MSMIMI Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 bo bedziecie mieli pieczonego prosiaka :evil_lol: niech sie debet nieco opali tak ładnie niczym latynoski kochanek ,aby sie pyzie spodobał :lol: :lol: :lol: a pierwsze spotkanie juz za tydzien :D:D napewno sie pokochaja ;) a na fotkach jest sliczny. zwłaszcza pierwsza jest urocza. :) :) Quote
Lebowski Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Opalic to ja go moge, na roznie, jak mnie jeszcze raz przed 4:00 obudzi ;) Inna rzecz, ze czasami jak sie wyciagnie na podlodze, tylne lapy rozwali szeroko jak zaba to nic, tylko jeszcze jablko do pyska i na ruszt z nim ;) Przeslodki jest! Pozdrawiam. ps. MSMIMI: Debet juz jest zakochany, tylko jeszcze o tym nie wie :) Quote
Dag Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Lebowski- pls, zmien rozmiar wklejanych fot na 500x500, bo sie strona rozjezdza. jak nie, bede musiala w linki pozamieniac... a tak mi sie nie chce... (i z lenistwa czystego i dlatego, ze foty sliczne) :wink: Quote
Lebowski Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Dag napisał(a):Lebowski- pls, zmien rozmiar wklejanych fot na 500x500, bo sie strona rozjezdza (...) :wink: Tajest :) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts