dnia 28.02.2022 o 23:14, Wiola M napisał: Mój kaukaz skończone 7 lat, nagle zaczął kaszleć, 4 dzień na antybiotyku, bez poprawy. Problem polega na zbadaniu psa - agresywny, nie pozwala podejść lekarzowi. Czy podanie leków na zobojętnienie jest bezpieczne? Obawiam się najgorszego, że powodem kaszlu może być chore serduszko. Proszę o odpowiedź Quote
Recommended Posts